fizia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Musimy Go gdzieś umieścić, żeby przypadkiem komuś nie przyszło do głowy zawieźc Go do schroniska - tym bardziej, ze pewnie byłby to Olkusz :-( Że też proboszcz nie może Go tymczasowo chociaż przygarnąć na plebanię, skoro bidula mała szuka schronienia w kościele:shake: Quote
Gandzia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 ojjjj księża u nas nie są tacy łaskawi jeżeli chodzi o zwierzęta...:shake: Raz idąc na [FONT=Calibri]próbę do kościoła znalazłam malutkiego kociaka w krzakach , padał deszcze więc wsadziłam go pod płaszcz i zabrałam ze sobą. Po jakimś czasie jednak usłyszałam troszkę na swój temat ;) [/FONT] Quote
Gandzia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 [FONT=Calibri]Pytanie odbiega od tematu wątku!![/FONT] [FONT=Calibri]JESTEM W SZOKU!! Nie wiem kogo się zapytać więc może Wy dziewczyny coś poradzicie:/ Wczoraj na osiedlu obok naszej ulicy pewien 9-latek zabił kota kijem!! Właśnie mi Michałek to opowiedział, potwierdziła moja mama:/ Co można zrobić w takiej sytuacji?? [/FONT] Quote
Asior Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ja bym wyczaiła do której szkoły chodzi gnojek i tam zgłosiła.... :angryy: Quote
Gandzia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 szkoła wie już, ale czy oni zadziałają w tej sprawie...ech....:mad: Bo on chodzi właśnie do jednej klasy z Michałkiem:angryy: Chyba muszę się na miau zalogować.. Kuzynka ma sie jutro zapytać czy można przeprowadzić akcje na Miśka w szkole. My rzeczy na bazarek zbieramy, pakujemy młodego na Zieloną Szkołę więc coś się jeszcze uzbiera!! Quote
fizia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Straszne, że taki mały chłopak jest już katem... Niestety prawnie to pewnie nic nie można zrobić... Quote
Asior Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 wczoraj było znowu jego ogłoszenie w kundlu... i co?? jakiś odzew??? Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dziewczyny blagam..zorganizujmy dla misia jakis dt...jak ten gnojek na niego trafi..tam nie jest bezpiecznie...gandzia..a nie mozesz go nie wiem gdziekowliek przetrzymac zeby byl w zakmnieciu tzn..zeby obcy ludzie sie do niego nie dobrali...prosze..to tak kochany psiak..a moglabys go tak odizolowac?a my postaramys ie zorganizowac szybko tymczas.. Quote
fizia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Żeby było jeszcze gorzej to jest zimno i pada... Eghh biedna psina :-( Quote
zenobiusz flores Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Hopaj piesku ......pomoc potrzebna ...... Quote
zenobiusz flores Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Fiziu, sprecyzuj , prosze jakiej pomocy oczekujecie....podnosze. Pomocy ! :shake: Quote
fizia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 W szukaniu Domu stałego, Domu Tymczasowego lub w opłaceniu hoteliku - ok. 250 - 300 zł miesięcznie, w ogłoszeniach Quote
Gandzia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 przepraszam, ale nie miałam internetu:angryy: ALE MAM POZYTYWNĄ WIADOMOŚĆ JEST OSOBA ZAINTERESOWANA ADOPCJĄ MISIA!!:multi: pan odezwał się dzisiaj dwa razy, małżonka podpowiadała jakie pytania ma zadwać, rodzina jest z Katowic!! Pan zgadza się na wizyte u niego i oczywiście na inne warunki, podpisanie umowy itd!! Quote
Gandzia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Tylko ja nie bardzo jak mam jechać do tych katowic i sprawdzić, dlatego poszukiwana jest osoba z Katowic, która to zrobi;) Jak domek będzie sprawdzony to ja stanę na głowie żeby go podrzucić do nowego domu. Quote
fizia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ooo takie wieśći to rozumiem!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts