monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 narazie taki skromny bazarek ..jutro podorzucam wiecej rzeczy ,tylko musze zejsc do piwnicy i porobic foty ,a przy tym sztucznym swietle nie wychodza za fajnie .. http://www.dogomania.pl/forum/f99/zbieramy-420zl-na-dt-dla-shivy-pilne-do-20-05-a-137138/#post12246296 Moniska ,a masz kontakt z tym domem ? moze napisz im ,ze sunia musi na cito zostac adoptowana , Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='monika083']narazie taki skromny bazarek ..jutro podorzucam wiecej rzeczy ,tylko musze zejsc do piwnicy i porobic foty ,a przy tym sztucznym swietle nie wychodza za fajnie .. http://www.dogomania.pl/forum/f99/zbieramy-420zl-na-dt-dla-shivy-pilne-do-20-05-a-137138/#post12246296 Moniska ,a masz kontakt z tym domem ? moze napisz im ,ze sunia musi na cito zostac adoptowana , dzisiaj dostałam pierwszą wiadomość na poczte, odpisałam i czekam na odpowiedz. Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 monika083 napisał(a):a gdzie ten dom? Nie wiadomo mi nic więcej poza kilkoma pytaniami. Quote
monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):juz od dawna czytam watek z niepokojem, po tym co spotkało MAJO w Brańsku, długo nie mogłam sie otrząsnąć...........dlatego bardzo mnie matwi ten psiak na ulicy, czy to dt aktualne i za ile miesiecznie????????? czekam na odpowiedz czy ten dt aktualny .. koszt to 15 zl/doba Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 juz od dawna czytam watek z niepokojem, po tym co spotkało MAJO w Brańsku, długo nie mogłam sie otrząsnąć...........dlatego bardzo mnie matwi ten psiak na ulicy, czy to dt aktualne i za ile miesiecznie????????? Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 mały pies (do 8 kg) - 5 zł średni pies (do 15 kg) - 10 zł duży pies (powyżej 15 kg) - 15 zł + karma dokładnie taki cennik. Nie wiem ile Shiva ma kg. to jak liczyć z tymczasem Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Leyla napisał(a):to ja do Ciebie wydzwaniam ,a Ty sobie na dogo siedzisz:loveu: Może domek stały zadzwoni jutro:razz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Leyla napisał(a):to ja do Ciebie wydzwaniam ,a Ty sobie na dogo siedzisz:loveu: Może domek stały zadzwoni jutro:razz: dzwoniłaś???? chyba mam tel na milczący bo Madzia śpi:evil_lol::evil_lol: jaki domek stały???:crazyeye: Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):juz od dawna czytam watek z niepokojem, po tym co spotkało MAJO w Brańsku, długo nie mogłam sie otrząsnąć...........dlatego bardzo mnie matwi ten psiak na ulicy, czy to dt aktualne i za ile miesiecznie????????? to ja do Ciebie wydzwaniam ,a Ty sobie na dogo siedzisz:loveu: Może domek stały zadzwoni jutro:razz: Quote
monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Leyla']to ja do Ciebie wydzwaniam ,a Ty sobie na dogo siedzisz:loveu: Może domek stały zadzwoni jutro:razz: czy wiesz o czyms ,o czym my nie wiemy ??:crazyeye::razz: Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 może jakieś szczególy? :cool3: Kurcze tylko lepiej żeby zadzwonil po 15 bo w szkole bede, i nie bede miala jak odebrać. Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Moniska napisał(a):dokładnie taki cennik. Nie wiem ile Shiva ma kg. to jak liczyć z tymczasem drogo 15zł +karma?? to co to jest Hilton dla psów??:roll: Shiva spokojnie waży na moje oko powyżej 25 kg, przynajmiej na ta wielkość powinna Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Leyla napisał(a):O!!! ten post przeczytałam... nie pomyliłam się:multi: a, no tak:cool3: mysle że jutro jakąś odpowiedz dostane :cool3:;) Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :oops: o Boże ..przepraszam narobiłam zamieszania , ale chyba mi się coś pomyliło:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Moniska napisał(a):Kocham te przeskakujące posty :shake: Nie zapominajcie o tym że ktoś się zainteresował Shivą, mam malutką nadzieje że to może być ten domek. Podobno nadzieja matką głupich.. O!!! ten post przeczytałam... nie pomyliłam się:multi: Quote
monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 sluchajcie, dostalam numer do tego dt ,wyslalam juz go Monisce ,jutro trzeba tam pilnie zadzwonic i wszystko uzgodnic druga sprawa to co z transportem ?? rozsylajcie watek gdzie sie da ,bo tutaj ciagle pustki ,:shake: Quote
jaanna019 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dziewczyny zastanówcie się nad tym dt. 450 + karma miesięcznie to jest dużo kasy, nie ma pewności czy sunia szybko znajdzie dom, a jeśli nie? kto opłaci kolejny miesiąc? dojdą jeszcze koszty szczepień, sterylizacji i nie daj Boże leczenia:shake: Jeśli sytuacja jest taka dramatyczna i suce grozi otrucie, to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie na dzisiejszy dzień to schronisko, nie będzie tam szczęśliwa ale przynajmniej bezpieczna. Z jakim schroniskiem Brańsk ma podpisaną umowę? Quote
monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ..tak ,schronisko to ostatecznosc ale w tym przypadku to chyba zlo konieczne ,bylaby bezpieczniejsza w schronie , Moniska dowiedz sie jutro jaki to schron i trzeba pomyslec .. Quote
clo Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 monika melduje sie na watku:) dziewczyny taki dt to bardzo drogo..piszcie do ronji czy nie wiem ani spytac o miejsce w hoteliku ja za kazdego naszego tymczasowicza place 300zl i karma jest wliczona.wiem,ze kiedys jeszcze kojec za 200zl oferowala lunamermind jesli dobrze pamietam jej nick to kiedys o tym mowila na watku naszej lajeczki moze pomoze? Quote
monika083 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 jestem za tym ,zeby odwiezsc ja do schronu i szukac dt ,ds lub hotelu Quote
Doda_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A do ktorego schronu pojechalaby? Jesli te schronisko nie jest takie złe, to tez tak mysle, zeby tam pojechala. Bedzie bezpieczna.. Quote
Recommended Posts