Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomocy ludzie martwie sie o Shive na tych osiedlach jest kilka takich ludzi ktorzy daja trucizny do jedzenia juz kilka pieskow stracilo tu zycie przez tych ludzi . ostatnio Shiva zachowuje sie jakos marnie nie podchodzi jak dawniej i widac ze jest bardzo smutna , nie chce jesc a mozna policzyc wszystkie kosci mysle ze ktos mogl ja podtruc POTRZEBNA JEST NATYCHMIASTOWA POMOC!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ , monika083 dostałam propozycje DT płatnego (pisałam tu wcześniej), zrezygnowałam z powodów finansowych bo 15 zł to nie mało:-(
A w Brańsku nie ma co liczyć na dom tymczasowy..

Mam dwie wiadomości
Pierwsza. Ktoś zainteresował się Shivią, osoba pytała jak zachowuje się w stosunku do dzieci.
Druga. Tak jak pisał powyżej mój chłopak. Dzisiaj dał mi znać że z Shivą jest coś nie tak. Wzielam jakieś jedzonko i skoczylam zobaczyc co i jak. Sunia oczy zaropiałe i kości na wierzchu :-( Oczy jej wyczyściłam. Jedzenia troszke w kawałkach zjadła z ręki, ale zostawiła dużo. Wygląda to na otrucie bo nawet nie wita się podskakując, tak jak zawsze. Jestem przekonana że coś sie stalo bo jedzenie nie tylko my jej dajemy.

Posted

Wlasnie sie dowiedzialem od babki ze maja wszystkie psy zlikwidowac z osiedla domyslam sie ze zabic beda chcieli , na osiedlu oszczenila sie suczka ma 2 mlode ktore penetruja ogrody pewnie przez nie te zamiary:placz:
a niech tylko ktos dotknie te biedne pieski:mad:

Posted

posta skacza ,wiec napisze jeszcze raz ,,,

Moniska ,gdzie ten dt?
dacie rade przewiesc tam sunie ,
proponuje tez zmienic tytu ,ze sunie chca otruc!
porozsylam zaraz watek ,bo nie ma tu nas wielu..

i czy ten dt jeszcze aktualny?

Posted

Przemek napisał(a):
Pomocy ludzie martwie sie o Shive na tych osiedlach jest kilka takich ludzi ktorzy daja trucizny do jedzenia juz kilka pieskow stracilo tu zycie przez tych ludzi . ostatnio Shiva zachowuje sie jakos marnie nie podchodzi jak dawniej i widac ze jest bardzo smutna , nie chce jesc a mozna policzyc wszystkie kosci mysle ze ktos mogl ja podtruc POTRZEBNA JEST NATYCHMIASTOWA POMOC!!!

:-(:-(:-( co za ludzie :shake: :placz:

Posted

[quote name='monika083']posta skacza ,wiec napisze jeszcze raz ,,,

Moniska ,gdzie ten dt?
dacie rade przewiesc tam sunie ,
proponuje tez zmienic tytu ,ze sunie chca otruc!
porozsylam zaraz watek ,bo nie ma tu nas wielu..

i czy ten dt jeszcze aktualny?
dwa tygodnie temu dostałam tą propozycje i nie wiem czy dalej jest aktualna. Kobieta jest z Warszawy. Użytkowniczka mortikia

Posted

ok ,napisalam pw do niej ,
napisalam ,ze jak aktualne to skorzystamy z tego ..czekam niecierpliwie na odpowiedz ...
gdyby co to ja bede pomagala bazarkowo i finansowo w miare mozliwosci

Posted

monika083 napisał(a):
ok ,napisalam pw do niej ,
napisalam ,ze jak aktualne to skorzystamy z tego ..czekam niecierpliwie na odpowiedz ...
gdyby co to ja bede pomagala bazarkowo i finansowo w miare mozliwosci

Nie wiem czy sobie poradzimy finansowo :-(

Posted

Moniska napisał(a):
Nie wiem czy sobie poradzimy finansowo :-(

musimy poradzic ..
tego psa trzeba jak najszybciej zabrac z tego miejsca..
przeraza mnie ,ze tak malo tu ludzi ,
troche po spamowalam ,ale wysylajcie tez watek gdzie sie da

Posted

monika083 napisał(a):
musimy poradzic ..
tego psa trzeba jak najszybciej zabrac z tego miejsca..
przeraza mnie ,ze tak malo tu ludzi ,
troche po spamowalam ,ale wysylajcie tez watek gdzie sie da

Ja też jestem chociaż nie wiem czy będzie mnie stać choć na jednorazową wpłatę ...

Posted

o jak dobrze Was tu widziec :loveu:
to poprosze chociaz o wysylanie watku ,coby wiecej cioteczek nas tu odwiedzilo..ja zabieram sie juz za bazarek ,wiec moze sie troche uzbiera,

Posted

Kocham te przeskakujące posty :shake:

Nie zapominajcie o tym że ktoś się zainteresował Shivą, mam malutką nadzieje że to może być ten domek. Podobno nadzieja matką głupich..