Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.09.2022 o 13:47, Aldrumka napisał:

poprosimy o wspólną przesyłkę mdk8, sunnynight, UlaFeta, aldrumka - to już uzgodnione

ale myślę, że jeszcze @Jo37 i @agat21 i może @Nesiowata- potwierdźcie proszę ( lub zaprzeczcie) 🙂

Jak najbardziej - dzięki za pamięć.

Posted

jejku dzięki za licytacje-lece uzupełnić

małe problemy techniczne z routerem i brak neta przez ponad dobę ale ogarnąłem dziada i jestem do końca z Wami 🙂

Posted
Dnia 4.09.2022 o 17:29, Kmicic666 napisał:

@Pocahontas mniej do pakowania będziesz miała ,znaczy pakowania dużo ale mniej przesyłek 🤣

wbrew pozorom pakuje wszystko tak samo tylko poszczególne paczki wkładam w jeden karton.
Myślę że dziewczyny potwierdzą że zawsze paczki podpisane są i nie muszą rozdzielać między sobą rzeczy 😉

Posted
Dnia 4.09.2022 o 17:53, agat21 napisał:

Beige neutral proszę 🙂

ok,zapisuje

Dnia 4.09.2022 o 17:54, Pocahontas napisał:

wbrew pozorom pakuje wszystko tak samo tylko poszczególne paczki wkładam w jeden karton.
Myślę że dziewczyny potwierdzą że zawsze paczki podpisane są i nie muszą rozdzielać między sobą rzeczy 😉

myślę że nikt tak dobrze nie pakuje jak Ty-sam widziałem ile tych gadżetów wkładasz żeby wszystko w całości doszło.Pełen podziw.

• Kmicic666 changed the title to Wakacyjna wyprzedaż kosmetyków dla zwierzaków z Fundacji Grey Animals DZIŚ O 21:00 KONIEC!!! ZAPRASZAMY!!
Posted
Dnia 4.09.2022 o 17:09, Nesiowata napisał:

Jak najbardziej - dzięki za pamięć.

Poproszę o wspólną wysyłkę z Aldrumką i innymi dziewczynami.

Posted
Dnia 4.09.2022 o 17:54, Pocahontas napisał:

Tak, zawsze jest świetnie zapakowane 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 4.09.2022 o 19:45, Kmicic666 napisał:

Czyli wspólna wysyłka @Aldrumka+ @mdk8+ @sunnynight+ @UlaFeta + @Nesiowata+ @Jo37 ?

Tak.