Jo37 Posted April 27, 2024 Author Posted April 27, 2024 Dnia 27.04.2024 o 17:29, Jaaga napisał: Jo37, a dałabyś radę wyróżnić wcześniej wstawione ogłoszenie Toli na Katowice? Już go nie widać, a miasto najbliższe, więc szanse największe. Musimy zrobić wszystko, żeby Nemo w końcu znalazł swój dom 🙂 Jeżeli możesz to wyróżnij proszę. Jak podasz kwotę to zaraz przeleję kasę. Quote
Jaaga Posted April 27, 2024 Posted April 27, 2024 Dnia 27.04.2024 o 20:22, Jo37 napisał: Jeżeli możesz to wyróżnij proszę. Jak podasz kwotę to zaraz przeleję kasę. Powyżej Poker zaproponowała wyróżnienie ogłoszenia Toli 🙂 Jest jeszcze to nowe też od Toli na Wrocław, ale Tola teraz już nie ma zniżki, więc wystarczy że wejdziesz na nie i klikniesz "wyróżnij", bo różnicy w cenie nie będzie. Quote
Jo37 Posted April 27, 2024 Author Posted April 27, 2024 Ja nie jestem na OLX. Nie widzę takiego okienka. Mogę przelać pieniądze osobie, która wyróżni. Quote
Jaaga Posted April 27, 2024 Posted April 27, 2024 Dnia 27.04.2024 o 21:00, Jo37 napisał: Ja nie jestem na OLX. Nie widzę takiego okienka. Mogę przelać pieniądze osobie, która wyróżni. To najlepiej, żeby Marta je wyróżniła. Quote
limonka80 Posted April 27, 2024 Posted April 27, 2024 Zrobiłam chłopakowi nowe ogłoszenie, wyrożniłam. Stare zakończyłam. Powodzenia mały 🙂 https://www.olx.pl/d/oferta/maly-neo-czeka-daj-mu-dom-CID103-IDZW3h8.html?bs=olx_pro_listing 2 Quote
Jaaga Posted April 27, 2024 Posted April 27, 2024 Dnia 27.04.2024 o 22:49, limonka80 napisał: Zrobiłam chłopakowi nowe ogłoszenie, wyrożniłam. Stare zakończyłam. Powodzenia mały 🙂 https://www.olx.pl/d/oferta/maly-neo-czeka-daj-mu-dom-CID103-IDZW3h8.html?bs=olx_pro_listing Dziękuję Ci bardzo. Oby to już były jego ostatnie ogłoszenia Quote
Poker Posted April 27, 2024 Posted April 27, 2024 Dnia 27.04.2024 o 11:06, Tola napisał: Zrobiłam nowe OLX na Katowice - Nemo jako Nikon. https://www.olx.pl/d/oferta/mlodziutki-uroczy-nieduzy-nikon-do-adopcji-CID103-IDZUwyH.html?bs=olx_pro_listing Czy ktoś może podarować Nemo w prezencie promowanie, bardzo prosimy, bo bez tego znowu zginie w masie ogłoszeń... Mogę podarować. Ile przelać i czy na ZEA? Quote
Tola Posted April 28, 2024 Posted April 28, 2024 Dnia 27.04.2024 o 23:37, Poker napisał: Mogę podarować. Ile przelać i czy na ZEA? Ja nie wyróżniam z konta fundacyjnego, tylko z prywatnego, więc może do Jaaga, bo będzie też wyróżniać to drugie ogłoszenie na Wrocław. Quote
Jaaga Posted April 28, 2024 Posted April 28, 2024 Dnia 28.04.2024 o 10:53, Tola napisał: Ja nie wyróżniam z konta fundacyjnego, tylko z prywatnego, więc może do Jaaga, bo będzie też wyróżniać to drugie ogłoszenie na Wrocław. Tolu, ja już swoje wyróżniłam. Te oba Twoje, to lepiej sama wyróżnij. Quote
Tola Posted May 5, 2024 Posted May 5, 2024 Dnia 28.04.2024 o 15:29, Poker napisał: Tolu, podaj konto prywatne. Wyróżniłam sama oba ogłoszenia, wieczorem podam daty zakończenia promocji, może następnym razem wypromujesz, to może zrobić każdy, chyba tak najłatwiej. Quote
Tola Posted May 7, 2024 Posted May 7, 2024 Nemo jako Nikon na Katowice - https://www.olx.pl/d/oferta/mlodziutki-uroczy-nieduzy-nikon-do-adopcji-CID103-IDZUwyH.html?bs=olx_pro_listing wyróżnione do 15.05. Nemo jako Nero na Wrocłw - https://www.olx.pl/d/oferta/roczny-nieduzy-przyjazny-nero-do-adopcji-CID103-IDZTHG6.html?bs=olx_pro_listing wyróżnione do 25.05. 1 Quote
Jo37 Posted May 7, 2024 Author Posted May 7, 2024 Dnia 5.05.2024 o 18:25, Tola napisał: Wyróżniłam sama oba ogłoszenia, wieczorem podam daty zakończenia promocji, może następnym razem wypromujesz, to może zrobić każdy, chyba tak najłatwiej. Ile mam Ci zwrócić za wyróżnienie? Quote
Tola Posted May 9, 2024 Posted May 9, 2024 Dnia 7.05.2024 o 20:53, Jo37 napisał: Ile mam Ci zwrócić za wyróżnienie? Wyróżniłam od siebie Quote
Tola Posted May 9, 2024 Posted May 9, 2024 Opłacona faktura za hotelowanie - 420 zł Jagna kwiecień.pdf Quote
Jaaga Posted May 14, 2024 Posted May 14, 2024 Zrobiłam od nowa ogłoszenie Nemo, bo poprzednie zostało usunięte razem z kontem. https://www.olx.pl/d/oferta/roczny-9-kg-wesoly-lagodny-nemo-kastracja-szczepienia-CID103-ID1095pg.html?bs=olx_pro_listing Quote
elik Posted May 15, 2024 Posted May 15, 2024 Może dobrze byłoby zrobić wykaz kto ogłasza z linkiem, na które miasto. Ogłaszam na Kraków, ale może treść nieaktualna? Wyróżnię, jeśli treść jest aktualna, jeśli nie, bardzo proszę o korektę. Nr telefonu podany do Tola. Siedmiomiesięczny szczeniak Binio poszukuje troskliwego domu. Piesek jest drobnej budowy, w przyszłości będzie prawdopodobnie nieduży, jego mama waży 11 kg. Jest bardzo delikatny. Ze względu na swoje łagodne, spokojne usposobienie nie nadaje się do domu z malutkimi dziećmi. Poszukujemy dla niego spokojnej rodziny, żeby mógł bez stresu uczyć się życia w domu. Bingo wymaga jeszcze treningu czystości; adopcja takiego malucha zawsze wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków. Jest zaszczepiony, odrobaczony, ma czip. Adopcja poprzedzona jest ankietą i spotkaniem całej Rodziny z wolontariuszem. W dniu adopcji zostanie podpisana umowa. Adoptujący zobowiązuje się do przeprowadzenia zabiegu kastracji pieska. Obecnie Binio przebywa w domu tymczasowym na Śląsku. Kontakt w sprawie Bionio wyłącznie telefoniczny. Quote
Jaaga Posted May 15, 2024 Posted May 15, 2024 Dnia 15.05.2024 o 09:20, elik napisał: Może dobrze byłoby zrobić wykaz kto ogłasza z linkiem, na które miasto. Ogłaszam na Kraków, ale może treść nieaktualna? Wyróżnię, jeśli treść jest aktualna, jeśli nie, bardzo proszę o korektę. Nr telefonu podany do Tola. Siedmiomiesięczny szczeniak Binio poszukuje troskliwego domu. Piesek jest drobnej budowy, w przyszłości będzie prawdopodobnie nieduży, jego mama waży 11 kg. Jest bardzo delikatny. Ze względu na swoje łagodne, spokojne usposobienie nie nadaje się do domu z malutkimi dziećmi. Poszukujemy dla niego spokojnej rodziny, żeby mógł bez stresu uczyć się życia w domu. Bingo wymaga jeszcze treningu czystości; adopcja takiego malucha zawsze wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków. Jest zaszczepiony, odrobaczony, ma czip. Adopcja poprzedzona jest ankietą i spotkaniem całej Rodziny z wolontariuszem. W dniu adopcji zostanie podpisana umowa. Adoptujący zobowiązuje się do przeprowadzenia zabiegu kastracji pieska. Obecnie Binio przebywa w domu tymczasowym na Śląsku. Kontakt w sprawie Bionio wyłącznie telefoniczny. Nieaktualny jest wiek, bo w marcu skończył rok. Waga 9 kg. Jest już Wykastrowany. Dałabyś radę od nowa zrobić ogłoszenie, a tamto usunąć? Bo już będzie na szarym końcu w przypadku braku wyróżnienia. Quote
elik Posted May 15, 2024 Posted May 15, 2024 Dnia 15.05.2024 o 09:41, Jaaga napisał: Nieaktualny jest wiek, bo w marcu skończył rok. Waga 9 kg. Jest już Wykastrowany. Dałabyś radę od nowa zrobić ogłoszenie, a tamto usunąć? Bo już będzie na szarym końcu w przypadku braku wyróżnienia. Uaktualnię i wyróżnię na miesiąc 🙂 1 Quote
Tola Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Dnia 15.05.2024 o 09:20, elik napisał: Może dobrze byłoby zrobić wykaz kto ogłasza z linkiem, na które miasto. Ogłaszam na Kraków, ale może treść nieaktualna? Wyróżnię, jeśli treść jest aktualna, jeśli nie, bardzo proszę o korektę. Nr telefonu podany do Tola. Siedmiomiesięczny szczeniak Binio poszukuje troskliwego domu. Piesek jest drobnej budowy, w przyszłości będzie prawdopodobnie nieduży, jego mama waży 11 kg. Jest bardzo delikatny. Ze względu na swoje łagodne, spokojne usposobienie nie nadaje się do domu z malutkimi dziećmi. Poszukujemy dla niego spokojnej rodziny, żeby mógł bez stresu uczyć się życia w domu. Bingo wymaga jeszcze treningu czystości; adopcja takiego malucha zawsze wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków. Jest zaszczepiony, odrobaczony, ma czip. Adopcja poprzedzona jest ankietą i spotkaniem całej Rodziny z wolontariuszem. W dniu adopcji zostanie podpisana umowa. Adoptujący zobowiązuje się do przeprowadzenia zabiegu kastracji pieska. Obecnie Binio przebywa w domu tymczasowym na Śląsku. Kontakt w sprawie Bionio wyłącznie telefoniczny. Ja zrobiłam taki wykaz, jest na str. 7, ale już prawdopodonie nieaktualny, a ja nie bardzo mam teraz jak tego pilnować:( Quote
elik Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Dnia 24.05.2024 o 21:54, Tola napisał: Ja zrobiłam taki wykaz, jest na str. 7, ale już prawdopodonie nieaktualny, a ja nie bardzo mam teraz jak tego pilnować:( Taki aktualny wykaz przydałby się jednak na I stronie. Inaczej to nie wiadomo kto, gdzie i do kiedy 🙂 Quote
Recommended Posts