Aldrumka Posted April 15 Author Posted April 15 Dnia 12.04.2025 o 16:12, Nadziejka napisał: posłałam Sabince 33 zl z zakończonego kramu Przybyło - bardzo dziękuję ❤️ Quote
Aldrumka Posted April 15 Author Posted April 15 I bardzo dziękuję Figunia za comiesięczną pomoc 🥰 1 Quote
Aldrumka Posted April 28 Author Posted April 28 Dnia 19.04.2025 o 08:21, Ellig napisał: Dnia 19.04.2025 o 20:57, Nesiowata napisał: dziękuję, dziękujemy - wszystkiego dobrego na wiosnę .... 1 Quote
Aldrumka Posted April 28 Author Posted April 28 zaksięgowałam na pierwszej stronie utarg z 2 moich bazarków Quote
Aldrumka Posted May 8 Author Posted May 8 Serdecznie dziękuję za wpłaty wiernym deklarowiczkom: seramarias 🌷🌷 Nesiowata 🌷🌷, elik 🌷🌷, limonka80 🌷🌷, Kiyoshi 🌷🌷 Quote
Aldrumka Posted May 8 Author Posted May 8 A to wieści od Lilu: "Sabinka łobuzuje, straszna jest zadymiara. Lubi sobie skrobnąć nogi gości, przeskakuje przez wszystko i daje o sobie znać głośnym szczekaniem kiedy się tylko nadarzy okazja." 1 Quote
Ellig Posted May 8 Posted May 8 Dnia 8.05.2025 o 12:23, Aldrumka napisał: A to wieści od Lilu: "Sabinka łobuzuje, straszna jest zadymiara. Lubi sobie skrobnąć nogi gości, przeskakuje przez wszystko i daje o sobie znać głośnym szczekaniem kiedy się tylko nadarzy okazja." 😁 Quote
Aldrumka Posted June 2 Author Posted June 2 wielkie dzięki odnotowuję wpłaty:i Figunia 🌼 🌼i agat21 🌼 🌼 (przepraszam z opóźnieniem) seramarias 🌼🌼 Nesiowata 🌼🌼 MikAga 🌼🌼 elik 🌼🌼 Quote
jankamałpa Posted June 3 Posted June 3 Nadal mam problemy z kontem i dlatego wplacilam dziś 210 zl stala do końca roku. Jeśli będzie nadwyżka to jako bonus do stalej. Quote
Aldrumka Posted June 5 Author Posted June 5 Dnia 3.06.2025 o 17:34, jankamałpa napisał: Nadal mam problemy z kontem i dlatego wplacilam dziś 210 zl stala do końca roku. Jeśli będzie nadwyżka to jako bonus do stalej. bardzo dziękuję 🌼🌼, właśnie dzisiaj zauważyłam Quote
Aldrumka Posted June 14 Author Posted June 14 Bardzo dziękuję agat21 🌼🌼 za czerwcową wypłatę I odnotowuję opłatę za hotelik za maj Quote
Aldrumka Posted yesterday at 05:25 PM Author Posted yesterday at 05:25 PM Keyuta dziękuję z troskę o Sabinkę i wpłatę czerwcową ❤️ Quote
Recommended Posts