korek221 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kacpereczku słodzialku puciaty życzę Ci wyjątkowo cichego Sylwestra:loveu::loveu::BIG: Quote
scorpio133 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 a ja Ci zycze Kacperciu kochany wszystkiego dobrego w Nowym nadchodzacym roku Quote
EVA2406 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 korek221 napisał(a):Kacpereczku słodzialku puciaty życzę Ci wyjątkowo cichego Sylwestra:loveu::loveu::BIG: Kacperek bardzo dziękuje za życzenia, a ta cisza bardzo by się przydała, bo całe towarzystwo się bardzo boi. ja na samą myśl o tych strzałach dostaje gęsiej skórki, bo nie wiem którego zwierza mam przytulać i rak mi brakuje. Zuzliczku, dziękuję za pomoc ze zmniejszeniem, bo sama nie mogłam sobie poradzić. Wszystkim życzę zdrowia, spełnienia marzeń i bogatych sponsorów, którzy będą dawać kasę na pomoc bezdomniakom. Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Stale i niezmiennie...wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twoich ludziów i zwierzaków Kacprutku...Nowego Roku,który jedynie dobre rzeczy i miłe chwile przynosi!!! Quote
EVA2406 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 zuzlikowa napisał(a):Stale i niezmiennie...wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twoich ludziów i zwierzaków Kacprutku...Nowego Roku,który jedynie dobre rzeczy i miłe chwile przynosi!!! My też życzymy samych radosnych chwil i dużo, dużo zdrówka dwu, trzy i czerołapkom. Quote
tomcug Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 EVA2406 napisał(a):My też życzymy samych radosnych chwil i dużo, dużo zdrówka dwu, trzy i czerołapkom. I ja przyłączę się do Waszych wspaniałych życzeń. :BIG: Zdrowia,, miłości, siły, wytrwałości! Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Borutek, Lucisiem na co dzień zwany i uwielbiający gdy tak do niego wołam:lol:...bardzo dziękuje za ubiegłoroczne wsparcie, życzliwość i zainteresowanie psiakami nie tylko beniastymi...i zgrają ukochanych przez niego mruczusiów( a w tym najslodszego Kacprutka!!!)...przesyła słodki uśmiech Lucusiowy i Noworoczny!!! Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla dwu,trzy i czteronożnych...dla wszystkich najwspanialszych domów z ciepłymi i kochającymi domownikami!!! ...i spokojnego, zdrowego i radosnego szczekanda i mruczanda na co dzień!!! Quote
scorpio133 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 alez on ma piekny pychol- tylko go tulic Quote
malagos Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Bardzo mu do twarzy z tymi świętami :) Zajrzyjcie proszę do mojej Leosi, w bannerku........ Quote
EVA2406 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jeden z elementów powyższej układanki nie pasuje do reszty. Kto pozna, który? ;) Quote
scorpio133 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Alez on pieknisty i taki dumny. , a jak pozowac potrafi. Piekne foteczki Ja poznałam - to ostatni, gdyz nie ma choineczki przy Kacperciu Quote
EVA2406 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 scorpio133 napisał(a):Alez on pieknisty i taki dumny. , a jak pozowac potrafi. Piekne foteczki Ja poznałam - to ostatni, gdyz nie ma choineczki przy Kacperciu Nieeeee, nie o to chodziło ;) Przyjrzyj się dokładnie kotom ;) Quote
Kamila Proc Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 czyzby Kacperek stlukl jakas bombeczke? Quote
EVA2406 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kamila Proc napisał(a):czyzby Kacperek stlukl jakas bombeczke? Jeszcze mu się nie udało ;) Quote
Isabel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A ja wiem (chyba;)) - jeden z kotów nie jest Kacperkiem. Bo Ty masz Evo dwa rude koty, jeżeli dobrze pamiętam. I na jednym zdjęciu jest właśnie ten drugi kot - poznałam po oczkach, ten ma oba zdrowe :) Quote
EVA2406 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Isabel napisał(a):A ja wiem (chyba;)) - jeden z kotów nie jest Kacperkiem. Bo Ty masz Evo dwa rude koty, jeżeli dobrze pamiętam. I na jednym zdjęciu jest właśnie ten drugi kot - poznałam po oczkach, ten ma oba zdrowe :) Brawo Cioteczko za spostrzegawczość :klacz::klacz::klacz:. Ten drugi to trzyłapek Karolek. On jest cały rudy, a Kacperek ma dodatki białe. Quote
scorpio133 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tak czy owak piekniste oba. Czy to Karolek, czy Kacpercio.A dla Isabel - wielkie brawa.Pozdrawiamy serdecznie Quote
Isabel Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jakoś tak mi się udało wypatrzeć różnicę ;) A mój rudy kocurek z białymi dodatkami ma na imię Teoś :) Quote
Recommended Posts