Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majaa napisał(a):
Ziutka i Fabio są w nowych domach ! Można je usunąć z pierwszej strony!

No to super wiesci:multi::multi::multi:
Oby takich wiecej:loveu:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli chodzi o szczeniaki to naprawde jest ok,ale co mają powiedzieć nasze dorosłe psy Miśka,Tarzan,Leo,Diana :-( nikt ich nie chce,nikt nie pyta,i tak już od miesięcy...

Posted

mrs.ka napisał(a):
jeśli chodzi o szczeniaki to naprawde jest ok,ale co mają powiedzieć nasze dorosłe psy Miśka,Tarzan,Leo,Diana :-( nikt ich nie chce,nikt nie pyta,i tak już od miesięcy...

No niestety, dorosłe psy miały tyle tylko szczęścia, że trafiły do nas, są bezpieczne, szczepione, w razie potrzeby leczone, mają sympatię ludzką, są zsocjalizowane i na tym ich szczęście się, niestety, kończy :placz: Brakuje im "ich" ludzia, a tego niestety w natłoku psich i ludzkich problemów nie możemy im zapewnić :shake:

Posted

Niby tak ............. Choć mamy niesprawdzoną informację o kolejnych wyrzuconych szczeniakach pod Constarem.
Co prawda mój TZ akurat tam dzisiaj wieczorem był, kiedy się o tym dowiedziałam, ale szczeniąt nie znalazł, ale już ciemno było, więc nic nie jest przesądzone! :shake:

Posted

Klara już po sterylce,zniosła dzielnie i zachwycona wróciła ... do przestronnego kojca,chyba klatka u weta była wyjątkowo dla niej niewygodna do spania w nocy;)

Posted

mrs.ka napisał(a):
Klara już po sterylce,zniosła dzielnie i zachwycona wróciła ...

No to już wszystkie dorosłe psy są posterylizowane i pokastrowane :multi: Szkoda tylko, że "na krechę" :-(

Posted

mrs.ka napisał(a):
wolę nie zaglądać do "zeszytu" weta :shake:

Ja też, ale trzeba to zrobić :-( i to szybko ! Skończył się bazarek na psy ze Starachowic. Ja nie mam kiedy przygotować rzeczy na kolejny, ale trzeba porządnego rozliczenia znów Wiem, że kilka osób wpłacało pieniądze (ja też trochę dorzuciłam) do weta bezpośrednio i może nie są to kwoty oszałamiające, bo i tak będziemy na minusie, ale im częściej będziemy robić rozliczenie, tym jaśniejsze to będzie!

Posted

Maja ja czekam na ostania wplate i pozniej zrobie jeden zbiorowy przelew;)
Nie bedzie tego duzo, ale chyba ok 130 zł. Musze dokladnie policzyc:cool3:
Zawsze to cos, a pod koniec czerwca ruszamy do przodu z nowymi bazarkami:multi:

Posted

kika22 napisał(a):
Maja ja czekam na ostania wplate i pozniej zrobie jeden zbiorowy przelew;)
Nie bedzie tego duzo, ale chyba ok 130 zł. Musze dokladnie policzyc:cool3:
Zawsze to cos, a pod koniec czerwca ruszamy do przodu z nowymi bazarkami:multi:

Kika22 wielkie dzięki za zorganizowanie bazarku raz jeszcze, podobnie jak darczyńcom. 130 złotych wydaje się tak niedużą kwotą, a jednak to jest tak dużo równocześnie, bo to na przykład prawie pełna "obsługa weterynaryjna" 1 średniej suczki od odpchlenia, przez odrobaczenie, szczepienie, po sterylizację! Nigdy nie rozliczaliśmy się z kosztów bieżących utrzymania zwierząt i mam nadzieję, że tak pozostanie ...

Posted

Zacytuję swój post z wątku szczeniaczków

Uprzejmię donoszę ;-) , że po Fionkę dzisiaj przyjechała rewelacyjna Rodzina z Warszawy! (...)
Co do nowej Rodzinki Fiony szczegóły na pewno przybliży mrs.ka, która miała z Nimi kontakt stały od dawna, ale co najważniejsze Państwo proszą o podpowiedź, gdzie w Warszawie można znaleźć odpowiedzialnych ! weterynarzy w kwestii sterylki! Mają złe doświadczenia w tej kwestii i trudno się dziwić, znając historię (ja tylko znam ją pobieżnie i się nie dziwię), że biorąc Fionkę do siebie zdeklarowali jej sterylkę, ale pod warunkiem, że wskażemy im Odpowiedzialnego Lekarza na terenie Warszawy

Posted

kika22 napisał(a):
Maja poprosze Cie na pw o nr konta:loveu:

Brakuje jeszcze jednej wplaty, ale chcialam Wam przekazac kaske, bo 15 znikam na troszke z dogo:diabloti:

Kika22 Teraz nie mam :-(, ale możesz mi wysłać na konto, z którego poszła wpłata moja za poprzedni bazarek? Jeśli to klopot to wrzucę w poniedziałek na PW

Posted

kika22 napisał(a):
To ja poczeakm do poniedzialku:loveu:
A ty sie zdrowiej nam szybciutko:lol:

OKI postaram się wcześniej dogrzebać do tego nr
A ze zdrowieniem, to nie takie proste:cool3: Jutro mam jednak być na wygnaniu w stolicy :cool3:

Posted

ja pod jego urokiem od 8 miesięcy:evil_lol: ale tak naprawdę to chodziło nie tylko o zauroczenie Leosiem ale też o predyspozycje i zaangażowanie nowych opiekunów w wychowywanie takiego psa,co opisywane było na jego wątkach od dawna ,a najlepiej ujęła to Eruane w tytule swojego wątku o Leo
Odpowiedni człowiek dla specyficznego psa - może to jedyne wyjście -to było jedyne wyjście!!! inaczej bym go nie oddała!!!
Teraz mocno trzymam kciuki za Leo i jego właściciela!!!

Posted

Majaa napisał(a):
E tam ! Ja już wiem, że warto było :multi::multi::multi: Mrs.ka PISZ!!!!!!!!!

Dziewczyny co to za tajemnice:mad:
Dobrymi wiesciami to sie trzeba dzielic:eviltong: