Tyśka) Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Dnia 17.10.2021 o 21:21, Tola napisał: To może to szczepienie zrobić już na fakturę? Bo na razie nie mam żadnej do rozliczenia, a przydałaby się. A może pieniądze ze zrzutki przeznaczyć na kastrację, karmę i budę? Mogę przekazać p Marzence, ale skoro gmina finansuje wet. wydatki to może nie ma co się wychylać? Sterylizacja będzie robiona gdzie indziej, więc tutaj pieniądze się przydadzą. Quote
Poker Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Zastanawiam się dlaczego maluchy potrzebowały budę? Quote
Tyśka) Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Dnia 18.10.2021 o 11:56, Poker napisał: Zastanawiam się dlaczego maluchy potrzebowały budę? Przebywają w pomieszczeniu gospodarczym, które nie jest ogrzewane ani ocieplone w jakikolwiek sposób (urządzone jest ładnie, po domowemu, ale to gospodarcze). Aby trochę podnieść temperaturę, p Marzenka pali w kominku, ale to nie daje takiego ciepła, zwłaszcza że drzwi wyjściowe są ciągle otwarte specjalnie dla Dianki. Szkraby wyraźnie marzły + zjadały kartonową budkę. 1 Quote
agat21 Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 Ależ dziś niespodzianka od Figuni! Na koncie zameldowało się 50 zł dla Dianki. Serdeczne dzięki Figuniu! Kasę przelewam do Alaskan, która jest skarbnikiem. Quote
agat21 Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 A smoki wypuszczają się coraz dalej w ogrodzie. I coraz śmielej. Już się chyba na mamę nie oglądają 😉 Quote
Tyśka) Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Miałam zapytanie o Adę. Pana interesowało czy trzeba wypełniać ankietę pa, odpisałam i poprosilam o kontakt telefoniczny. Ciekawe czy zadzwoni? Quote
Tyśka) Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Przyszły dzisiaj podkłady... chyba od mari23 🙂 Dziękuję w imieniu p Marzenki i małych gryzoni. ♥︎ Quote
Tola Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Szkraby rosną a domów ani śladu. Niestety rodzina z Otwocka przeprosiła i wycofała się, prawdopodobnie znaleźli szczeniaka na miejscu. Dzisiaj nie było ani jednego zapytania o maluchy:( Quote
Tyśka) Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Kolejne zapytanie na olx, tym razem o Argo... Odesłałam do kontaktu telefonicznego. Szkoda, że rodzina z Otwocka się wycofała 😞 Quote
Alaskan malamutte Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Telefonów o szczeniaki miałam dzisiaj 6!! Zasada " nie ilość a jakość" jak najbardziej mi tutaj pasuje... Wiekszość zdziwiona, że szczeniaki tak daleko, że jakieś procedury... Pani chciala szczeniaka dla dziecka, pan chcial dla dziewczyny w prezencie...ale już i nigdzie jechać nie będzie... Po poludniu telefonow nie mialam... Quote
Tola Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Dnia 18.10.2021 o 18:40, Tyśka) napisał: Kolejne zapytanie na olx, tym razem o Argo... Odesłałam do kontaktu telefonicznego. Szkoda, że rodzina z Otwocka się wycofała 😞 Szkoda, bo była odpowiednia dla maluszki. Quote
agat21 Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 Dnia 18.10.2021 o 19:02, Alaskan malamutte napisał: Telefonów o szczeniaki miałam dzisiaj 6!! Zasada " nie ilość a jakość" jak najbardziej mi tutaj pasuje... Wiekszość zdziwiona, że szczeniaki tak daleko, że jakieś procedury... Pani chciala szczeniaka dla dziecka, pan chcial dla dziewczyny w prezencie...ale już i nigdzie jechać nie będzie... Po poludniu telefonow nie mialam... Biedne szczeniorki że są traktowane głównie jak zabawki.. Jak się znudzą, lądują w schronie lub na ulicy. Quote
Tyśka) Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Dnia 18.10.2021 o 20:27, agat21 napisał: Biedne szczeniorki że są traktowane głównie jak zabawki.. Jak się znudzą, lądują w schronie lub na ulicy. To prawda 😞 P Marzenka martwi się czy znajdą się odpowiedzialne domki dla maluchów. Obiecałam jej, że tylko takie im znajdziemy... ale nie wiem kiedy 😞 Quote
Tola Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Dnia 18.10.2021 o 20:31, Tyśka) napisał: To prawda 😞 P Marzenka martwi się czy znajdą się odpowiedzialne domki dla maluchów. Obiecałam jej, że tylko takie im znajdziemy... ale nie wiem kiedy 😞 Martwi fakt, że jeszcze nie mamy żadnego domu. No nic, trzeba być dobrej myśli, że gdzieś te odpowiedzialne rodziny są i odezwą się. Quote
agat21 Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 Wierzę, że jak znajdzie się pierwszy dom, to potem pójdzie już serią 😉 Quote
Recommended Posts