Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
Dnia 29.10.2021 o 13:46, Tyśka) napisał:

Cooo jaaaak??? :))) 

Kilka dni temu moja bardzo dobra znajoma jak zwykle zachwycala się moim psem. Zapytalam, czy to juz nie czas aby mieli swojego. Powiedzialam o Argo. Byla burza mózgów w domu i dzisiaj zapadla decyzja na tak!!!

Argo zamieszka u mnie na osiedlu, w Zamościu. Rodzina psiolubna i kociolibna. Od 5 lat mysleli o psie ale najmlodsza corka musiala dorosnąć. W domu jest pan, pani, corka i syn. Najstarsza studiuje. 

Chcą jutro pojechać po Argusia. 

Bardzo się cieszę, bo bedę miala cudaka na co dzien!!

• Like 5
Posted
Dnia 29.10.2021 o 14:03, Alaskan malamutte napisał:

Kilka dni temu moja bardzo dobra znajoma jak zwykle zachwycala się moim psem. Zapytalam, czy to juz nie czas aby mieli swojego. Powiedzialam o Argo. Byla burza mózgów w domu i dzisiaj zapadla decyzja na tak!!!

Argo zamieszka u mnie na osiedlu, w Zamościu. Rodzina psiolubna i kociolibna. Od 5 lat mysleli o psie ale najmlodsza corka musiala dorosnąć. W domu jest pan, pani, corka i syn. Najstarsza studiuje. 

O rany!!! Jakie wiesci 🥰 Idealny dom!!! Szczęścia, kochany! 

Posted
Dnia 29.10.2021 o 14:03, Alaskan malamutte napisał:

Pięknie!❤️

Posted

Dodam jeszcze, że Arguś nie będzie zostawał sam!! Pan pracuje zdalnie, a nawet jak musi podjechać do biura, to wtedy pani jest w domu, po prostu wymieniają się. Państwo mają na wsi sporą, ogrodzoną działkę, gdzie spędzają dużo czasu, Arguś zatem będzie miał gdzie swobodnie pobiegać. 

Zdjęcia i bieżące info oczywiście będą!

No i państwo chcą jak najszybciej mieć cudaka u siebie! Już pojechali na zakupy!

Wszystko wskazuje na to, że jutro pojedziemy po psiaczka. 

• Like 3
Posted
Dnia 29.10.2021 o 17:49, Tyśka) napisał:

A są jakieś telefony przy piątku? 

Mnie dzisiaj dwie osoby zapytały na olx czy to psy do oddania, czy do adopcji. 

Ja  nie miałam. 

Tysiu, wypromuj ogłoszenia, napisz mi kwotę ja Ci zaraz kliknę zwrot. 

Rozmawiałam z p. Marzenką.  Bardzo prosi o ogłoszenie Dianki. Może napiszesz  tekst? Ja też coś zaraz wymyślę....

Posted
Dnia 29.10.2021 o 17:53, Alaskan malamutte napisał:

Można, jak najbardziej, ale bez zniżki.....Ja mam 50% zniżki na promowanie, ale jak wchodzę w Twoje ogłoszenie, to pokazuje normalną kwotę...

Niestety,  znowu zmiany na OLX. 

Tylko swoje ogłoszenia można wypromować z rabatem. 

Posted
Dnia 29.10.2021 o 18:27, Alaskan malamutte napisał:

Tysiu, ogromna prośba. Wrzuć na tej stronie zdjęcia Dianki.Przypomnij jej wiek. 

Jakiś tekst popełniłam,  ogłosiłabym na Warszawę. 

Bardzo chętnie, ale właśnie od 3h jestem w drodze w rodzinne strony. Dojedziemy już w nocy. Zdjęcia mogę wrzucić najszybciej jutro. 

Miałam sympatyczne zapytanie o Adę z Gliwic. Nie wiem czy coś z tego będzie, ale Pani obiecała, że zadzwoni do Alaskan Malamutte jutro. 

Posted
Dnia 29.10.2021 o 19:14, Tyśka) napisał:

Bardzo chętnie, ale właśnie od 3h jestem w drodze w rodzinne strony. Dojedziemy już w nocy. Zdjęcia mogę wrzucić najszybciej jutro. 

Miałam sympatyczne zapytanie o Adę z Gliwic. Nie wiem czy coś z tego będzie, ale Pani obiecała, że zadzwoni do Alaskan Malamutte jutro. 

Aaaa, to jedź spokojnie. zaraz pobuszuję po wątku i coś znajdę

A pamiętasz wiek suni?

Posted
Dnia 29.10.2021 o 19:15, Alaskan malamutte napisał:

Aaaa, to jedź spokojnie. zaraz pobuszuję po wątku i coś znajdę

A pamiętasz wiek suni?

Mam plan odwiedzić Panią Marzenkę, postaram się o nowe zdjęcia:) Może się uda.

Dianka została oceniona na 3-4 lata. Waga 22-25kg. 

Posted
Dnia 29.10.2021 o 19:17, Tyśka) napisał:

Mam plan odwiedzić Panią Marzenkę, postaram się o nowe zdjęcia:) Może się uda.

Dianka została oceniona na 3-4 lata. Waga 22-25kg. 

Ja będę jutro, jedziemy z rodzinka po Argo. Może uda mi się zrobić jakieś zdjęcie. 

Imię Argo zostaje!!! 

• Upvote 1
Posted
Dnia 29.10.2021 o 19:27, Alaskan malamutte napisał:

Ja będę jutro, jedziemy z rodzinka po Argo. Może uda mi się zrobić jakieś zdjęcie. 

Imię Argo zostaje!!! 

To cudownie, że będziesz razem z nimi! Powodzenia jutro.

Wspaniale 🙂 Smoki mają swoje książeczki szczepień.