eliza_sk Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Niestety nie :shake: dałabym Wam znać jak coś. Quote
Moniskaa Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Czemu jesze nikt nie zakochał się w Tobie?? Quote
Olga7 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Gdyby tak trafił się DT dla tej pięknej,oryginalnej urodą i łagodnej ,mądrej zapewne suni-dorzucę co m-c naście zł. chociaż ..Może wtedy wypatrzy sobie DS ...? Taki piękny ,duży pies ... Quote
monika083 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 sliczna sunia ..zapisuje sie na watku dziewczyny,wrzucilyscie ja na forum molosow? Quote
monika083 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 jeszcze tutaj mozna ja oglosic : Shar-Pei Forum Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 A wiecie jak Ona się zachowuje w stosunku do innych, mniejszych psów? I jak było by z zostawaniem samemu w domu? Bo ja mam dwa DT, tzn kiedyś miałam takie propozycje ale to są własnie warunki... Jak chcecie to wrzucę ją na molosy, mam tam konto. Quote
Moniskaa Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Pytałam chłopaka bo nie wiem jak jest z mniejszymi psami, powiedział że Shiva chce sie bawić i tak fajnie lata:eviltong: Z zostawianiem ją w domu to kompletnie nie mam pojęcia:shake: Jak możesz to wrzuć ją na molosy skoro masz konto:multi::loveu: dziękuje:loveu: Dzisiaj widziałam Shive, mam znowu foteczki :multi: To jest kochana spryciara :evil_lol: Jak już wybieralismy się do domu to położyla się na plecach z łapkami podniesionymi :evil_lol: fajnie to wyglądało :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 może być ten opis z pierwszej stronki ? Czy jakis obszerniejszy wymodzisz? :D Quote
Moniskaa Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Już od jakiegoś czasu po Brańsku (woj. podlaskie, 150 km od Warszawy, 60-70 km od Białegostoku) wałęsa się młoda suczka przypominająca shar peia. Ma mniej więcej około roku. Jest zaniedbana i troszkę nieufna. Przychodzi do człowieka dopiero po bliższym zapoznaniu. Wygląda na to, że jest spragniona kontaktu z człowiekiem, bo kiedy już podejdzie merda ogonem i cieszy się całą sobą ... Nie wykazuje oznak agresji. A wręcz można z nią robić wszystko. Już kilka osób obdarzyła zaufaniem. Bardzo lubi jak klepie się ją po pupie J Psiak nie nadaje się do kojca ze względu na krótką sierść. Słaba jestem w pisaniu tekstów :shake: Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Gotowe! http://www. forum. molosy. pl/ showthread.php?p=734289#post734289 Trzeba usunąć spacje i wejdzie :cool3: Quote
Moniskaa Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Gotowe! http://www. forum. molosy. pl/ showthread.php?p=734289#post734289 Trzeba usunąć spacje i wejdzie :cool3: Dziękuje, kochana jesteś :loveu: Quote
monika083 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dziewczyny ,pisalyscie juz na watku z domami tymczasowymi o suni ?? moze tam ktos ja wypatrzy ?? ja zaraz napisze, szkoda suni , Quote
Moniskaa Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 monika083 napisał(a):dziewczyny ,pisalyscie juz na watku z domami tymczasowymi o suni ?? moze tam ktos ja wypatrzy ?? ja zaraz napisze, szkoda suni , pisałam w jednym dziale. Quote
Moniskaa Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 betka-sp napisał(a):co u Shivy??? Wszystko ok, raczej bez zmian. Sunia spragniona kontaktu ze człowiekiem :-( i nadal bez domku :placz: Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Paulina dowiedziałaś się co z tymi tymczasami? Quote
Doda_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 czy psinka nadal mieszka na dworze? :-( moze jakis tani hotelik/platny dt ?? Quote
Recommended Posts