Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.10.2023 o 13:04, Tola napisał:

Dzisiaj odbyła się wizyta PA dla Parówczaka i decyzja jest negatywna, szczeniak nie pojedzie do tego domu. 

Szkoda, ale pies jest najważniejszy.

Posted

Wczoraj Poker odwiedziła rodzinę we Wrocławiu zainteresowaną adopcją Rózi no wrażenia są bardzo pozytywne🙂 Dzisiaj państwo są już prawdopodobnie w drodze po odbiór słodkiej maluszki😘Jeszcze raz bardzo dziękuję Poker za poświęcony czas🌹

• Like 2
Posted
Dnia 8.10.2023 o 15:31, Nesiowata napisał:

Ma chłopak przestrzeń do zycia.

Ma to prawda, z drugiej strony domu ta przestrzeń jest znacznie większa  🙂     

Posted

Rózia już w nowym domu, zamieszkała w bloku na jednym z wrocławskich osiedli. Państwo empatyczni,  doświadczeni, w domu zawsze były psy. W Rózi zakochali się, jak tylko zobaczyli zdjęcie malutkiej  i bardzo starali się o tą adopcję. Rózia podróż bardzo dobrze, wczoraj nie chciała jeść, ale dzisiaj jest znacznie lepiej, uszka już nie są tak opuszczone, z chęcią zjadła posiłek. Jak tylko dostanę zdjęcia to je tutaj pokażę. ♥️

• Like 1
Posted

Bez domu nadal pozostaje Nemo i Olinka. Nemo ma ogłoszenia, ale nikt sensowny niestety nie dzwoni. Olinka nie ma jeszcze zdjęć, ale zostawiam na razie  olx Rózi, może ktoś zadzwoni, dziewczynki są bardzo do siebie podobne. Parówczak zostaje jednak u Jagny; nie był świadomy, że dzielił  go krok od przeprowadzki😉

• Like 1
Posted

Wczoraj padł laptop, wpłatę Nesiowatej dla Fidelka wpisywałam już z telefonu.  Nie mogę faktur wstawić z telefonu, wiec dzisiaj wieczorem wpiszę tylko wydane kwoty, a resztę w późniejszym terminie, jak odzyskam sprawny laptop.

Posted
Dnia 12.10.2023 o 09:12, Tola napisał:

Wczoraj padł laptop, wpłatę Nesiowatej dla Fidelka wpisywałam już z telefonu.  Nie mogę faktur wstawić z telefonu, wiec dzisiaj wieczorem wpiszę tylko wydane kwoty, a resztę w późniejszym terminie, jak odzyskam sprawny laptop.

Bardzo dziękuję za wiadomość.

Danusiu kochana ogromnie dziękuję za wsparcie chłopaczka, ale on ma już swój super DS i proszę nie wpłacaj już dla niego. Jeśli jednak możesz dalej wspierać jakąś bidę, to bardzo serdecznie proszę Cię o wsparcie dla suni, którą Martusia pokazała dzisiaj na wątku zamojskim. Sunia jest tak spragniona bliskości człowieka, że serce się rozpada na tysiące kawałków. Przynajmniej moje  😞  Nie przestaję myśleć nad tym, jak jej pomóc. Mam miejsce, ale potrzeba zebrać 600 zł na deklaracje 😞  To kawał kasy, ale jeśli chodzi o życie, to warto się sprężyć.

Posted
Dnia 12.10.2023 o 14:20, elik napisał:

Bardzo dziękuję za wiadomość.

Danusiu kochana ogromnie dziękuję za wsparcie chłopaczka, ale on ma już swój super DS i proszę nie wpłacaj już dla niego. Jeśli jednak możesz dalej wspierać jakąś bidę, to bardzo serdecznie proszę Cię o wsparcie dla suni, którą Martusia pokazała dzisiaj na wątku zamojskim. Sunia jest tak spragniona bliskości człowieka, że serce się rozpada na tysiące kawałków. Przynajmniej moje  😞  Nie przestaję myśleć nad tym, jak jej pomóc. Mam miejsce, ale potrzeba zebrać 600 zł na deklaracje 😞  To kawał kasy, ale jeśli chodzi o życie, to warto się sprężyć.

W porządku -dycha przejdzie na sunię. Gdzie wpłacać?

Posted
Dnia 12.10.2023 o 15:59, Nesiowata napisał:

W porządku -dycha przejdzie na sunię. Gdzie wpłacać?

Dzięki ogromnedzikuj.jpg.png.fa59d3062a3a2847825379fa49ae62c9.png  

Jeśli Martusia nie będzie miała nic przeciwko temu, to na Fundację ZEA. Nr konta znasz 🙂  Będzie można odliczyć od podatku.

Posted
Dnia 12.10.2023 o 17:16, elik napisał:

Dzięki ogromnedzikuj.jpg.png.fa59d3062a3a2847825379fa49ae62c9.png  

Jeśli Martusia nie będzie miała nic przeciwko temu, to na Fundację ZEA. Nr konta znasz 🙂  Będzie można odliczyć od podatku.

W porządku.