elik Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 Fidelek/Ares 🙂 w DS. Na razie na działce obok mojej 🙂 3 Quote
Tola Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Dzisiaj odbyła się wizyta PA dla Parówczaka i opinia jest negatywna, szczeniak nie pojedzie do tego domu. Quote
Poker Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Dnia 8.10.2023 o 13:04, Tola napisał: Dzisiaj odbyła się wizyta PA dla Parówczaka i decyzja jest negatywna, szczeniak nie pojedzie do tego domu. Szkoda, ale pies jest najważniejszy. Quote
Tola Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Wczoraj Poker odwiedziła rodzinę we Wrocławiu zainteresowaną adopcją Rózi no wrażenia są bardzo pozytywne🙂 Dzisiaj państwo są już prawdopodobnie w drodze po odbiór słodkiej maluszki😘Jeszcze raz bardzo dziękuję Poker za poświęcony czas🌹 2 Quote
Nesiowata Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Dnia 8.10.2023 o 10:19, elik napisał: Fidelek/Ares 🙂 w DS. Na razie na działce obok mojej 🙂 Ma chłopak przestrzeń do zycia. Quote
Jo37 Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Bardzo się cieszę, że Rózia jedzie do domu. To moja ulubienica. Quote
elik Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 Dnia 8.10.2023 o 15:31, Nesiowata napisał: Ma chłopak przestrzeń do zycia. Ma to prawda, z drugiej strony domu ta przestrzeń jest znacznie większa 🙂 Quote
Tola Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Rózia już w nowym domu, zamieszkała w bloku na jednym z wrocławskich osiedli. Państwo empatyczni, doświadczeni, w domu zawsze były psy. W Rózi zakochali się, jak tylko zobaczyli zdjęcie malutkiej i bardzo starali się o tą adopcję. Rózia podróż bardzo dobrze, wczoraj nie chciała jeść, ale dzisiaj jest znacznie lepiej, uszka już nie są tak opuszczone, z chęcią zjadła posiłek. Jak tylko dostanę zdjęcia to je tutaj pokażę. ♥️ 1 Quote
Tola Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Bez domu nadal pozostaje Nemo i Olinka. Nemo ma ogłoszenia, ale nikt sensowny niestety nie dzwoni. Olinka nie ma jeszcze zdjęć, ale zostawiam na razie olx Rózi, może ktoś zadzwoni, dziewczynki są bardzo do siebie podobne. Parówczak zostaje jednak u Jagny; nie był świadomy, że dzielił go krok od przeprowadzki😉 1 Quote
Tola Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Jest wpłata dla Fidelka: 10 zł - Nesiowata (11.10.)🌹 Quote
Tola Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Wczoraj padł laptop, wpłatę Nesiowatej dla Fidelka wpisywałam już z telefonu. Nie mogę faktur wstawić z telefonu, wiec dzisiaj wieczorem wpiszę tylko wydane kwoty, a resztę w późniejszym terminie, jak odzyskam sprawny laptop. Quote
Poker Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Gwoli ścisłości Rózia zamieszkała w 4 rodzinnym poniemieckim domu z ogródkiem. Dookoła bardzo dużo terenów spacerowych. Quote
elik Posted October 12, 2023 Author Posted October 12, 2023 Dnia 12.10.2023 o 09:12, Tola napisał: Wczoraj padł laptop, wpłatę Nesiowatej dla Fidelka wpisywałam już z telefonu. Nie mogę faktur wstawić z telefonu, wiec dzisiaj wieczorem wpiszę tylko wydane kwoty, a resztę w późniejszym terminie, jak odzyskam sprawny laptop. Bardzo dziękuję za wiadomość. Danusiu kochana ogromnie dziękuję za wsparcie chłopaczka, ale on ma już swój super DS i proszę nie wpłacaj już dla niego. Jeśli jednak możesz dalej wspierać jakąś bidę, to bardzo serdecznie proszę Cię o wsparcie dla suni, którą Martusia pokazała dzisiaj na wątku zamojskim. Sunia jest tak spragniona bliskości człowieka, że serce się rozpada na tysiące kawałków. Przynajmniej moje 😞 Nie przestaję myśleć nad tym, jak jej pomóc. Mam miejsce, ale potrzeba zebrać 600 zł na deklaracje 😞 To kawał kasy, ale jeśli chodzi o życie, to warto się sprężyć. Quote
Nesiowata Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Dnia 12.10.2023 o 14:20, elik napisał: Bardzo dziękuję za wiadomość. Danusiu kochana ogromnie dziękuję za wsparcie chłopaczka, ale on ma już swój super DS i proszę nie wpłacaj już dla niego. Jeśli jednak możesz dalej wspierać jakąś bidę, to bardzo serdecznie proszę Cię o wsparcie dla suni, którą Martusia pokazała dzisiaj na wątku zamojskim. Sunia jest tak spragniona bliskości człowieka, że serce się rozpada na tysiące kawałków. Przynajmniej moje 😞 Nie przestaję myśleć nad tym, jak jej pomóc. Mam miejsce, ale potrzeba zebrać 600 zł na deklaracje 😞 To kawał kasy, ale jeśli chodzi o życie, to warto się sprężyć. W porządku -dycha przejdzie na sunię. Gdzie wpłacać? Quote
elik Posted October 12, 2023 Author Posted October 12, 2023 Dnia 12.10.2023 o 15:59, Nesiowata napisał: W porządku -dycha przejdzie na sunię. Gdzie wpłacać? Dzięki ogromne Jeśli Martusia nie będzie miała nic przeciwko temu, to na Fundację ZEA. Nr konta znasz 🙂 Będzie można odliczyć od podatku. Quote
Nesiowata Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Dnia 12.10.2023 o 17:16, elik napisał: Dzięki ogromne Jeśli Martusia nie będzie miała nic przeciwko temu, to na Fundację ZEA. Nr konta znasz 🙂 Będzie można odliczyć od podatku. W porządku. Quote
Recommended Posts