Alaskan malamutte Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Jestem po rozmowie z p. Ewą, czeka z niecierpliwością na ślicznego Pimpusia. Całęj rodzinie juz pokazała zdjęcia psiulka i wszyscy zachwyceni jego urodą. Obiecała zdjęcia. Quote
Alaskan malamutte Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Miałam dzisiaj kolejny telefon o Pimpka. Państwu niedawno umarł piesek Colie....Pimpuś bardzo im się spodobał..nie chcą żadnego innego...suni tez nie..szkoda bo domek fajny. Quote
Alaskan malamutte Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Pimpuś nie chciał jechać....anecik musiała go wynosić....😭😭 On nie wie, że jedzie do swojego domku.... Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Dnia 22.05.2023 o 12:49, Alaskan malamutte napisał: Pimpuś nie chciał jechać....anecik musiała go wynosić....😭😭 On nie wie, że jedzie do swojego domku.... Lada chwila przekona się, że nowe życie jest fajne. Quote
Alaskan malamutte Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Pimpuś pozdrawia ze swojego domku❤️ 7 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Dnia 22.05.2023 o 14:30, mgog napisał: Ojej Pimpuś w swoim domku !! Bardzo się cieszę 🙂 Ja też się cieszę. P. Ewa napisała że troszkę zestresowany ale z czasem będzie tylko lepiej. Ten psiak jest dla mnie "wyjątkowy" i bardzo przeżywam jego adopcję. Pimpuś zamieszkał w domu z dużym ogrodem z panią Ewą i jej mężem. Pani nie pracuje, jest caly czas w domu. Córka p. Ewy tez ma psa adoptowanego i co 2 tygodnie przyjeżdża do p. Ewy. W domu zawsze były psy zabierane z koszmarnych warunków. Byl też uratowany od śmierci kotek który umarl w wieku 16 lat. Mam nadzieję że Pimpusiowi będzie w tym domu dobrze. Pani Ewa przekazała 200zł. 3 Quote
Poker Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Wygląda na to, że Pimpuś ma super domek. AM, zajrzyj na PW ode mnie. Quote
Alaskan malamutte Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Dnia 22.05.2023 o 14:58, Poker napisał: AM, zajrzyj na PW ode mnie. Nie mam PW....:-( Quote
Alaskan malamutte Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Pimpuś vel Gumiś zwiedza swoje włości🙂 🥰 8 Quote
Alaskan malamutte Posted May 23, 2023 Author Posted May 23, 2023 Wieści z domu Pimpusia vel Gumisia: "Spokojnie przespal całą noc. Przyzwyczajamy się do siebie. Do męża już się tuli," 7 Quote
Alaskan malamutte Posted May 23, 2023 Author Posted May 23, 2023 Dnia 23.05.2023 o 10:02, Poker napisał: Śliczny Pimpuś na włościach. Co z imieniem? Anecik mowila do niego Gumiś. Pani Ewie się podoba i zostaje Gumiś😁 2 Quote
Filipki Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Bardzo się cieszę, że Pimpuś ma domek, wygląda na to, że to Dom, przez duże D. Zupełnie podświadomie nazywałam go Gumisiem, ponieważ mam psiaka o tym imieniu, który wygląda prawie tak samo, a tu proszę też Gumiś. Jak już pisałam na wątku rodzenstwa przenoszę deklarację Pimpusia -Gumisia na Bajkę , Farcika i resztę 3 Quote
Ewa Marta Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Dnia 23.05.2023 o 17:16, Filipki napisał: Bardzo się cieszę, że Pimpuś ma domek, wygląda na to, że to Dom, przez duże D. Zupełnie podświadomie nazywałam go Gumisiem, ponieważ mam psiaka o tym imieniu, który wygląda prawie tak samo, a tu proszę też Gumiś. Jak już pisałam na wątku rodzenstwa przenoszę deklarację Pimpusia -Gumisia na Bajkę , Farcika i resztę Bardzo Ci kochana dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted May 29, 2023 Author Posted May 29, 2023 Mam już rozliczenie Pimpusia vel Gumisia : 284zł pobyt, 38zł simparica, 353zł operacja plus transport 2x do weta, 110zł transport do ds. \Razem 785zł - 200zł od pani. Do zapłaty Gumiś 585 zł. Quote
Alaskan malamutte Posted June 1, 2023 Author Posted June 1, 2023 Napisalam dzisiaj do p. Ewy. Taką odpowiedź i zdjęcia dostalam: Dzień dobry p. Joanno. Tak jest bardzo dobrze Gumiś rządzi na swojej posesji. Woli jak chodzę z nim jest straszną Przylepą. Chodzi za mną jak cień. Uczę go noszenia szelek może boi się jak zakładam szelki, że chce go oddać. Pozdrawiam Serdecznie. Gumiś z rodzinką 6 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 3, 2023 Author Posted June 3, 2023 Dnia 1.06.2023 o 23:09, elik napisał: Lajki mi sie skończyli, to se podskocze Eluś, czy w miejsce ogłoszenia Pimpusia możesz dać ogłoszenie Kodiego? Tutaj wątek Kodiego (wspólny z Tymkiem): Uwolnij mnie proszę..Duży, czarny, kudłaty..bez szans na adopcję ze schroniska. Bardzo prosimy o wsparcie na ratowanie tego psa!!Ma na imię Tymek. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Moje ogłoszenie Kodiego: Kodi, w typie łajki zachodniosyberyjskiej do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Quote
elik Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Dnia 4.06.2023 o 00:46, Alaskan malamutte napisał: Eluś, czy w miejsce ogłoszenia Pimpusia możesz dać ogłoszenie Kodiego? Tutaj wątek Kodiego (wspólny z Tymkiem): Uwolnij mnie proszę..Duży, czarny, kudłaty..bez szans na adopcję ze schroniska. Bardzo prosimy o wsparcie na ratowanie tego psa!!Ma na imię Tymek. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Moje ogłoszenie Kodiego: Kodi, w typie łajki zachodniosyberyjskiej do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Oczywiście bardzo chętnie, tylko byłam na wątku i widzę, że jest trochu zdjęć, ale już są 3 ogłoszenia i nie wiem które zdjęcia mogę wykorzystać i na które miasto ogłosić chłopaka. Bardzo Cię proszę Asiu o podpowiedź 🙂 Quote
Poker Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Numerujcie zdjęcia i wpisujcie które są wykorzystane. Naprawdę ułatwia to robienie ogłoszeń i zmniejsza ryzyko usunięcia ogłoszenia. Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2023 Author Posted June 4, 2023 Dnia 4.06.2023 o 11:50, elik napisał: Oczywiście bardzo chętnie, tylko byłam na wątku i widzę, że jest trochu zdjęć, ale już są 3 ogłoszenia i nie wiem które zdjęcia mogę wykorzystać i na które miasto ogłosić chłopaka. Bardzo Cię proszę Asiu o podpowiedź 🙂 Elu, dołożyłam nowe zdjęcia, i wcześniej tez są. Proszę ogłoszenie na Lublin Quote
Recommended Posts