ariss Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 przygoda z psem mało fajna:angryy:tacy ludzie nie powinni mieć psów:angryy: pokaż plecak na P:loveu::cool3: Quote
zuzolandia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 dziendoberek;-) oo jaki pomysłowy plecaczek :evil_lol: moze by ta:evil_lol:ki sprawiz Zuzolkowi :evil_lol: Powiem Ci ze takie przygody z nieodpowiedzialnymi opiekunami psioków u nas są nagminne ...i w zasadzie nic nie mozna na to poradzic :shake::shake: pozdrowionka i mizianko dla panny P :loveu: Quote
DorkaWD Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Fotek z plecaczkiem przez jakiś nie będzie :p Powód? Chwilowo na Pandę nic innego już się nie zmieści... Na spacerze zrobiła nurka w krzaki z rzepami :angryy::grab: Jeśli przez tydzień nie pojawię się na dogo to znaczy, że dalej to wybieram :help1: Quote
Darianna Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Łoooo, Pandzisz zaszalał ;) Wyrazy współczucia ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 o matko :mdleje: no to powodzenia :D Quote
DorkaWD Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Skubałam, skubałam i prawie wszystko wyskubałam, ale palce to mnie bolą jak pip pip (cenzura ;)) Jeszcze tylko zostały pojedyncze sztuki, ale to przy okazji, bo na teraz to ja i pies patrzeć na siebie już nie możemy :evil_lol: Zaległości ze spotkania ze szkolną miłością - Boryskiem :loveu: Nim wpadłam na pomysł by wyjąć aparat to burki już się wygoniły i uspokoiły, więc znowu będzie, że Pandzia to taka spokojna dziewczynka :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 I jeszcze Pandziołek I Mandziołek z nowym pieskiem (pożyczonym ;)) Quote
Darianna Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mandziołek dusi pieska? ;) wygląda to groźnie... ja bym się bała o Pandziszona... Quote
DorkaWD Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 No i się wydało... Malwa to mała sadystka :diabloti: A na poważnie to ona jest bardzo delikatna, nawet przy kontakcie z chomikiem. Chomiczka dotyka bardzo delikatnie, i tylko jednym palcem ;) Ostatnio bawiła się z małymi kotkami (woziła je w wózku dla lalek) i nikt nie ucierpiał:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Bobby:evil_lol::evil_lol: gdzies go maam albo w piwincy albo w jakiejs szafie :D:D ale go dusi :D:D Quote
ariss Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://images38.fotosik.pl/180/3f34a2a16686f198.jpg nie dość że nowy i na bank zestresowany to ona juz go morduje:crazyeye:a może to taki rodzaj dominacji:evil_lol::diabloti: Quote
Ewcia38 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://images38.fotosik.pl/180/3f34a2a16686f198.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To się nazywa ustalanie hierarchii w stadzie :evil_lol::evil_lol: Quote
DorkaWD Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Jesteście okropne :eviltong: Jak można w małej niewinnej dziewczynce dopatrywać się dusiciela pluszowych piesków? :diabloti: Quote
JOLY Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Widzę ze zdrówko Pandzi dopisuje. Super:multi: Gdzies Ty jej kazała łazić, żeby zamieniła się w zielonego stwora? Nie zazdroszczę tych rzepów.:evil_lol: Quote
Fru Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zielony Pandzisz pozostanie moim ulubionym fotkiem :D Zwłaszcza, że to nie ja musiałam wybierać.. :diabloti: Skrawuś na pewno nie zobaczy tej fotki, bo jak go znam, natychmiast postanowi naśladować siostrę :mad: A dla Ciebie medal za wytrwałość :Rose: Quote
sauatka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Malwa go nie mordujee no... przecież od razu widać ze ona mu TŁUMACZY! nie wiecie, że najpierw się tłumaczy, a jak nie dociera to się morduje :roll: :lol: :grin: Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://images38.fotosik.pl/180/3f34a2a16686f198.jpg scena jak z horroru :diabloti: cos w stylu laleczki chucky czy jak mu tam leciało :diabloti::diabloti::diabloti: witamy i gratulujemy wygranej walki z rzeponami pospolitymi :cool3::cool3: cos wiemy na ten temat :eviltong: Quote
eria Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Widziałam plecaczek - fajna sprawa :cool3::loveu: Malwa 'kocha zwierzątka' jak ta Emilka z bajki czy jak jej leciało :evil_lol::diabloti: Te małe rzepy znam, wyciągałam z Foksika dziesiątki razy ale wyciągania z Pandzisza to nie zazdroszczę:crazyeye::placz::shake: Quote
Ewcia38 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 A czemu tu tak cicho....???Gdzie nowe fotki?? Pandzia rok szkolny rozpoczęła czy co??? Plecak juz ma ,więc wszystko na to wskazuje :razz::razz::razz::razz: Quote
DorkaWD Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ciiii.... przez tydzień czytałam sagę Zmierzchu :evil_lol: Właśnie skończyłam ostatnią część, a przynajmniej tak mi się wydawało, bo znalazłam jeszcze "oczami Edwarda", więc pewnie dopiero w poniedziałek się pojawię (czyli jak przeczytam), lub we wtorek, bo muszę burka wyszorować i wyczesać a to ostatnio zajmuje cały dzień :flaming: Quote
zuzolandia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 hihihihihih....moge podrzucic kolejne tytuły z serri krwiopijców :diabloti::diabloti: jestem na etapie wampirologi :evil_lol::evil_lol: pozdrawiamy :loveu: Quote
DorkaWD Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Mmmmm.... to poproszę :multi: Być może mam ostatnią szansę przeczytać coś lekkiego ;) Najbliższe pięć lat (jeśli tym razem wytrzymam) będę musiała poświęcić na inne lektury :lol: Pod wpływem psychicznej menopauzy, chwilowej niepoczytalności i depresyjnej codzienności poszłam se na kulturoznawstwo :evil_lol: Zawsze to jakiś sposób by się odmłodzić (przynajmniej psychicznie, bo fizycznie to już nawet wampir by nie pomógł :p) Quote
WeronikaM Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cześć psiaczek śliczny, będziemy do was zaglądać ;) Quote
Recommended Posts