Jump to content
Dogomania

***** R O Z L I C Z O N Y *** TRUCIZNA I obiady domowe i konfitury *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly ***

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.09.2022 o 15:28, agat21 napisał:

Słoik żółtej maliny proszę, maliny żółtej z jeżyną i oregano oraz porzeczkoagrestu z macierzanką. Pod warunkiem, że mogę się uiścić po pensyi wpływie, czyli w pierwszych dniach października. 

Iść się, kiedy chcesz.

serduszka2.gif

Zaraz zapiszę, dziękuję ślicznie!

Posted
Dnia 25.09.2022 o 15:28, agat21 napisał:

Słoik żółtej maliny proszę, maliny żółtej z jeżyną i oregano oraz porzeczkoagrestu z macierzanką. Pod warunkiem, że mogę się uiścić po pensyi wpływie, czyli w pierwszych dniach października. 

i po wyjsciu z toalety

• rozi changed the title to ***** Obiady domowe i konfitury i trucizna (niedroga) *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly *** Tuptuś pod tlenem w lecznicy :( Tuptuś za TM
Posted
Dnia 25.09.2022 o 21:42, rozi napisał:

Umarł dziś Tuptuś, ślepaczek, jeden z beneficjentów bazarku

FB_IMG_1615310650040.jpg.d7ee3380405331cb68c5577f006ef95d.jpg

Znam tel ból. Niestety zdarzyło się tak - i to kilka razy - że w czasie mojego bazarku zmarł pies, na którego zrobiłam bazarek. To smutne.
Cały entuzjazm bazarkowy mija i pozostaje pytanie - dlaczego, przecież tak chcieliśmy, żeby żył 😞 

• rozi changed the title to ***** Obiady domowe i konfitury i trucizna (niedroga) *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly ***
Posted

FB_IMG_1615310650040.jpg.d7ee3380405331cb68c5577f006ef95d.jpg
Kocham takie staruszki - ostatnio opiekowałam się takim seniorem do ostatniego dnia. Chociaż nie był mój, wciąż mi go brak i wciąż za nim tęsknię. Za jego spojrzeniem, dotykiem, uporem i warczeniem. Nawet za gryzieniem 🙂

• Like 2
Posted
Dnia 26.09.2022 o 10:42, Poker napisał:

Po ile łycha trucizny? Mam kandydatów do poczęstunku

10zł łyżka, jest w Dugim Obiegu.

Przyznasz, że towar niedostępny gdzie indziej.