Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawiałam z p. Marzenką. Dianka nie ma już puszek, więc wezmę kilka od swojego malamutka, aby wystarczyło do czasu jak dojdą zamówione. 

Bardzo jestem ciekawa suni i maluszków.... 

Jutro powinny dojść te zamówione przeze mnie, więc dużo nie potrzeba. Bardzo Ci dziękuję raz jeszcze za troskę o rodzinkę i pomoc :)

Posted

Już jestem i spieszę z wieściami, wrażeniami  i zdjęciami. 

Przede wszystkim jestem pod ogromnym wrażeniem, z jaką miłością i troską p. Marzenka opiekuje się Dianką i maluszkami!! Rodzinka ma wszystko co potrzeba na ten moment, a przede wszystkim ma p. Marzenkę Zobacz obraz źródłowy

Dianka...sunia, która przeprasza że żyje..chodząca dobroć i uległość....zero...zero agresji....Jest cudowna mamą, bardzo dba o dzieci. Ma ogromne zaufanie do p. Marzenki. 

Trudno jest jej zrobić dobre zdjęcie, ponieważ przywiera do ziemi i stara się nie patrzeć, tak, jakby chciała zniknąć...moje serce rozpadło się na kawałki na ten widok...nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0310

Wykąpałyśmy Diankę. Sunia troszkę się broniła, ale nie kłapała, ani warczała..po prostu, chciała nawiać. 

kąpiel sprawnie nam poszła, teraz sunia jest czyściutka i pachnąca. 

Kilka zdjęć cudnej mamusi

20210926_163505.jpg

20210926_163507.jpg

20210926_163503.jpg

20210926_163502.jpg

• Like 5
Posted

Asiu, tak bardzo dziękuję, że pojechałaś do p. Marzeny i odwiedziłaś liczną rodzinkę. I za wszystkie wspaniałe dary od Ciebie i Twoich znajomych! ❤❤❤

Posted
5 minut temu, agat21 napisał:

Asiu, tak bardzo dziękuję, że pojechałaś do p. Marzeny i odwiedziłaś liczną rodzinkę. I za wszystkie wspaniałe dary od Ciebie i Twoich znajomych! ❤❤❤

Agatko, to była dla mnie ogromna przyjemność, poznałam wspaniałą osobę i cudną rodzinkę psią. t

• Like 1
Posted

Teraz troszkę o maluszkach. Szczęśliwe, najedzone, rozrabiają jak powinne rozrabiać psie dzieci. Są cuuuuudne, do schrupania!! od razu widać różnicę między chłopakami a dziewczynkami. nie tylko z wyglądu ale również z charakteru :-)))

Mój Arguś!! Cuuuudny. wyprzytulałam ile wlezie!!! Zresztą...wszystkie wytuliłam...

20210926_162948.jpg

Argo.jpg

Posted

Maluchom bardzo trudno zrobić zdjęcia...jedynie jak jedzą, sa w miarę spokojne :-))

Dostały ode mnie trochę zabawek. Bardzo podobały im się szarpaczki. Wszystko zabierały do budki, próbowały sobie wzajemnie odbierać warcząc przy tym :-))wolałam patrzeć na te zabawy niż robić zdjęcia :-))

20210926_163250.jpg

20210926_163409.jpg

• Like 2
Posted
4 minuty temu, Tyśka) napisał:

Cudowna fotorelacja, płynie z niej ciepło:) Dziękuję za te odwiedziny i prezenty dla Rodzinki ♡ Pani Marzenka też pezeszczesliwa, że udało się wykąpać Diankę. 

Bardzo jestem szczęśliwa, że mogłam pomóc. I pomogę, jeśli tylko będzie taka potrzeba, jesteśmy z p. Marzenka w kontakcie :-))