Jump to content
Dogomania

Riki vel Bąbel zostaje u Nesiowatej!!! Mały Bąbel z przytuliska jedzie na DT!! Potrzebne fundusze na kastrację i weta!! Proszę!!!!

Recommended Posts

Posted

On nie usiądzie na śniegu. Za to bardzo lubi wskakiwać w zaspy, brodzić w śniegu (choć obok jest odśnieżony chodnik - ten skacze jak zając właśnie w głębokim śniegu). Od czasu do czasu pogrzebie sobie aż trawa pryska i jest bardzo z siebie zadowolony. Już nic więcej nie potrzebuje do szczęścia.  

• Like 1
Posted

Moje też bardzo lubią zabawy w śniegu, tarzanie się i wsadzanie nosów w zaspy 🙂 

Te nasze domowe, które wychodzą na dwór na godzinę, mają z tego radość. Gorzej jest tym, które cały dzień stoją w śniegu:(

• 2 weeks later...
Posted

Mam teraz  w domu trzy  strachulce -  Riki,  który bo  się Majkiego, Majki, który boi się Lali i Lala, która boi się tylko grzmotów. Z chłopakami nie ma żadnych problemów - wystarczy szczeknąć i podkulają ogony.

• Like 3
Posted
Dnia 11.02.2024 o 08:00, Nesiowata napisał:

Mam teraz  w domu trzy  strachulce -  Riki,  który bo  się Majkiego, Majki, który boi się Lali i Lala, która boi się tylko grzmotów. Z chłopakami nie ma żadnych problemów - wystarczy szczeknąć i podkulają ogony.

No nieźle  🙂

Posted
Dnia 11.02.2024 o 11:35, Poker napisał:

Płeć żeńska rządzi, chociaż tutaj 🙂

Fakt - Lala nie da sobie w kaszę dmuchać. Nikomu. Tylko nadchodząca burza zmienia ją całkowicie.

Posted
Dnia 11.02.2024 o 08:00, Nesiowata napisał:

Lala jest najdłużej u Ciebie więc to jej przypada przywództwo stada  🙂 

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 31.03.2024 o 10:05, Nesiowata napisał:

A tak przy okazji - wczoraj minęło 7 m-cy od jego przyjazdu.

To już 7 miesięcy, ale to zleciało 🙂 

• 4 weeks later...
Posted
Dnia 30.04.2024 o 13:58, Nesiowata napisał:

Na szczęście, nie narzekają. Czasem tylko pyskują na siebie.

To,  to do przeżycia  🙂  Ważne, że nie chorują i oby tak dalej  🙂