Jump to content
Dogomania

Fresunia już bez guza w swoim wspaniałym domku w Markach. Mała Freska z wielkim guzem w brzuszku ;(

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.02.2023 o 09:24, elik napisał:

1047612272_zachcamyzapraszamy.png.2896e1fbf10dec0e028e0da103f0f81a.png

Elu - ważne jest żeby pokazywać kominy i mitenki ludziom z poza Dogo. 

My chodzimy już całkiem bez kasy.

Posted
Dnia 9.02.2023 o 09:27, Jo37 napisał:

Elu - ważne jest żeby pokazywać kominy i mitenki ludziom z poza Dogo. 

My chodzimy już całkiem bez kasy.

Tylko jak to zrobić?  Niestety ja już nie umiem poruszać się na f.b. na tyle, żeby zrobić tam bazarek. Dawno temu,  gdy f.b. miało inny sposób komunikacji, robiłam wydarzenia, ale po kilku zmianach w tym temacie już nie potrafię. Mam tam profil, udostępniam, ale żeby coś samodzielnie założyć, to ponad moją wiedzę  😞 

Posted
Dnia 9.02.2023 o 09:43, Jo37 napisał:

Nie myślałam o fb tylko o pokazanie znajomym paniom. 

No tak  🙂  Ale myślę, że na f.b. też byłoby dobrze pokazać, tylko kogo o to poprosić? Kto wie jak to zrobić?

Posted
Dnia 9.02.2023 o 08:56, Jo37 napisał:

Nikt nie chce komina czy mitenek na zamówienie? Cała kwota zasiliłaby kopertę suni.

Ja bym chciała zamówić, komin i 2 x minetki, ale jak i gdzie?

• Like 1
Posted

Po uzgodnieniach 🙂 zamawiam komplet komin + mitenki (zielona włóczka, z warkoczem, 8 cm, 27 cm szeroki, wzór taki jak 5 z bazarku) koszt 70 zł,. + wysyłka

Poproszę nr konta

• Like 1
Posted
Dnia 11.02.2023 o 13:41, kropka73 napisał:

Po uzgodnieniach 🙂 zamawiam komplet komin + mitenki (zielona włóczka, z warkoczem, 8 cm, 27 cm szeroki, wzór taki jak 5 z bazarku) koszt 70 zł,. + wysyłka

Poproszę nr konta

Wielkie dzięki     833815297_buziakdlaCiebie.jpg.70b837cad2f1f982d39c3dd6d04f908a.jpg   
Nie wiem jak zaplanowała Jo37, czy będzie zbierała na swoim koncie i przeleje całość, czy woli, żeby wpłaty były od razu ma konto suni.

Joasiu bardzo proszę powiedz, jak to widzisz.             

Posted

Elu - to tylko jedna wpłata. Ponieważ kropka73 zrobiła też zakup na moim bazarku

to wpłata całości będzie do mnie a ja przeleję Tobie 70,00 zł jak sunia przyjedzie.

Posted
Dnia 11.02.2023 o 15:50, Jo37 napisał:

Elu - to tylko jedna wpłata. Ponieważ kropka73 zrobiła też zakup na moim bazarku

to wpłata całości będzie do mnie a ja przeleję Tobie 70,00 zł jak sunia przyjedzie.

Mam usunąc zielony komplet z FB, bo go wystawiłam na Kode? Niestety bez zainteresowania dotąd.

Posted
Dnia 11.02.2023 o 15:50, Jo37 napisał:

Acha  🙂   Źle zrozumiałam, myślałam, że to z tego bazarku, który zapowiadałaś.  Jeśli to zamówienie z Twojego bazarku to oczywiście wpłata na Twoje konto  🙂           

Posted
Dnia 11.02.2023 o 16:21, Jaaga napisał:

Mam usunąc zielony komplet z FB, bo go wystawiłam na Kode? Niestety bez zainteresowania dotąd.

Nie. Komplet jest na bazarku. Kropka73 zamówiła w innym fasonie.

Tamten bazarek jest na moje psiaki.

Posted
Dnia 11.02.2023 o 17:49, elik napisał:

Acha  🙂   Źle zrozumiałam, myślałam, że to z tego bazarku, który zapowiadałaś.  Jeśli to zamówienie z Twojego bazarku to oczywiście wpłata na Twoje konto  🙂           

Elu - ten komplet jest z mojego zapisu w tym wątku, że zrobię mitenki i komin dla

Freski. Muszę zbierać pieniądze dla Kody, którą czekają dwie ciężkie operacje.

W tej chwili mam na prawie wyłącznym utrzymaniu Piksela i Kodę i w 50% Lunę.

Posted
Dnia 11.02.2023 o 18:56, Jo37 napisał:

Elu - ten komplet jest z mojego zapisu w tym wątku, że zrobię mitenki i komin dla

Freski. Muszę zbierać pieniądze dla Kody, którą czekają dwie ciężkie operacje.

W tej chwili mam na prawie wyłącznym utrzymaniu Piksela i Kodę i w 50% Lunę.

Rozumiem, dziękuję    🙂  

Kody jest beneficjentką, jak obiecałam, tego bazarku  <B A Z A R E K>

Posted

Jestem zdruzgotana, załamana. Wczoraj dostałam wiadomość, że Freska ma mocny wyciek z dróg rodnych  😭    Na bank ropomacicze. Dzisiaj ma mieć operację, a powinna mieć już wczoraj - teraz, zaraz, natychmiast. Ale wiadomo, wojna. Nie wiem nawet czy ona jeszcze żyje, bo wiadomości stamtąd dochodzą z dużym opóźnieniem   😭   

Dlaczego, dlaczego, dlaczego...

Bezsilność to potwór, który dobija. Prosiłam o szybkie informacje o stanie suni, ale na razie nic nie wiem.                

Posted
Dnia 13.02.2023 o 10:22, elik napisał:

Jestem zdruzgotana, załamana. Wczoraj dostałam wiadomość, że Freska ma mocny wyciek z dróg rodnych  😭    Na bank ropomacicze. Dzisiaj ma mieć operację, a powinna mieć już wczoraj - teraz, zaraz, natychmiast. Ale wiadomo, wojna. Nie wiem nawet czy ona jeszcze żyje, bo wiadomości stamtąd dochodzą z dużym opóźnieniem   😭   

Dlaczego, dlaczego, dlaczego...

Bezsilność to potwór, który dobija. Prosiłam o szybkie informacje o stanie suni, ale na razie nic nie wiem.                

Bądźmy dobrej myśli. Tylko to nam pozostaje. Mam nadzieję, że suńka wytrzyma i da radę. I niedługo będzie tutaj.