Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
Dnia 29.10.2021 o 17:43, Alaskan malamutte napisał:

Pieniążki jeszcze nie zaksięgowały się na koncie. 

Jak tylko wpłyną, zaraz odnotuję. 

Ale one już są odnotowane w rozliczeniu, skoro jednak nie było w wydatkach wyróżnień to o tym przypomniałam ( na przelewie wpisałam to co sugerowalaś w pw)

Posted
Dnia 29.10.2021 o 20:58, Aldrumka napisał:

Ale one już są odnotowane w rozliczeniu, skoro jednak nie było w wydatkach wyróżnień to o tym przypomniałam ( na przelewie wpisałam to co sugerowalaś w pw)

Aaa, rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienie😀

Posted

Rodzinka cuuuudna!! Niestety, zdjęć nie mam za wiele, wolałam bawić się z dzieciakami😁

Psiaki wesołe, rozbrykane, ciągnęły za bluzę, sznurówki, za co się dało😅

Beztroskie, szczęśliwe!!

Dianka spokojna, cudna sunia. Mam kilka zdjęć, dorzucę do ogłoszenia. 

• Like 3
Posted
Dnia 30.10.2021 o 13:27, Tyśka) napisał:

Tak się cieszę 🥰 Przydałoby się jeszcze kilka takich Rodzin, hihi.

Śliczny Arguś! 😍

Tysiu, wiem, że będziesz u p. Marzenki. Może Tobie uda się zrobić fajne zdjęcia Diance...

Ja byłam tak zauroczona szczeniakami i zabawą z nimi, że kompletnie nie miałam na to czasu...

• Like 1
Posted

Asiu, tak bardzo się cieszę, że Arguś już w swoim domu! 😀😀😀 Jak wspaniale, że znalazłaś mu dom! I to taki dom!!  😘😘😘❤❤❤

Oby to był dobry początek adopcji naszej rodzinki 😉

Posted
Dnia 29.10.2021 o 19:14, Tyśka) napisał:

Miałam sympatyczne zapytanie o Adę z Gliwic. Nie wiem czy coś z tego będzie, ale Pani obiecała, że zadzwoni do Alaskan Malamutte jutro. 

Pani napisala do mnie sms. Jestesmy umowione na rozmowè o 18. 

Posted
Dnia 30.10.2021 o 13:34, Alaskan malamutte napisał:

Dianka

20211030_120201.jpg

Dianka jest bardzo ujmująca, bardzo. Serce na łapie. Mam nadzieję, że nie tylko ja to widzę 🙂

Posted
Dnia 30.10.2021 o 20:40, Tyśka) napisał:

No cóż, Pani strata.

Rozmawiałam z panią.......Ja nie widzę tam naszej suni..😒

Pani mieszka z panem i malutkim dzieckiem w kamienicy, w wynajmowanym mieszkanku...Kiedy zapytałam, jak wyobraża sobie opiekę nad szczeniaczkiem i ok rocznym dzieckiem, to nie bardzo potrafiła odpowiedzieć....w końcu stwierdziła, że będzie ciężko...

Mają się jeszcze zastanowić, ale ja wiem, że nie dam tam szczeniaka.

No i standardowo, pani w szoku, że szczeniaki w woj lubelskim.... 

Posted

Dostałam zdjęcia z domku Argusia. Wszyscy zakochani a najszczęśliwsza jest Emilka. Ona pięć lat prosiła o psiaka. Emilka chodzi do V klasy i rodzice w końcu uznali, że nadszedł ten moment. 

Arguś wesoły, bawi się, biega. Do domku przyjechał ze swoją miseczką, gryzakiem i kocykiem z zapachem mamy i rodzeństwa. Prosiłam domek, aby ten kocyk włożyć mu do posłanka. 

received_323332279139848.jpeg

received_417026116471031.jpeg

• Like 1
Posted

Trudno, pani nie przemyślała, ale to dobrze, że porozmawiałaś z nią. Może następna decyzja będzie bardziej świadoma. 

A Arguś niech żyje jak królewicz 🙂 Mordeczka kochana.