Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika083']narazie taki skromny bazarek ..jutro podorzucam wiecej rzeczy ,tylko musze zejsc do piwnicy i porobic foty ,a przy tym sztucznym swietle nie wychodza za fajnie ..
http://www.dogomania.pl/forum/f99/zbieramy-420zl-na-dt-dla-shivy-pilne-do-20-05-a-137138/#post12246296

Moniska ,a masz kontakt z tym domem ?
moze napisz im ,ze sunia musi na cito zostac adoptowana ,
dzisiaj dostałam pierwszą wiadomość na poczte, odpisałam i czekam na odpowiedz.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
juz od dawna czytam watek z niepokojem, po tym co spotkało MAJO w Brańsku, długo nie mogłam sie otrząsnąć...........dlatego bardzo mnie matwi ten psiak na ulicy, czy to dt aktualne i za ile miesiecznie?????????

czekam na odpowiedz czy ten dt aktualny ..
koszt to 15 zl/doba

Posted

juz od dawna czytam watek z niepokojem, po tym co spotkało MAJO w Brańsku, długo nie mogłam sie otrząsnąć...........dlatego bardzo mnie matwi ten psiak na ulicy, czy to dt aktualne i za ile miesiecznie?????????

Posted

mały pies (do 8 kg) - 5 zł
średni pies (do 15 kg) - 10 zł
duży pies (powyżej 15 kg) - 15 zł
+ karma

dokładnie taki cennik. Nie wiem ile Shiva ma kg. to jak liczyć z tymczasem

Posted

Leyla napisał(a):
to ja do Ciebie wydzwaniam ,a Ty sobie na dogo siedzisz:loveu:

Może domek stały zadzwoni jutro:razz:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Leyla napisał(a):

dzwoniłaś???? chyba mam tel na milczący bo Madzia śpi:evil_lol::evil_lol:
jaki domek stały???:crazyeye:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

Posted

[quote name='Leyla']to ja do Ciebie wydzwaniam ,a Ty sobie na dogo siedzisz:loveu:

czy wiesz o czyms ,o czym my nie wiemy ??:crazyeye::razz:

Posted

Moniska napisał(a):
dokładnie taki cennik. Nie wiem ile Shiva ma kg. to jak liczyć z tymczasem

drogo 15zł +karma?? to co to jest Hilton dla psów??:roll:

Shiva spokojnie waży na moje oko powyżej 25 kg, przynajmiej na ta wielkość powinna

Posted

Moniska napisał(a):
Kocham te przeskakujące posty :shake:

Nie zapominajcie o tym że ktoś się zainteresował Shivą, mam malutką nadzieje że to może być ten domek. Podobno nadzieja matką głupich..

O!!! ten post przeczytałam... nie pomyliłam się:multi:

Posted

sluchajcie, dostalam numer do tego dt ,wyslalam juz go Monisce ,jutro trzeba tam pilnie zadzwonic i wszystko uzgodnic

druga sprawa to co z transportem ??

rozsylajcie watek gdzie sie da ,bo tutaj ciagle pustki ,:shake:

Posted

Dziewczyny zastanówcie się nad tym dt. 450 + karma miesięcznie to jest dużo kasy, nie ma pewności czy sunia szybko znajdzie dom, a jeśli nie? kto opłaci kolejny miesiąc? dojdą jeszcze koszty szczepień, sterylizacji i nie daj Boże leczenia:shake:
Jeśli sytuacja jest taka dramatyczna i suce grozi otrucie, to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie na dzisiejszy dzień to schronisko, nie będzie tam szczęśliwa ale przynajmniej bezpieczna.
Z jakim schroniskiem Brańsk ma podpisaną umowę?

Posted

..tak ,schronisko to ostatecznosc ale w tym przypadku to chyba zlo konieczne ,bylaby bezpieczniejsza w schronie ,

Moniska dowiedz sie jutro jaki to schron i trzeba pomyslec ..

Posted

monika melduje sie na watku:)

dziewczyny taki dt to bardzo drogo..piszcie do ronji czy nie wiem ani spytac o miejsce w hoteliku ja za kazdego naszego tymczasowicza place 300zl i karma jest wliczona.wiem,ze kiedys jeszcze kojec za 200zl oferowala lunamermind jesli dobrze pamietam jej nick to kiedys o tym mowila na watku naszej lajeczki moze pomoze?