Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

korek221 napisał(a):
Kacpereczku słodzialku puciaty życzę Ci wyjątkowo cichego Sylwestra:loveu::loveu::BIG:

Kacperek bardzo dziękuje za życzenia, a ta cisza bardzo by się przydała, bo całe towarzystwo się bardzo boi. ja na samą myśl o tych strzałach dostaje gęsiej skórki, bo nie wiem którego zwierza mam przytulać i rak mi brakuje.

Zuzliczku, dziękuję za pomoc ze zmniejszeniem, bo sama nie mogłam sobie poradzić.

Wszystkim życzę zdrowia, spełnienia marzeń i bogatych sponsorów, którzy będą dawać kasę na pomoc bezdomniakom.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Stale i niezmiennie...wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twoich ludziów i zwierzaków Kacprutku...Nowego Roku,który jedynie dobre rzeczy i miłe chwile przynosi!!!

My też życzymy samych radosnych chwil i dużo, dużo zdrówka dwu, trzy i czerołapkom.

Posted

EVA2406 napisał(a):
My też życzymy samych radosnych chwil i dużo, dużo zdrówka dwu, trzy i czerołapkom.

I ja przyłączę się do Waszych wspaniałych życzeń. :BIG:

Zdrowia,, miłości, siły, wytrwałości!

Posted

Borutek, Lucisiem na co dzień zwany i uwielbiający gdy tak do niego wołam:lol:...bardzo dziękuje za ubiegłoroczne wsparcie, życzliwość i zainteresowanie psiakami nie tylko beniastymi...i zgrają ukochanych przez niego mruczusiów( a w tym najslodszego Kacprutka!!!)...przesyła słodki uśmiech Lucusiowy i Noworoczny!!!

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla dwu,trzy i czteronożnych...dla wszystkich najwspanialszych domów z ciepłymi i kochającymi domownikami!!!
...i spokojnego, zdrowego i radosnego szczekanda i mruczanda na co dzień!!!

Posted

scorpio133 napisał(a):
Alez on pieknisty i taki dumny. , a jak pozowac potrafi. Piekne foteczki Ja poznałam - to ostatni, gdyz nie ma choineczki przy Kacperciu

Nieeeee, nie o to chodziło ;)
Przyjrzyj się dokładnie kotom ;)

Posted

A ja wiem (chyba;)) - jeden z kotów nie jest Kacperkiem. Bo Ty masz Evo dwa rude koty, jeżeli dobrze pamiętam. I na jednym zdjęciu jest właśnie ten drugi kot - poznałam po oczkach, ten ma oba zdrowe :)

Posted

Isabel napisał(a):
A ja wiem (chyba;)) - jeden z kotów nie jest Kacperkiem. Bo Ty masz Evo dwa rude koty, jeżeli dobrze pamiętam. I na jednym zdjęciu jest właśnie ten drugi kot - poznałam po oczkach, ten ma oba zdrowe :)

Brawo Cioteczko za spostrzegawczość :klacz::klacz::klacz:. Ten drugi to trzyłapek Karolek. On jest cały rudy, a Kacperek ma dodatki białe.