Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby tak trafił się DT dla tej pięknej,oryginalnej urodą i łagodnej ,mądrej zapewne suni-dorzucę co m-c naście zł. chociaż ..Może wtedy wypatrzy sobie DS ...? Taki piękny ,duży pies ...

Posted

A wiecie jak Ona się zachowuje w stosunku do innych, mniejszych psów?
I jak było by z zostawaniem samemu w domu?
Bo ja mam dwa DT, tzn kiedyś miałam takie propozycje ale to są własnie warunki...

Jak chcecie to wrzucę ją na molosy, mam tam konto.

Posted

Pytałam chłopaka bo nie wiem jak jest z mniejszymi psami, powiedział że Shiva chce sie bawić i tak fajnie lata:eviltong:

Z zostawianiem ją w domu to kompletnie nie mam pojęcia:shake:

Jak możesz to wrzuć ją na molosy skoro masz konto:multi::loveu: dziękuje:loveu:

Dzisiaj widziałam Shive, mam znowu foteczki :multi:
To jest kochana spryciara :evil_lol: Jak już wybieralismy się do domu to położyla się na plecach z łapkami podniesionymi :evil_lol: fajnie to wyglądało :loveu:

Posted

Już od jakiegoś czasu po Brańsku (woj. podlaskie, 150 km od Warszawy, 60-70 km od Białegostoku) wałęsa się młoda suczka przypominająca shar peia. Ma mniej więcej około roku. Jest zaniedbana i troszkę nieufna. Przychodzi do człowieka dopiero po bliższym zapoznaniu. Wygląda na to, że jest spragniona kontaktu z człowiekiem, bo kiedy już podejdzie merda ogonem i cieszy się całą sobą ... Nie wykazuje oznak agresji. A wręcz można z nią robić wszystko. Już kilka osób obdarzyła zaufaniem. Bardzo lubi jak klepie się ją po pupie J Psiak nie nadaje się do kojca ze względu na krótką sierść.

Słaba jestem w pisaniu tekstów :shake:

Posted

monika083 napisał(a):
dziewczyny ,pisalyscie juz na watku z domami tymczasowymi o suni ?? moze tam ktos ja wypatrzy ??

ja zaraz napisze,
szkoda suni ,

pisałam w jednym dziale.