Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gandziu, pisz do osob z tamtych okolic - a jest ich sporo, np. Maciaszek, Tengusia, Ambra, Jotka, Formica - PW albo maila, bo tak watek niezauwazony bedzie.

Posted

a ja dostałąm jeszcze takiego malia

[FONT=Courier New]Jestem zainteresowana tym ślicznym pieskiem jeśli nadal czeka to ja ja go biorę od zaraz [/FONT]

Posted

[quote name='fizia']a ja dostałąm jeszcze takiego malia

[FONT=Courier New]Jestem zainteresowana tym ślicznym pieskiem jeśli nadal czeka to ja ja go biorę od zaraz [/FONT]

oo super!! coraz więcej osób :) dzwoniłam dzisiaj do tego Pana, nadal zainteresowany. ALe myślę, że warto odezwać się i do tej osoby!! Musimy wybrać ten naj:):loveu:

Posted

:loveu:witam cioteczki :loveu:ja jestem z sosnowca , to blisko Katowic wiec moge pojechac sprawdzic domek . kiedy bedzie trzeba cioteczki ?

Posted

[quote name='ewa gonzales']:loveu:witam cioteczki :loveu:ja jestem z sosnowca , to blisko Katowic wiec moge pojechac sprawdzic domek . kiedy bedzie trzeba cioteczki ?

Dziękujemy bardzo za zainteresowanie :loveu: ale chyba już IHABE sprawdzi domek ;) Jeżeli się coś zmieni - to na bank napiszę ;) Musimy szybko działać ;)

Posted

Dzwonił do mnie Pan, że nikt do niego nie zadzwonił, żona już chcę psiaka ze schroniska zabrać... więc ja chyba pojadę do tego Pana osobiście z Miśkiem i jak będzie wszytsko OK to zostanie.... Widać, że mu bardzo zależy... Obiecał, że będzie spać na łóżku, miski i smycz już ma...

Posted

Gandzia napisał(a):
Dzwonił do mnie Pan, że nikt do niego nie zadzwonił, żona już chcę psiaka ze schroniska zabrać... więc ja chyba pojadę do tego Pana osobiście z Miśkiem i jak będzie wszytsko OK to zostanie.... Widać, że mu bardzo zależy... Obiecał, że będzie spać na łóżku, miski i smycz już ma...

Myśle, ze tak będzie najlepiej - bo dla Misia każdy dzień się liczy, a faktycznie takie czekanie może tych Państwa zniechęcić
Jak coś bedzie nie tak, to przecież Go nie zostawisz

Posted

MIŚ JEST W NOWYM DOMU!!:):loveu:

Goniłam go jak głupia po lesie, gdy zobaczył smycz uciekł mi... życie na wolności mu bardzo odpowiada!! Teraz jest ok, ale nadejdzie zima i co... Mam nadzieję, że będzie wszytsko OK!! Ludzie OK, ale Misiek w pewnej chwili zaczął warczeć na swoją nową Panią:shake: Mam nadzieję, że to tylko nerwy bo na mnie też zawarczał... Początkowo dał sie wytarmosić, wygłaskać i nagle mu coś się przestało to wszystko podobać. Mimo to został, dostał szanse i mam nadzieję, że ją wykorzysta... Oglądałam zdjęcia 2 poprzednich psów - zadbane, super psiaki!! Jedna suczka przygarnięta - odeszła na nowotwór... Misiek zaraz miał iść na spacer, poznać tereny!! Ma chodzić z Panem na ryby!! POD WARUNKIEM, ŻE NIE BĘDZIE WARCZEĆ:shake: 3mam kciuki!! A jak nie to trudno przywiozę go spowrotem:( chociaż bardzo bym chciała żeby to był ten jedyny, prawdziwy dom...

Posted

Gandziu, jak by co, tlumacz panstwu, ze psiak potrzebuje troche czasu... warczy, bo ich nie zna, boi sie, nie wie, co go czeka... to sie broni, jak umie.
trzeba do niego powoli i spokojnie, nie narzucac sie z mizianiem! ale stanowczo, tylko spokojnie.
tomadry psiak, szybko przekona sie, ze fajnie miec stale cos dobrego do jedzenia i cieply kat do spania.
ale trzeba mu dac - na spokojnie - troche czasu.
to nie szczeniak, zeby sie cieszyl jak glupi do kazdego; to mlody, ale juz doswiadczony (sporo czasu na ulicy - a ludzie przeciez sa rozni...) psiak.
ciesze sie, ze dzieki Tobie piesek zyje i ma szanse na dobre zycie w domu :loveu::loveu::loveu::p:p:p

Posted

No to wspaniale!!!:multi:

Oby tylko Państwo starczyło cierpliwości.

Też myślę, ze to z nerwów, ze strachu.

Z pewnością szybko Ich pokocha

Posted

GANDZIU, przepraszam, ale dopiero mi włączyli neta od czwartku byłam odcięta, nie byłam w stanie sprawdzać wątków.. IHABE niestety nie odpisała mi, wiec nie wiem nic....
ALE skoro Miś już w domku to tylko zostaje nam trzymać kciuki....:multi: