Livka Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Jak super się bawią ❤️ Bakuś przepiękny, nie mogę się napatrzeć. Udał ci się domek chłopaku ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2024 Author Posted October 11, 2024 Tymek vel Bakuś sześć miesięcy po adopcji ❤️ 2 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2024 Author Posted October 11, 2024 Taki wpis na profilu pana na fb: "Witajcie. Dziś mija sześć miesięcy jak w domu zagościły na stałe Florka i Baki. Z tej okazji dostały super karmę i nowe miski takie specjalne, bo jedzą wszystko bardzo szybko. Zdążyliśmy się już dość dobrze poznać i wypracować zasady jakie obowiązują w ich nowym miejscu. Pamiętamy wciąż o Czortce. Jest super pozdrawiamy wszystkich i zachęcamy do adopcji zwierzaków." 3 2 Quote
elik Posted October 11, 2024 Posted October 11, 2024 Bakuś to ma klawe życie, no i wyżywienie... Super 🙂 1 Quote
Ellig Posted October 12, 2024 Posted October 12, 2024 Dnia 11.10.2024 o 22:37, Alaskan malamutte napisał: Tymek vel Bakuś sześć miesięcy po adopcji ❤️ Piękny Tymuś ❤️ Quote
Ewa Marta Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 Dnia 17.10.2024 o 11:22, Alaskan malamutte napisał: Poranne igraszki😊😍 Cudownie, że się lubią 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted December 10, 2024 Author Posted December 10, 2024 Bakuś I Florka❤️😍🤩 7 Quote
Alaskan malamutte Posted January 1 Author Posted January 1 Bakuś boi się wystrzałów. Florka mniej. Na spacer wychodzą zawsze razem😍❤️🥰 3 Quote
Alaskan malamutte Posted January 12 Author Posted January 12 6 stycznia minęło 9 miesięcy od adopcji Bakusia i Florki. Tak napisał pan: "Witajcie. Dziś mija dziewięć miesięcy jak Florka i Baki zagościły w naszym domu. Wczoraj przecieraliśmy szlak na porannym spacerze. 7 Quote
Alaskan malamutte Posted February 6 Author Posted February 6 No i stuknęło 10 miesięcy od adopcji!!❤️ "Witajcie. Dziś mija 10 miesięcy jak Florka i Baki są razem z nami. Jest super." 4 Quote
Alaskan malamutte Posted March 5 Author Posted March 5 Dnia 5.03.2025 o 09:25, Livka napisał: A kto to taki ? Simba ? Simba to piesek córki. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 17 Author Posted March 17 Dnia 17.03.2025 o 06:40, Livka napisał: O mój ulubieniec ❤️ Mam tez filmiki, tylko muszę poprosić Ellig o wgranie 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted April 6 Author Posted April 6 Dzisiaj minął rok od adopcji Bakusia i Florki. Taki wpis pojawił się na profilu pana: "Witajcie. Dzisiaj mija R O K jak Florka i Baki zagościły w naszym domu. Moi osobiści trenerzy wyprowadzili mnie 364 razy na poranny spacer i tysiące razy na przydomowe podwórko. Odkurzacz pracuje pełną parą, po tych spacerach. Psiak dają nam mnóstwo radości , ale też potrafiły trochę napsocić. Ich pojawienie wymusiło nowy grafik dnia z korzyścią dla mnie i mojego zdrowia. Życzę naszej gromadce wielu kolejnych lat w szczęściu i zdrowiu. ❤️ Są filmiki i zdjęcia. Na pierwsze adopciny przyjechał Simba, piesek córki 🙂 2 Quote
Recommended Posts