Gandzia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Hmmm nie bardzo był zainteresowany, ale może przemyśli i się zgodzi... Super, że się Misiek spodobał znajomej!! 3mam kciuki za jego szczęście!! :loveu: dziękuję za pomoc:loveu: P.S. Te targi to jednak przekleństwo dla wszelkich stworzeń... Na targu był pewien rolnik miał malutkiego psa - suczka, mieszcząca się w kieszeni za 150zł.. Podszedł kolejny chwycił ją za kark i stwierdził, że może za nią dać 20 zł bo to ma być pies wyłącznie na łańcuch więc więcej nie da.... Już się targowali, gdy sytuacji przyglądał się tata znajomej, który przyszedł na targ po pomidory... Nie zastanawiał się długo, wyciagnął 150 zł i kupił psiaka... Ale ile jest takich psiaków co idą na ten ciężki łańcuch... Szkoda gadać.. Może i Misiek był kiedyś takim szczeniakiem, znudził się i jego miejsce zastąpił kolejny... Quote
Asior Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 dziś misiek będzie w ogłoszeniach pokazany w Kundlu Burym :) Quote
Asior Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 tel jest podany do Ciebie.. Mam nadzieje, zę ktoś zadzwoni... jeśli nie będe błagała P. Magdę o miejsce... Quote
Gandzia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Super!! Dziękujemy bardzo!! Osobiście nie oglądałam ale już się dowiedziałam od osób z Wolbromia które program oglądały:) Quote
Gandzia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Świetna robota!! Nie wiem jak dziękować:loveu: telefonu jeszcze nie miałam ale miałam e-mail:) oczywiście 3mam kciuki za wspaniały dom dla Misia... Quote
fizia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Bardzo mocno trzymam kciuki!! Ta siostra koleżanki się zakochała w Misiu, ale coś mąż jest nieprzekonany na psa... Quote
clo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 to trzeba meza przekonywac!!koniecznie!no niech spojrzy na misia..a jak z tym emailem? Quote
Gandzia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Pani już nic więcej nie pisała mimo, że Misiowi można wymieniać same pozytywne cechy:loveu:Istny Psi anioł!! Telefonu też żadnego nie miałam... Ale nadzieja umiera ostatnia więc nadal 3mam kciuki!! Znów dzisiaj siedział w kościele na mszy - nie poddała się mimo, że go organista przeganiał;) Może koleżanka jeszcze przekoana męża:) Ten pyszczek śliczny nadal czeka!! Quote
Asior Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 dziś wyśle Miśka jednej Pani.. a nuż się spodoba.... Quote
Gandzia Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 3mam kciuki oczywiście:) Ja też dziś wysłałam znajomej, ale jednak woli szczeniaka:( Quote
clo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 gandzia my mamy szczeniorka w schronie takiego slicznego malego moze by chciala?sluchaj a czy jest mozliwosc w razie co zeby misia do elblaga podwiesc? Quote
fizia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Asior a jest szansa, żeby Misiek występił w Kundlu? Quote
fizia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-MISIU-male-ki-kochany-m-ody-PI-POD-GO-YM-NIEBIEM-POMOCY-W0QQAdIdZ130846872 Quote
fizia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/*MISIU*-malenki--kochany--mlody-SPI-POD-GOLYM-NIEBIEM!-POMOCY!!,19710 Quote
Gandzia Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 clo napisał(a):gandzia my mamy szczeniorka w schronie takiego slicznego malego moze by chciala?sluchaj a czy jest mozliwosc w razie co zeby misia do elblaga podwiesc? [FONT=Calibri]Poproszę o zdjęcie psiaków – miała znajoma przez wiele, wiele lat psa Maksia, jednak ten wyszedł i już nie wrócił.. Szukali wszędzie ani nikt w okolicy go nie widział ani w Olkuskim schronisku – przepadł jak kamień w wodę. Minęło już pół roku więc znajoma zdecydowała się na szczeniaka, jednak zawsze jak widzi czarnego kundelka – serce podnosi się do gardła i pojawia się pytanie - Czy to ty Maksiu?? Na dom ma szanse szczeniak - pies, kundelek , taki do kolan ;) więc jeżeli są szczeniaki to proszę o zdjęcie ja wyślę znajomej. Dom z ogrodem, spokojna okolica, blisko las i brak małych dzieci ;) Nie chcę zakładać wątku na ten temat bo co zakładam ostatnio to rodzina się wycofuje, więc po co robić nadzieję.. Ale bardzo chętnie znajoma zobaczy jakie szczeniaki przebywają w waszym schronisku – może właśnie tam jest miniaturka Maksia;) [/FONT] [FONT=Calibri]Hmm Elbląga. To jakieś 430 kilometry hmmm ciężka sprawa, bo ja się nigdy tak daleko nie zapuszczałam autem ;p Ale może ktoś się wybiera w te okolice – wakacje idą ;) My może pojedziemy do Olsztyna, ale to tak za miesiąc . Tylko to jeszcze nic pewnego… Ja ciągle chcę jechać nad morze do Władysławowa, ale to tylko zależy od funduszy – po drodze też zawsze można go podrzucić. Tylko to też dopiero wakacje… [/FONT] Quote
Gandzia Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 FIZIA ile ogłoszeń :loveu: jak dobrze, że jesteś i pilnujesz sprawy - w imieniu Misia dziękujemy:loveu: Quote
clo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 gandzia podaj mi maila to wyslemy zdjecia szczeniorka a i sluchaj moze jest mozliwosc ulokowania maksia w hoteliku tylko czy mozesz zorganizowac zbiorke?bedzie pewnie potrzeba ok 200-250zl..pojechalby moze w miejsce naszej lajki razem z naszym djem Quote
Asior Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gandzia.... dała byś namiary na tę osobę, to podesłała bym naszego schroniskowego Weksa po operacji łapki... Quote
Gandzia Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 clo napisał(a):gandzia podaj mi maila to wyslemy zdjecia szczeniorka a i sluchaj moze jest mozliwosc ulokowania maksia w hoteliku tylko czy mozesz zorganizowac zbiorke?bedzie pewnie potrzeba ok 200-250zl..pojechalby moze w miejsce naszej lajki razem z naszym djem [email protected] jutro poszukamy w domu rzeczy, które można przeznaczyć na bazarek ;) Zabawek pewnie się dużo znajdzie. I zapytam dzieci ze szkoły, bo kilka razy w roku zbierały pieniążki na schrosniko w Olkuszu :shake: teraz może widząc co sie tam dzieje zgodzą się zrobić zbiórke na rzecz Miśka.. Zaraz nawet napiszę do kuzynki, która chodzi do tej szkoły... Asior napisał(a):Gandzia.... dała byś namiary na tę osobę, to podesłała bym naszego schroniskowego Weksa po operacji łapki... W tej chwili mogę jedynie podać mój e-mail taki sam jak u góry czili [email protected] adresu e-mail do niej nie mam jedynie nr tel, nr gg ;) Postaram sie na jutro załatwić:) Quote
Recommended Posts