Jump to content
Dogomania

Dunia ma już swoich Ludzi i swój wspaniały DS :) Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.

Recommended Posts

Posted

A ja tak martwiłam się, bo od października nie było ani jednego telefonu z sześciu ogłoszeń. No i ten i od razu właściwy. Czasem tak właśnie bywa.

• Like 1
Posted

Muszę się z Wami podzielić radością  🙂  Dzisiaj odbyła się wizyta dla drugiego mojego podopiecznego Toficzka. Też wypadła bardzo dobrze. Radość ogromna i to podwójna. A teraz lece na spacer z moimi psiakami.

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
Dnia 8.01.2024 o 18:53, elik napisał:

Tak, już po i Dunia może pakować manatki. Domek bardzo dobry. Sprawdzony z psem. Ludzie odpowiedzialni, gotowi na podpowiedzi. Już zakochani w Duni 😄 

Ale cudowne wieści. 

• Like 1
Posted

Bardzo się cieszę:)

Dunia jest mi bardzo bliska, po zabraniu ze schroniska Balbinki cały czas miałam ją w głowie i w sercu i jestem bardzo wdzięczna elik,  że zgodziła się wziąć sunię pod opiekę.

Rodzina będzie miała wiele miłości i radości:)

• Like 1
Posted
Dnia 8.01.2024 o 22:12, Tola napisał:

Bardzo się cieszę:)

Dunia jest mi bardzo bliska, po zabraniu ze schroniska Balbinki cały czas miałam ją w głowie i w sercu i jestem bardzo wdzięczna elik,  że zgodziła się wziąć sunię pod opiekę.

Rodzina będzie miała wiele miłości i radości:)

Też bardzo się cieszę, bo rodzina, która chce Dunię adoptować to bardzo empatyczni ludzie. Rozmawiając przez telefon miałam takie odczucie, a Pani Ania ot potwierdziła. Są zakochani z Duni.

Posted
Dnia 8.01.2024 o 18:57, elik napisał:

A ja tak martwiłam się, bo od października nie było ani jednego telefonu z sześciu ogłoszeń. No i ten i od razu właściwy. Czasem tak właśnie bywa.

Zwierzaki pod Twoją opieką szczęśliwie zaczęły Nowy Rok, życzę wszystkim pozostałym na dogo czworonogom takiego szczęścia w tym roku ("mojej" Pesteczce również)

• Like 1
Posted
Dnia 8.01.2024 o 22:17, elik napisał:

Też bardzo się cieszę, bo rodzina, która chce Dunię adoptować to bardzo empatyczni ludzie. Rozmawiając przez telefon miałam takie odczucie, a Pani Ania ot potwierdziła. Są zakochani z Duni.

Dunia w realu jest jeszcze bardziej urocza.

Ja też mam słabość do szorstkich 🙂

Posted
Dnia 8.01.2024 o 22:18, Tola napisał:

Zwierzaki pod Twoją opieką szczęśliwie zaczęły Nowy Rok, życzę wszystkim pozostałym na dogo czworonogom takiego szczęścia w tym roku ("mojej" Pesteczce również)

Ja także życzę, aby wszystkie czworonogi znalazły swoją bezpieczną przystań, u boku dobrych, kochających je ludzi. Jest to moim największym marzeniem.

Posted

Jestem cała w nerwach. Jutro między Jutro pomiędzy 10-tą, a  11-tą Dunia opuści hotel i pojedzie po nowe życie.  Wszystko jest już ustalone i umówione. Dunia pojedzie z jeszcze jedną sunią więc opłata za transport rozłoży się na dwa psiaczki.                                              

• Like 2
Posted
Dnia 11.01.2024 o 08:16, sonia71 napisał:

Poproszę konto ,deklaracja za styczeń może iść na transport.

Serdecznie dziękuję    kochamdue.jpg.dd46846982275fe5c9534bd8965974c4.jpg

Posted
Dnia 10.01.2024 o 18:44, elik napisał:

Jestem cała w nerwach. Jutro między Jutro pomiędzy 10-tą, a  11-tą Dunia opuści hotel i pojedzie po nowe życie.  Wszystko jest już ustalone i umówione. Dunia pojedzie z jeszcze jedną sunią więc opłata za transport rozłoży się na dwa psiaczki.                                              

Podwójne kciuki trzymam.

• Like 1
Posted

Zgodnie z planem, Dunia już powinna pakować się do samochodu, ale jak na razie nie mam wiadomości, że tak się stało. Pewnie są trudne warunki na drodze i jest pewne opóźnienie.

EDIT

Właśnie otrzymałam wiadomość, że dziewczynki wyruszają w drogę do swoich domów.

Szczęśliwej drogi już czas.
Kochane sunieczki niech Was już nigdy szczęście nie opuszcza!

kciukiok8.jpg.f53c2cf798290e0238da3b4b3e62ce46.jpg

• Like 3
Posted

Dziewczynka ma pojawić się w swoim nowym domu prawdopodobnie po godz. 16-tej. To już wkrótce. Nie mogę się doczekać informacji, że już jest.

• Like 1
Posted

Na koniec Dunia znalazła się w trudnej sytuacji finansowej.  Dzisiaj okazało się, że nie została wystawiona faktura za pobyt w hotelu za okres 18.11. - 17.12.2023 r. - 780,00 zł, którą teraz trzeba zapłacić. "Dojdzie" jeszcze faktura za okres 18.12.2023 - 11.01.2024 tj. 25 dni - 629,00 zł do tego jeszcze zapłata za transport około 600,00 zł. Razem 780 + 629 + 600 = 2009. Dunia ma na koncie 1845,00 zł.

W związku z powyższym bardzo proszę o wpłaty deklaracji za I.2024 r.

Posted
Dnia 11.01.2024 o 15:21, elik napisał:

Dziewczynka ma pojawić się w swoim nowym domu prawdopodobnie po godz. 16-tej. To już wkrótce. Nie mogę się doczekać informacji, że już jest.

🍀