Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziendoberek;-)
oo jaki pomysłowy plecaczek :evil_lol: moze by ta:evil_lol:ki sprawiz Zuzolkowi :evil_lol:

Powiem Ci ze takie przygody z nieodpowiedzialnymi opiekunami psioków u nas są nagminne ...i w zasadzie nic nie mozna na to poradzic :shake::shake:

pozdrowionka i mizianko dla panny P :loveu:

Posted

Fotek z plecaczkiem przez jakiś nie będzie :p
Powód? Chwilowo na Pandę nic innego już się nie zmieści...

Na spacerze zrobiła nurka w krzaki z rzepami :angryy::grab:
Jeśli przez tydzień nie pojawię się na dogo to znaczy, że dalej to wybieram :help1:

Posted

Skubałam, skubałam i prawie wszystko wyskubałam, ale palce to mnie bolą jak pip pip (cenzura ;))
Jeszcze tylko zostały pojedyncze sztuki, ale to przy okazji, bo na teraz to ja i pies patrzeć na siebie już nie możemy :evil_lol:

Zaległości ze spotkania ze szkolną miłością - Boryskiem :loveu:

Nim wpadłam na pomysł by wyjąć aparat to burki już się wygoniły i uspokoiły, więc znowu będzie, że Pandzia to taka spokojna dziewczynka :evil_lol:

Posted

No i się wydało... Malwa to mała sadystka :diabloti:
A na poważnie to ona jest bardzo delikatna, nawet przy kontakcie z chomikiem. Chomiczka dotyka bardzo delikatnie, i tylko jednym palcem ;)
Ostatnio bawiła się z małymi kotkami (woziła je w wózku dla lalek) i nikt nie ucierpiał:loveu:

Posted

Widzę ze zdrówko Pandzi dopisuje. Super:multi:
Gdzies Ty jej kazała łazić, żeby zamieniła się w zielonego stwora?
Nie zazdroszczę tych rzepów.:evil_lol:

Posted

Zielony Pandzisz pozostanie moim ulubionym fotkiem :D Zwłaszcza, że to nie ja musiałam wybierać.. :diabloti: Skrawuś na pewno nie zobaczy tej fotki, bo jak go znam, natychmiast postanowi naśladować siostrę :mad:

A dla Ciebie medal za wytrwałość :Rose:

Posted

Malwa go nie mordujee no...
przecież od razu widać ze ona mu TŁUMACZY!
nie wiecie, że najpierw się tłumaczy, a jak nie dociera to się morduje :roll:
:lol: :grin:

Posted

Widziałam plecaczek - fajna sprawa :cool3::loveu:

Malwa 'kocha zwierzątka' jak ta Emilka z bajki czy jak jej leciało :evil_lol::diabloti:

Te małe rzepy znam, wyciągałam z Foksika dziesiątki razy ale wyciągania z Pandzisza to nie zazdroszczę:crazyeye::placz::shake:

Posted

Ciiii.... przez tydzień czytałam sagę Zmierzchu :evil_lol:
Właśnie skończyłam ostatnią część, a przynajmniej tak mi się wydawało, bo znalazłam jeszcze "oczami Edwarda", więc pewnie dopiero w poniedziałek się pojawię (czyli jak przeczytam), lub we wtorek, bo muszę burka wyszorować i wyczesać a to ostatnio zajmuje cały dzień :flaming:

Posted

Mmmmm.... to poproszę :multi:
Być może mam ostatnią szansę przeczytać coś lekkiego ;) Najbliższe pięć lat (jeśli tym razem wytrzymam) będę musiała poświęcić na inne lektury :lol:
Pod wpływem psychicznej menopauzy, chwilowej niepoczytalności i depresyjnej codzienności poszłam se na kulturoznawstwo :evil_lol: Zawsze to jakiś sposób by się odmłodzić (przynajmniej psychicznie, bo fizycznie to już nawet wampir by nie pomógł :p)