Kosmaty Gałganek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Powolutku przekona się, że z Wami jest bezpieczna. Ale to może potrwać, tak jak pisze Zuzolandia i pewnie jakieś strachy zostaną. Może się bać np. mężczyzn http://lh4.ggpht.com/_mp02DGYuea4/Su8g4edHNtI/AAAAAAAABZU/d0GhPse-dpg/pyskacz1.jpg Wszystkie kudłacze mają taką samą przypadłość, hahah Quote
ariss Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='DorkaWD']No i jesteśmy... w powiększonym składzie :razz: [/QUOTE] GARTULUJE nowego cudnego nabytko-prezentu:loveu: Quote
eria Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Widzę ,że udało Ci się wreszcie zalogować :multi::multi::loveu: I że psinka u Was zostaje :multi::loveu: Tak po ciuchutku sobie marzyłam jak mi na GG napisałaś o niej ;) A Pandzia jest najpiękniejsza :loveu::loveu::loveu: Quote
Dogha Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nie było mnie tyle czasu i jakie zmiany! O, hoho. Miśka jest przeboska, a Pandzisza to już dorosła panna :-o (I przy okazji mój ulubiony bearded :loveu:) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Śliczna Misia :loveu: ale Panmdzioszka ma kompankę Quote
NATKA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam serdecznie :lol: Kudłatka Pańdziszonka śliczna i jej misiowa siostrzyczka też fajniutka :loveu: Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cudowna kudłata Panda! :loveu: I nowy domownik (który na pierwszy rzut oka faktycznie wygląda jak Border :lol:) też bardzo ładny! :) Quote
WeronikaM Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 supre, że Miśka dołączyła do waszej rodzinki poprosimy jeszcze jakieś nowe foteczki :multi: Quote
DorkaWD Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Oooo... mamy tu jakiegoś archeologa, co to odkopuje stare tematy :D A no cisza,bo przez dłuższy czas nie mogłam wejść (bo były jakieś zmiany), potem wypadłam z "transu" forumowego a teraz wpadłam w zimową sesję (i w związku z tym nie wiem jak mam na imię :P)... Jak się nie bywa regularnie na forum to znajomości zanikają i potem coraz trudniej wpaść w "trans" forumowy - więc jest CISZA prawie grobowa... a skoro o grobach... to wracam do wkuwania ich zawartości :P Jak się wyrobię z egzaminami (bez względu na ich wynik) to się przypomnimy :) Pozdrowienia dla tych co to jeszcze nas pamiętają :D Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dorka to ty jeszcze studiujesz? A jaki kierunek? Doskonale ciebie rozumiem z sesją... studiuję w Krakowie [więc jak mam 2 h egzaminu to mnie de facto cały dzień nie ma] i Birma na dłuższe spacery wychodzi raz na parę dni - jak zaczyna mi mieszkanie rozwalać... a żeby było weselej w środę muszę być w Olsztynie w sądzie, jako świadek [bo wredna jestem i zgłosiłam, że tir chciał mnie 2 razy z drogi zepchnąć]. Quote
DorkaWD Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Bonsai_88 - dobrze powiedziane "jeszcze" :D bo zamiast w książkach z nosem siedzieć to wciągam się w życie forumowe ;-) Starożytność - to tak analogicznie do mojego wieku :D tysz Kraków ;-) Moja Panda chyba pójdzie do golenia,albo ją w dredy przyozdobię, bo do rozczesania już się nie nada :( Trzymam kciuki! Daj popalić temu królowi autostrad ;-) Wracam jak zakończę sesję... Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dorka a kiedy będziesz w Krakowie? Może uda nam się na herbatę spotkać ;). Ja zazwyczaj jestem w każdy weekend i czasami w tygodniu... Quote
DorkaWD Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Teraz jadę :D od 8:oo mamy egzamin ustny, do 10:oo powinnam się wyrobić a potem jeszcze ogłoszenie "wyroku".... O 12:24 powinnam wracać pociągiem na Oświęcim. Jak u Ciebie godziny? p.s. teraz już na prawdę wracam do książek, jutro się pojawię ;-) Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dorka ja będę w piątek... mam nadzieję, że gdzieś ok. 10 już się pojawię - chcę powtórzyć temat przed egzaminem [to już ostatni termin :/]... Quote
Darianna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wróć koniecznie po sesji do nas :) A za Was obie trzymam kciuki za egzaminy! a rude supłają ogonki :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 DorkaWD napisał(a): Pozdrowienia dla tych co to jeszcze nas pamiętają :D [FONT=Comic Sans MS]No jakbyśmy mogły nie pamiętać ;) Czekamy na Was :lol: [/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A ja się przyszłam pochwalić - właśnie dostałam wyniki z egzaminu... i ZDAŁAM UPRAWĘ ROLI :). A od tygodniu chodziłam i mówiłam, że na pewno obleję ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='bonsai_88']A ja się przyszłam pochwalić - właśnie dostałam wyniki z egzaminu... i ZDAŁAM UPRAWĘ ROLI :). A od tygodniu chodziłam i mówiłam, że na pewno obleję ;) uprawe roli to ja miałam w technikum hihihihii se zwyczajowo plewilismy ogródki hihihi Quote
DorkaWD Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Jeśli jeszcze mamy tu jakiś odwiedzających to proszę pomóżcie i przynajmniej podrzućcie wątek trzech szczylków które mam na DT - sprawa niestety jest bardzo PILNA! --> http://www.dogomania.pl/threads/190531-Trzy-szczeniaki-ze-skansenu-PILNE!-maj%C4%85-DT-tylko-przez-2-tygodnie Quote
mimi_91 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Hej :hand: Widzę, że ostatnio bywasz na forum, więc czekamy na fotki swoich dziewczyn ;) Strasznie jestem ciekawa jak Panda teraz wygląda bo ostatnio wiedziałam jej brata i muszę przyznać, że kawał ładnego psa z niego jest ;) pozdrawiam ;) Quote
DorkaWD Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 A witam, witam w naszych przykurzonych progach :loveu: Z fotkami u nas bardzo kiepsko... Na spacery nie chce mi się zabierać aparatu, biorę telefon, a z tego fotki kiepskie wychodzą (zakładając, że w ogóle wychodzą ;)) Coś poszukam by pokazać szanowną Pandemonium - Gamonium, czyli słodkiego Pandziocha. Panna w tej chwili jest trikolor z jasnoszarej zaczyna wchodzić w grafit. [video=youtube;me72fabXw_A]http://www.youtube.com/watch?v=me72fabXw_A[/video] Próba wstawienia filmiku z komórki :p Pandziszek ma skróconą sierść na łapach - to ofiara którą poniósł pies bym mogła sesję zimową zdać :diabloti: Którego z braci widziałaś? Skrawka? On też wpadł pod golarkę, z tym, że cały... echhh... zima jest straszna jeśli nie ma się sporo czasu na rozczesywanie łap :shake: Dzięki, że nas odwiedziłaś! Będzie motywacja by wreszcie swoje psy pokazać w na forum :) Quote
Recommended Posts