Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted

Ojjj... długa trasa Cię, Asiu czeka! Szacun!

*

Miałam zapytanie na olx (ze wspólnego ogłoszenia Argo i Dropsa), cytuję:

- Ja mieszkam Warszawa Mokotów.
- Dzień dobry, jeśli jest Pani zainteresowana adopcją, uprzejmie proszę o kontakt telefoniczny (tu podaję nr do AM). Opiekunowie chcą znaleźć najlepszy dom, więc obowiązuje procedura adopcyjna. Moje ogłoszenie jest grzecznościowe, szczegóły zostaną podane przez telefon. Pozdrawiam, Justyna.
Odp:
- nas interesuje Argo, ale mieszkam Warszawa. Proszę odp?
- Przepraszam, pisałam wyżej że kontakt tylko telefoniczny.

Eh. 

Posted

Takiej treści smsy dzisiaj dostaję, zablokowałem nr "pies w pokoju a my gdzie?to jest chore jakie macie wymagania!moze laptopa mu dac!" Domyślam się, że chodzi o adopcję maluchów.

Posted
Dnia 27.10.2021 o 13:47, Tola napisał:

Takiej treści smsy dzisiaj dostaję, zablokowałem nr "pies w pokoju a my gdzie?to jest chore jakie macie wymagania!moze laptopa mu dac!" Domyślam się, że chodzi o adopcję maluchów.

Miałam wczoraj podobne...plus debilne dwa telefony...

Posted
Dnia 26.10.2021 o 22:36, Alaskan malamutte napisał:

Pieniążki już na koncie rodzinki. Nadziejko, z całego serca dziękujemy!!        Zobacz obraz źródłowy                       

prosze o potwierdzonko na zakonczonym 
Posted
Dnia 27.10.2021 o 14:05, Alaskan malamutte napisał:

Mogę prosić o link? Zaraz potwierdzę

Ciociu na poprzedniej stronie     serdecznie dziekuje
Posted
Dnia 27.10.2021 o 13:47, Tola napisał:

Dnia 27.10.2021 o 13:58, Alaskan malamutte napisał:

Ja się załamuje poziomem ludzi...

Posted
Dnia 27.10.2021 o 13:58, Alaskan malamutte napisał:

No niestety, nie będzie łatwo znaleźć dobre domy, nie pozostaje nic innego jak trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Posted

Ze zbiórki na Ratujemy Zwierzaki na konto ZEA przelano 1 508,7 zł.

Z tego została opłacona karma -333,40 zł

Na koncie fundacji zostaje 1175,30 zł

Agatko, jak możesz wpisz tą zebraną kwotę na 1 stronie.

• Upvote 1
Posted
Dnia 27.10.2021 o 11:01, Aska7 napisał:

Rozmawiałam z Tolą. Już wszystko wiem, tylko Tomaszowy mi się pomyliły, Mazowiecki z Lubelskim : |

Asku, kiedy się wybierasz? Jesteś kochana, że zawieziesz maleńką. 😘 Przynajmniej ona będzie już mieć własny dobry dom 🙂

Posted

Transport mamy już  właściwie obgadany: Aska7 przyjeżdża 04. lub 06. po suczkę Gabi i przy okazji zabierze Almę od p. Marzeny.

Szczeniak trochę czasu popodróżuje, bo w Łodzi będzie ok. 22.00, ale mam nadzieję, że da radę, Aska7 może go podkarmić, podać wodę.

Dla Gabi na podróż pożyczymy nasz kenel, dla maluszki Asia przywiezie swój koci kontenerek.

Oby wszystko powiodło się!

• Upvote 2
Posted
Dnia 27.10.2021 o 20:37, Tola napisał:

Transport mamy już  właściwie obgadany: Aska7 przyjeżdża 04. lub 06. po suczkę Gabi i przy okazji zabierze Almę od p. Marzeny.

Szczeniak trochę czasu popodróżuje, bo w Łodzi będzie ok. 22.00, ale mam nadzieję, że da radę, Aska7 może go podkarmić, podać wodę.

Dla Gabi na podróż pożyczymy nasz kenel, dla maluszki Asia przywiezie swój koci kontenerek.

Oby wszystko powiodło się!

Będzie dobrze! Na pewno! Mam nadzieję, że zwierzaczki dobrze zniosą podróż. One często zachowują się jakby doskonale rozumiały, że jadą po lepsze życie 🙂

Posted
Dnia 28.10.2021 o 15:45, Tyśka) napisał:

Dotarła mokra karma, dziękuję w imieniu p Marzenki i smoków 🙂

received_1021695222007938.jpeg.78de51e02ab73dcfe08604e06d6f035b.jpeg

To puszki szły 8 dni.

TZ chciał sobie ułatwić i jednym połączeniem zamawiał karmę do 3 DT, ale już więcej tego nie zrobi, bo jednak nie radzą sobie z takimi zamówieniami, już podobna sytuacja była z zamówieniem do Wiosny dla Lumi.

Posted
Dnia 28.10.2021 o 15:59, Tyśka) napisał:

Na olx otrzymałam 50% rabatu na ogłoszenia, do jutra. Może ktoś mógłby zasponsorować? Tzn. ja wyroznię wybrane ogłoszenia, a sponsor mi odda na konto należność.

Przelałam Alaskan 30 zł na wyróżnienia bo zawodziła mnie technika może coś z tego wykorzystasz

• Like 1
Posted
Dnia 28.10.2021 o 15:59, Tyśka) napisał:

Na olx otrzymałam 50% rabatu na ogłoszenia, do jutra. Może ktoś mógłby zasponsorować? Tzn. ja wyroznię wybrane ogłoszenia, a sponsor mi odda na konto należność.

Tysiu, we wtorek prześlę Ci kasę za wyróżnienia. Wyróżniaj, proszę. 🙂

Posted
Dnia 28.10.2021 o 23:27, Aldrumka napisał:

Przelałam Alaskan 30 zł na wyróżnienia bo zawodziła mnie technika może coś z tego wykorzystasz

Serdeczne dzięki Alusiu, że pamiętasz o smokach 😘

Posted
Dnia 27.10.2021 o 20:33, Tola napisał:

Ze zbiórki na Ratujemy Zwierzaki na konto ZEA przelano 1 508,7 zł.

Z tego została opłacona karma -333,40 zł

Na koncie fundacji zostaje 1175,30 zł

Agatko, jak możesz wpisz tą zebraną kwotę na 1 stronie.

Już wpisuję.