Asior Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gandzia, już pisałam Fizi.. przydały by się zdjęcia takie, gdzie ktoś by trzymał psiaka żeby było widać ,że jest mały.... To zdjęcie z Twoim synem jest OK.. tylko, zę załania go prawie całego.. Jak by Ci się u7dało coś w tym stylu cyknąć ;) Quote
fizia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Super by było, jkaby ktoś sie zgodził Go przetrzymać tymczasowo Quote
Gandzia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Jutro od rana będę wolna! ufff już po wszytskim;) Więc zrobię zdjęcia przy kimś dorosłym i postaram się przy moim psie, żeby było do porównania... Sąsiadka nie bardzo jest zainteresowana pomysłem DT, pies i 3koty jej wystarczają, ale jeszcze jest jedna opcja...Może się uda!! Quote
Asior Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 w zdjęciu do telewizji ważne jest to, aby pokazywała pyszczek psa, ale i całą sylwetkę..... Quote
Asior Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 no to czekamy :) Koniecznie te fotki dziś bo muszą sobie je przygotować do programu... Quote
Gandzia Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Był problem ze znalezieniem psiaka, ale jest;) Już zdjęcia wystawiam!! Są jakie są ale Misiek nie miał dzisiaj ochoty na pozowanie:roll: Quote
Asior Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Bardzo proszĘ o podanie mi nr na ktÓry naleŻy kierowac chĘtych do adopcji... Moze gandziu na ciebie???? Quote
fizia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 *MISIU* maleńki, kochany, młody ŚPI POD GOŁYM NIEBIEM! POMOCY!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków tu jest kontakt do Gandzi Quote
Gandzia Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Do góry!! Misiek dzisiaj odwiedził kościół :evil_lol: Siedział przy dzieciach komunijnych w ławce ;) Quote
fizia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Wysłałam Misia mojej koleżance, której siostra szuka małego pieska. Tzn. wysłałam kilka, ale napisała, że siostrze bardzo spodobał się Misiek - jeszcze się musze upewnić czy chodzi o tego Miśka, ale innego chyba nie wklejałam Quote
Gandzia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Komu takiego cudownego Aniołka?? :loveu: Quote
clo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 nie no..domek dla misiaka sie znalezc musi...koniecznie...a pan z piekarni nie moze go na dt wziac choc na chwile?zaplacimy mu nawet byleby mis byl bezpieczny.. Quote
Recommended Posts