Jump to content
Dogomania

Imienny dla gryzionego przerażonego psiaka, który ma szansę opuścić schron. Wymyślmy mu piękne imię na odmianę losu. Do 23 stycznia 22.00 - JEST ZORAN :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.01.2023 o 14:31, limonka80 napisał:

Słabą mam wenę ostatnio, ale pomyślałam że do piesia pasowałoby imię Milton.

W sumie Bartuś też by pasowało ... 

Jednak zagłosuję na Miltona - 10 głosów poproszę 🙂 

Posted

Sa tutaj na bazarku proponowane same piękne i często dostojne imiona, sama głosuję na jedno z nich. Ale jak patrze na tego Kolegę to widzę w nim wiele radości, humoru i dlatego zaproponuję, może po za konkursem imię Jožin /z bažin/ 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 20.01.2023 o 12:20, Ellig napisał:

Sa tutaj na bazarku proponowane same piękne i często dostojne imiona, sama głosuję na jedno z nich. Ale jak patrze na tego Kolegę to widzę w nim wiele radości, humoru i dlatego zaproponuję, może po za konkursem imię Jožin /z bažin/ 🙂

Bomba!! Jožin! Cudne imię, dzięki! 😁

Posted
Dnia 20.01.2023 o 14:54, Jo37 napisał:

Gucio teraz. Ja dorośnie to poważny Gustaw. 

Słuszna jest Twa koncepcja 😃 Dzięki, zapisuję. 🌷Tylko jeszcze tak się zastanawiam czy to aby na tym bazarze miało paść 😉

Posted
Dnia 20.01.2023 o 15:16, agat21 napisał:

Słuszna jest Twa koncepcja 😃 Dzięki, zapisuję. 🌷Tylko jeszcze tak się zastanawiam czy to bay na tym bazarze miało paść 😉

Oczywiście nie. Dopisz proszę tutaj dwa głosy na Morusa a na wątku szczeniaka Gucia.