agat21 Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z p. Marzenką. Dianka nie ma już puszek, więc wezmę kilka od swojego malamutka, aby wystarczyło do czasu jak dojdą zamówione. Bardzo jestem ciekawa suni i maluszków.... Jutro powinny dojść te zamówione przeze mnie, więc dużo nie potrzeba. Bardzo Ci dziękuję raz jeszcze za troskę o rodzinkę i pomoc :) Quote
Tyśka) Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Czekając na wieści, to podeślę Wam zdjęcia z dzisiaj :) Alma - suczka Toli Quote
Tyśka) Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 I jeszcze bezimienne maluchy :) Piesek nr 1 (może Drops?) Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Już jestem i spieszę z wieściami, wrażeniami i zdjęciami. Przede wszystkim jestem pod ogromnym wrażeniem, z jaką miłością i troską p. Marzenka opiekuje się Dianką i maluszkami!! Rodzinka ma wszystko co potrzeba na ten moment, a przede wszystkim ma p. Marzenkę Dianka...sunia, która przeprasza że żyje..chodząca dobroć i uległość....zero...zero agresji....Jest cudowna mamą, bardzo dba o dzieci. Ma ogromne zaufanie do p. Marzenki. Trudno jest jej zrobić dobre zdjęcie, ponieważ przywiera do ziemi i stara się nie patrzeć, tak, jakby chciała zniknąć...moje serce rozpadło się na kawałki na ten widok... Wykąpałyśmy Diankę. Sunia troszkę się broniła, ale nie kłapała, ani warczała..po prostu, chciała nawiać. kąpiel sprawnie nam poszła, teraz sunia jest czyściutka i pachnąca. Kilka zdjęć cudnej mamusi 5 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Tutaj dostała jedzonko w tym samym czasie, co maluchy. Po zjedzeniu karmy szybciutko poszła do dzieci, aby je nakarmić. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Po kąpieli była trochę obrażona, schowała się do budki :-) 2 Quote
agat21 Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Asiu, tak bardzo dziękuję, że pojechałaś do p. Marzeny i odwiedziłaś liczną rodzinkę. I za wszystkie wspaniałe dary od Ciebie i Twoich znajomych! ❤❤❤ Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 5 minut temu, agat21 napisał: Asiu, tak bardzo dziękuję, że pojechałaś do p. Marzeny i odwiedziłaś liczną rodzinkę. I za wszystkie wspaniałe dary od Ciebie i Twoich znajomych! ❤❤❤ Agatko, to była dla mnie ogromna przyjemność, poznałam wspaniałą osobę i cudną rodzinkę psią. t 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Teraz troszkę o maluszkach. Szczęśliwe, najedzone, rozrabiają jak powinne rozrabiać psie dzieci. Są cuuuuudne, do schrupania!! od razu widać różnicę między chłopakami a dziewczynkami. nie tylko z wyglądu ale również z charakteru :-))) Mój Arguś!! Cuuuudny. wyprzytulałam ile wlezie!!! Zresztą...wszystkie wytuliłam... Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Drugi piesek prześliczny. On bedzie miał troszeczke dłuższą sierść. Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Teraz suczki. Można kawy nie słodzić :-))) Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Maluchom bardzo trudno zrobić zdjęcia...jedynie jak jedzą, sa w miarę spokojne :-)) Dostały ode mnie trochę zabawek. Bardzo podobały im się szarpaczki. Wszystko zabierały do budki, próbowały sobie wzajemnie odbierać warcząc przy tym :-))wolałam patrzeć na te zabawy niż robić zdjęcia :-)) 2 Quote
agat21 Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Przecudowne psiaczki! Nie mogę się napatrzeć :D Quote
agat21 Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Te czarniejsze wyglądają jak foczki ;)) Quote
Tyśka) Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Cudowna fotorelacja, płynie z niej ciepło:) Dziękuję za te odwiedziny i prezenty dla Rodzinki ♡ Pani Marzenka też pezeszczesliwa, że udało się wykąpać Diankę. Quote
Nesiowata Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Dzięki Alaskan za takie wieści i fotki. Nie można przestać oglądać tej szczęśliwej rodzinki! Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Cudowna fotorelacja, płynie z niej ciepło:) Dziękuję za te odwiedziny i prezenty dla Rodzinki ♡ Pani Marzenka też pezeszczesliwa, że udało się wykąpać Diankę. Bardzo jestem szczęśliwa, że mogłam pomóc. I pomogę, jeśli tylko będzie taka potrzeba, jesteśmy z p. Marzenka w kontakcie :-)) Quote
Recommended Posts