Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 7.07.2024 o 12:24, AlfaLS napisał:

Mogę prosić o uzupełnienie moich wpłat na pierwszej stronie? Wiem, że marudzę ale to takie zboczenie zawodowe, że lubię jak wszystko jest odnotowane :).

Już robię przelew na lipiec :).

Mozesz podac date przelewu lipcowego? Poprosze Tolę o sprawdzenie, bo tu widze potwierdzenie czerwcowego i ostatnio sierpniowego i te dwa zapisałam w rozliczeniach.

Dnia 19.06.2024 o 22:17, Tola napisał:

Wpłata dla Greya na koncie ZEA serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

10 zł - AlfaLS (11.06.)

Posted
Dnia 4.09.2024 o 09:56, Jaaga napisał:

Mozesz podac date przelewu lipcowego? Poprosze Tolę o sprawdzenie, bo tu widze potwierdzenie czerwcowego i ostatnio sierpniowego i te dwa zapisałam w rozliczeniach.

W lipcu zrobiłam wpłatę za konto ZEA 8.07.24 r.

Posted
Dnia 4.09.2024 o 11:00, AlfaLS napisał:

W lipcu zrobiłam wpłatę za konto ZEA 8.07.24 r.

Dnia 4.09.2024 o 12:01, Jaaga napisał:

🙂 Jest oczywiście, umknęło mi.          

Wpłata dla Greya na koncie ZEA serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

10 zł - AlfaLS (08.07.)

Posted
Dnia 6.09.2024 o 19:57, Tola napisał:

🙂 Jest oczywiście, umknęło mi.          

Wpłata dla Greya na koncie ZEA serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

10 zł - AlfaLS (08.07.)

Dziękuję Tolu, zaraz uzupełnię w rozliczeniach. A wpłata Grażka123 dotarła?

Posted
Dnia 7.09.2024 o 09:20, Jaaga napisał:

Dziękuję Tolu, zaraz uzupełnię w rozliczeniach. A wpłata Grażka123 dotarła?

Na pewno dotarła, ale nie mam jeszcze wydruku z konta.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 12.10.2024 o 23:50, Tola napisał:

Wstawiłam Greya na Wirtualne Adopcje.

Dziękuję Tolu. Opócz naszych adopciaków,  to te które mam na dogo pod moją opieką są całkowicie bez deklaracji oprócz Greya właśnie. Deklaracje Greya i tak nie wystarczają na zakup karmy, ale na szczęście ma zapas od początku, wiec  jakoś się udaje. tylko nie wiadomo, jak bedzie przez kolejne lata życia, więc wirtualna adopcja jest doskonałym pomysłem. Najgorszą sytuację mam z Malinką. To młody , spory pies, który nie dosć że lękliwy, to głuchy i spory. Ona jest całkowinie na mojej głowie finansowo i raczej na kolejne 15-18 lat. Krecik ciągle choruje, a o Lindzie to nawet nie ma co wspominać. Problemy z kryształami w pęcherzu to codzienność, ale skad mam brac pieniądze na zakup diety Urinary dla psa wielkości ON? To, co ma zebrane, trzymam na wszelki wypadek, bo  lata życia jeszcze przed nią. Wózek domowymi sposobami połatany na wszelkie mozliwe sposoby. Szczerze, to nie mam już sił i motywacji na wiecej.

Wczoraj ręce mi przy Greyu już opadły. Im wiecej sprzątam, tym wiecej on obsikuje. Wiem, ze to jego sposób znaczenia i radzenia sobie, skoro nie widzi, ale mieszkamy  razem i trudno funkcjonowac w domu, kiedy 33 kg pies wylewa kałuże na wszystko, szczególnie na psie legowiska. One zlane i do prania, zlane ściany, schody, kaloryfery.  Praktycznie mozna latac cały czas z chemią i ścierą w ręce przy nim jednym. No nic, tak wygląda pomaganie w realu.

Uzupełnię teraz wpłaty na Greya.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękuję. Dziś nie potrafiłam znowu cały dzień nic wstawić na dogo. Teraz dopiero jakoś ruszyło. Jutro uzupełnię wpłaty. Dziś Grey mówi dobranoc.

IMG_20241025_232038.jpg

IMG_20241025_232034.jpg

IMG_20241025_232030.jpg

IMG_20241025_232416.jpg

• Like 3
  • 2 weeks later...
Posted

Zrobiłam właśnie wpłatę do ZEA. Z rozpędu w zbiorczej wpłacie wpisałam stałą dla Greya za XI i XII a miałem wpisać I i II 2025r.

Przepraszam za zamieszanie 🙂

• 3 weeks later...