Aldrumka Posted January 4 Author Posted January 4 Dziękuję za wpłaty deklaracji seramarias 🌲🌺 Nesiowata 🌲🌺 agat21 🌲🌺 Quote
Aldrumka Posted January 18 Author Posted January 18 Kolejne podziękowania za pamięć o Sabince poparte wpłatą deklaracji elik 🌲🌺 Limonka80 🌲🌺 Kiyoshi 🌲🌺 MikAga 🌲🌺 Figunia 🌲🌺 Keyuta 🌲🌺 Isiak ( za kwartał) 🌲🌺 A także odnotowuję opłatę za 2 miesiące hoteliku ( 1 200zł) Quote
Aldrumka Posted February 7 Author Posted February 7 Bardzo dziękuję za wpłatę deklaracji: seramarias 🧡😀 elik 🧡 😀 limonka80 🧡 😀 Nesiowata 🧡 😀 Keyuta 🧡 😀 Quote
Aldrumka Posted February 10 Author Posted February 10 Kolejne podziękowania: agat21 🧡 😀 MikAga 🧡 😀 Figunia🧡 😀 Kiyoshi 🧡 😀 Dziękuję Quote
Nadziejka Posted February 13 Posted February 13 Nadziejkowo Halinkowo Łapkom Malagos.Niespodzianka 5.03 zapraszam serdecznie 1 Quote
jankamałpa Posted February 21 Posted February 21 Zalegam ze stałą od stycznia. Postaram się się wpłacić za 3 miesiące na początku marca. Problemy mnie nie opuszczają i stąd te zaległości :(. Quote
Aldrumka Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 21.02.2025 o 06:29, jankamałpa napisał: Zalegam ze stałą od stycznia. Postaram się się wpłacić za 3 miesiące na początku marca. Problemy mnie nie opuszczają i stąd te zaległości :(. oby problemy poszły precz Quote
Nadziejka Posted March 5 Posted March 5 Dnia 13.02.2025 o 23:06, Nadziejka napisał: Rozliczony 67 zl malagosiom 21 zl Sabince.Nadziejkowo Halinkowo 5.03 zapraszam serdecznie Sabince 21 zl posłałam z zakończonego 1 Quote
Nadziejka Posted March 6 Posted March 6 Dobreduszki zapraszamy Malagosiom Nuri Poli Sabince gramy ZAPRASZAM.Dziękuję SERCA WIELKIE Za Pomoc POLI,NURI,MALAGOSIOM,SABINCE 24.03 Quote
jankamałpa Posted March 6 Posted March 6 Wplacam przez posrednika więc nie wiem jak to będzie widoczne. Quote
Aldrumka Posted March 7 Author Posted March 7 Deklaracje marcowe szybciutko pojawiają się na koncie Wielki dzięki seramarias💛🧡💚 elik 💛🧡💚 Keyuta 💛🧡💚 Nesiowata 💛🧡💚 Limonka80 💛🧡💚 MikAga 💛🧡💚 agat21 💛🧡💚 wielki dzięki też dla Nadziejki, która uwzględniła Sabinkę w bazarku 💛🧡💚 @elik i @Keyuta - dziękuję za powiększone kwoty Quote
Aldrumka Posted March 7 Author Posted March 7 Dnia 6.03.2025 o 22:42, Poker napisał: Fajnie by było poczytać co się dzieje u Sabinki. Nie trafiła Sabinka na bardzo gadatliwe opiekunki i stąd informacji mało; Quote
Aldrumka Posted March 7 Author Posted March 7 Sabinka zakumplowała się z gromadą psiaków, chętnie z nimi przebywa i wychodzi z domu. W domu zachowuje czystość (ufff). Człowiek potrzebny jej tylko do dostarczania pożywienia 🙂 Lilu rozważa lekkie oddzielenie jej czasowo od stada. 2 Quote
Poker Posted March 7 Posted March 7 Dnia 7.03.2025 o 12:27, Aldrumka napisał: Sabinka zakumplowała się z gromadą psiaków, chętnie z nimi przebywa i wychodzi z domu. W domu zachowuje czystość (ufff). Człowiek potrzebny jej tylko do dostarczania pożywienia 🙂 Lilu rozważa lekkie oddzielenie jej czasowo od stada. Może to dobry pomysł, żeby zmusić ją do kontaktu z człowiekiem. Quote
Aldrumka Posted March 21 Author Posted March 21 Dnia 7.03.2025 o 15:40, Poker napisał: Może to dobry pomysł, żeby zmusić ją do kontaktu z człowiekiem. miejmy nadzieję, że się sprawdzi Quote
Aldrumka Posted March 21 Author Posted March 21 Potwierdzam i dziękuję za wpłaty deklaracji Figunia 💛🧡 💚 jankamałpa 💛🧡 💚 przepraszam, że potwierdzam z opóźnieniem Quote
Nadziejka Posted March 23 Posted March 23 Dnia 6.03.2025 o 20:14, Nadziejka napisał: ZAPRASZAM.Dziękuję SERCA WIELKIE Za Pomoc POLI,NURI,MALAGOSIOM,SABINCE 24.03 Z tego kramu posłałam Sabince 47 zl z gr Quote
Aldrumka Posted March 26 Author Posted March 26 Dnia 23.03.2025 o 15:57, Nadziejka napisał: Z tego kramu posłałam Sabince 47 zl z gr wielkie dzięki , jest wpłata -zapisałam na pierwszej stronie Quote
Nadziejka Posted March 27 Posted March 27 ROZLICZAM SERCA!DZIĘKUjĘ WIELCE.STOJAK,KSIĄŻKI..WISI DUNI I NIESP.SABINCE 33 zl ROZLICZONY. SZCZEBRZESZYNKOM 12.04 1 Quote
Aldrumka Posted April 8 Author Posted April 8 Już kwiecień 🙂 Bardzo dziękuję za kwietniowe wpłaty: elik 🥰 Limonka80 🥰 Nesiowata🥰 MikAga🥰 seramarias 🥰 agat21🥰 Quote
Aldrumka Posted April 9 Author Posted April 9 I jeszcze Kiyoshi 🥰 Keyuta 🥰 Dziękuję I odnotowuję opłatę za hotelik w marcu Quote
Recommended Posts