Jump to content
Dogomania

6 szczeniaków od suczki z łańcucha ma szansę na inne życie niż matka. Wszystkie maluchy juz w swoich domach: Kiwi w Poznaniu, Mimi w Krakowie, Wiola w Mysłowicach, Wiki w Wadowicach, Wega w Bytomiu, Dama w Katowicach:)

Recommended Posts

Posted

Pan z Bytomia chyba zrezygnował....po burzliwych naradach z żoną i córkami chcieli jednak adoptować jedną z czarnych suczek...Ale z tego co wiem, sunie będą miały odwiedziny w czwartek...

Dzwoniła też pani, z Ukrainy, mieszkająca  w Tarnowskich Górach. Od razu zaczęła od pretensji, że nie może adoptować psa w Polsce, bo są jakieś durne umowy...Oczywiście zadzwoniła o czarną sunię, Viki. 

Miała psa w Ukrainie, ale otruli go sąsiedzi....

Posted
Dnia 29.03.2022 o 16:29, Alaskan malamutte napisał:

Pan z Bytomia chyba zrezygnował....po burzliwych naradach z żoną i córkami chcieli jednak adoptować jedną z czarnych suczek...Ale z tego co wiem, sunie będą miały odwiedziny w czwartek

Nie za bardzo wiem o czym piszesz? Żadne odwiedziny w czwartek nie są zaplanowane. Nie umówiłabym się na czwartek, bo mam bardzo poważna operacje u mojej suczki a Andrzej zawozi szczeniaczkę znajomym Elik. Dzwonila i podpytała o nie Pani z fundacji, ale nie umowila sie konkretnie. Komus innemu Tola tez wysylala zdjęcia obu.

Posted
Dnia 29.03.2022 o 17:15, Jaaga napisał:

Nie za bardzo wiem o czym piszesz? Żadne odwiedziny w czwartek nie są zaplanowane. Nie umówiłabym się na czwartek, bo mam bardzo poważna operacje u mojej suczki a Andrzej zawozi szczeniaczkę znajomym Elik. Dzwonila i podpytała o nie Pani z fundacji, ale nie umowila sie konkretnie. Komus innemu Tola tez wysylala zdjęcia obu.

To ja coś źle zrozumiałam....🤔

Posted
Dnia 29.03.2022 o 17:18, Alaskan malamutte napisał:

To ja coś źle zrozumiałam....🤔

Może chodzilo o rodzinę z Poznania, dla której dorabiałam kilka fotek? Tola nie odbiera na razie. 

Posted
Dnia 29.03.2022 o 21:26, Jaaga napisał:

Moja mama tez zachwycała się rodziną Mii.

Trzeba trzymać kciuki i mieć nadzieję, że kolejne rodziny też zachwycą:)

Posted
Dnia 29.03.2022 o 21:30, Alaskan malamutte napisał:

Tolu, innym rodzinom nie oddamy naszych perełek😊 tylko i wyłącznie takim, co zachwycą👍

I tego się trzymajmy!

Sunie warte zachwytów i zachwycających rodzin:)

Posted
Dnia 29.03.2022 o 21:30, Tola napisał:

Moje ogłoszenie Wiki na Kraków zostało dzisiaj usunięte, napisałam do OLX, czekam na odpowiedz, ale to na pewno trochę potrwa.

To może ja podmienię ogłoszenie Wioli na Wikę? Jest wyróżnione do 10 kwietnia

Posted
Dnia 29.03.2022 o 21:37, Alaskan malamutte napisał:

To może ja podmienię ogłoszenie Wioli na Wikę? Jest wyróżnione do 10 kwietnia

Jak możesz to będę wdzięczna.

Dam znać, co mi odpiszą.

Posted

Zrobiłam zdjęcia Damie i Wedze. O fotki prosiły Tola i Alaskan, ale Wega ma widoczne zmiany. Wysłałam fotki Alaskan na maila, bomam za duże, zebym tu wstawila. Dama ma duże wyłysienie na boku ciała widoczne na jednym zdjęciu.

Posted
Dnia 30.03.2022 o 10:51, Jaaga napisał:

Zrobiłam zdjęcia Damie i Wedze. O fotki prosiły Tola i Alaskan, ale Wega ma widoczne zmiany. Wysłałam fotki Alaskan na maila, bomam za duże, zebym tu wstawila. Dama ma duże wyłysienie na boku ciała widoczne na jednym zdjęciu.

Zaraz wrzucę. 

Jednak pan Marcin nie odpuszcza. Zadzwonił i dopytuje się o czarne sunie. Umówię wizytę przedadopcyjną, zobaczymy co z tego wyniknie. 

Pan jest poinformowany o stanie zdrowia suczek.