Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie - cocker spaniel, czarny chłopak, 1,5-roczny, z długim, nie kopiowanym ogonkiem. Bez rodowodu. Wychowany w bloku z dziećmi, nauczony czystości, przytulaśny pieszczoch. Zostaje w domu sam, nie niszczy. Właścicielka szuka dla niego dobrego, kochającego domu. Przyczyną oddania psiaczka jest alergia najmłodszego dziecka.
Jeśli nie znajdzie domu, trafi do schronu.
Wczoraj był przez 3 godziny u koleżanki (w jednym pokoju z kotem - dla kota okazał się zupełnie niegroźny, taka ciapa kochana) i strasznie już tęsknił za swoją rodziną... Nie wyobrażam sobie, co taki pies musi przeżywać, kiedy znajdzie się w schronisku :(

Posted

Mam tylko taką :oops:
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=daa947a8ba0083bf][IMG]http://images43.fotosik.pl/100/daa947a8ba0083bfm.jpg[/IMG][/URL]
Robiona telefonem, więc kiepska...

Posted

W razie czego podam nr telefonu do obecnej właścicielki psa. Dowiedziałam się, że piesek ma na oczku jakąś czerwoną narośl. Podobno wet stwierdzil, że konieczne będzie usunięcie tego, ale że to zabieg "kosmetyczny".

Posted

Oj kolejna bida. Wrzucałaś pieska na spaniele w potrzebie i do Asi&Gringer? Ehh przypomniało mi się, że Asia jest nieobecna do 12.04, ale na spaniele w potrzebie można wrzucić.

Posted

Tak, koleżanka wzięła go na 3 godziny do siebie, on bardzo nie chciał z nią iść, przez całą drogę się opierał, na kota w pokoju wcale nie reagował, możliwe, że był tak zestresowany, że nawet go nie zauważał. Biedak chciał tylko do swojego domku :-( W drodze powrotnej mało nie wyrwał koleżance ręki - tak ciągnął do domu. Dla niego opuszczenie domu będzie straszną traumą, a schronisko to już :shake:

Posted

Poprosiłam też naszych wetów, żeby biedaka "rozreklamowali". Czasem ktoś u nich pyta o psiaka, ogłoszenia też wieszają na swojej tablicy.

Posted

[quote name='Isiak']Dzisiaj piesek pojechał do nowego domku :multi: więc temat nieaktualny. Bądź tam szczęśliwy, Fredo!
Wszystkim cioteczkom dziekuję za pomoc :lol:[/quote]
O kurczę, jaka szybka akcja! Super!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Dzisiaj piesek pojechał do nowego domku :multi: więc temat nieaktualny. Bądź tam szczęśliwy, Fredo!
Wszystkim cioteczkom dziekuję za pomoc :lol: