Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY ROZLICZONY Pieski, nasze pieski kochane... do 10.08.2023 r. godz. 21:00.

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.08.2023 o 22:43, Radek napisał:

Jak ja się cieszę, że z domu na działkę mam drogę, gdzie koszmarne korki zdarzają się nader rzadko. 

Jeździmy tą drogą odkąd oddano do użytku autostradę i zdarzyło się to po raz pierwszy. To znaczy na tej autostradzie wypadki to normalka, ale akurat na tym odcinku nie zdarzyło się nam trafić na wypadek. Ten był poważny.

Posted
Dnia 7.08.2023 o 23:28, Radek napisał:

Taki obrazek, a ja lajków nie mam. 

Radeczku, ja już też bez lajków, od wczoraj  🙂  Musimy do tego przywyknąć  🙂  

• Like 1
Posted
Dnia 8.08.2023 o 08:59, elik napisał:

Radeczku, ja już też bez lajków, od wczoraj  🙂  Musimy do tego przywyknąć  🙂  

Pomysły z tablicy Kawa: 75 | kawa, dzień dobry, cytaty na dzień dobry

• Like 2
Posted
Dnia 8.08.2023 o 12:41, mariusz pp napisał:

O co chodzi z lajkami, ja mam ,czy jest jakiś limit dzienny?

No właśnie jest limit dobowy. Nie wiem jaka to liczba, ale na pewno zdecydowanie za mała, bo zawsze kiedy szczególnie chcesz dać, to wtedy okazuje si e, że już ich nie masz, na dzisiaj wykorzystałeś wszystko co miałeś i musisz czekać, aż pierwszemu, który postawiłeś, minie 24 godziny. Wtedy znowu pojawia się na Twoim koncie. Oczywiście Ty nigdy nie wiesz kiedy wyszły i kiedy wrócą. No chyba, że chciałoby Ci się prowadzić ewidencję  danych lajków - kiedy i o której godzinie  🙂 Wtedy wiedziałbyś kiedy możesz komuś dać lajka. Tobie jeszcze nie zdarzyło się, że chciałeś dać lajka, ale nie mogłeś, bo już nie miałeś lajków?

• Like 1
Posted
Dnia 8.08.2023 o 14:42, mariusz pp napisał:

Szczerze mówiąc nie wiem , wydawało mi się ,że  zawsze mam .Albo za mało lajkuję i muszę się poprawić 😅

Zdecydowanie Tak  🙂 

• Upvote 1