Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam odpowiedź na ogłoszenie Nemo na Kraków:

Proszę o kontakt 881 xxx 737 ponieważ pokazuje mi błąd jak chce odsłonić nr tel.

Komu podać nr telefonu?

Posted
Dnia 6.01.2024 o 01:14, elik napisał:

Mam odpowiedź na ogłoszenie Nemo na Kraków:

Proszę o kontakt 881 xxx 737 ponieważ pokazuje mi błąd jak chce odsłonić nr tel.

Komu podać nr telefonu?

Podaj proszę Marcie.

Posted

Niestety, kiedy Tola proponuje go dzwoniącym o inne psy, to nikt go nie chce. Przeciez nie jest brzydszy od rodzeństwa, a nimi było zainteresowanie. Nie rozumiem tego. Do ludzi jest idealny, wszystkim wpycha się na ręce. 

To wesoły, pogodny psiak. Warto dodać w ogłoszeniu, że jest możliwość wysłać filmik. Może jak ktoś zobaczy go na filmiku, to przekona się do niego.

U nas każdy gość się dziwi, dlaczego nikt go nie chce, że taki fajny. Gdyby trafił do rodziny z dziećmi, to pewnie miałyby wspólnie mnóstwo radości. Lubi się bawić. 

• Like 1
Posted

Odnośnie rozliczenia za zeszly miesiąc, to poproszę o zwrot 24, 93 zł za wyróżnienie olx od 07.12. I informację, czy dziś mam wyróżnić ponownie? Cena chyba się nie zmieniła. Było ważne na 30 dni, więc o północy wygasło. Aktywowałam dziś, ale bez wyróżnienia.

Posted
Dnia 15.01.2024 o 13:50, Poker napisał:

Czy jest  planowana  kastracja Nemo czy dopiero w DS? 

Czy on jest szczekliwy i czy ma tendencje do kopania w ziemi ?

Kastracja przewidziana jest w najbliższym czasie. Z tego co wiem nie kopie w ogródku.

Posted

W poniedziałek skończy się kombinowanie. Dziś mało nie zarobił, bo Zoja to nie jest suka, po której można sobie skakać 😉 Ma szczęście, że ona tak go lubi i jest cierpliwa, kiedy przegina.

IMG_20240119_111008.jpg

IMG_20240119_111013.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 22.01.2024 o 11:38, Jo37 napisał:

Czyli mam Ci zwrócić 22,50 zł?

Tak, razem z rozliczeniem na koniec miesiąca. Wstawiłam paragon, bo mam tysiąc rzeczy na głowie i na koniec miesiaca już go przeoczę. Musze to robic na bieżąco 😉

Nemo własnie jest na zabiegu.

Posted

Ale Nemo, Koda i Luna będą na fakturę ZEA. To teraz zwrócę Ci za tabletkę.

Przy okazji - za karmę Luny już wpłaciłam na Twoje konto.

• Upvote 1
Posted

Ja dziś zmienię moje na Bielsko na nowe. Tylko nie potrafiłam mu wczoraj zrobić zdjęć. Chcialam dać calkiem inne, zeby nie usunięto ogloszenia. Nie usiedzi 2 sekund i wszystkie są rozmazane, na większości jest smugą jak na tym z Malinką.

Bardzo dobrze przeszedł kastrację i gojenie. Jeszcze hormony nim rządzą, bo przyjechał nasz cavalier na krycie i Nemo szalał z zazdrości pod drzwiami. Myślę, że wkrótce jednak mu to przejdzie. 

IMG_20240128_101210.jpg

IMG_20240128_101214.jpg