Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.10.2021 o 21:21, Tola napisał:

To może to szczepienie zrobić już na fakturę?  Bo na razie nie mam żadnej do rozliczenia, a przydałaby się.

A może pieniądze ze zrzutki przeznaczyć na kastrację, karmę i budę? Mogę przekazać p Marzence, ale skoro gmina finansuje wet. wydatki to może nie ma co się wychylać? Sterylizacja będzie robiona gdzie indziej, więc tutaj pieniądze się przydadzą.

Posted
Dnia 18.10.2021 o 11:56, Poker napisał:

Zastanawiam się dlaczego maluchy potrzebowały budę?

Przebywają w pomieszczeniu gospodarczym, które nie jest ogrzewane ani ocieplone w jakikolwiek sposób (urządzone jest ładnie, po domowemu, ale to gospodarcze). Aby trochę podnieść temperaturę, p Marzenka pali w kominku, ale to nie daje takiego ciepła, zwłaszcza że drzwi wyjściowe są ciągle otwarte specjalnie dla Dianki. Szkraby wyraźnie marzły + zjadały kartonową budkę. 

• Like 1
Posted

Ależ dziś niespodzianka od Figuni! Na koncie zameldowało się 50 zł dla Dianki. Serdeczne dzięki Figuniu!

obraz.png.1a03691916b6017dc30e5148330f22c6.png

Kasę przelewam do Alaskan, która jest skarbnikiem.

Posted

Szkraby rosną a domów ani śladu.

Niestety rodzina z Otwocka przeprosiła i wycofała się, prawdopodobnie znaleźli szczeniaka na miejscu.

Dzisiaj nie było ani jednego zapytania o maluchy:(

Posted

Telefonów o szczeniaki miałam dzisiaj 6!!

Zasada " nie ilość a jakość" jak najbardziej mi tutaj pasuje...

Wiekszość zdziwiona, że szczeniaki tak daleko, że jakieś procedury...

Pani chciala szczeniaka dla dziecka, pan chcial dla dziewczyny w prezencie...ale już i nigdzie jechać nie będzie...

Po poludniu telefonow nie mialam...

Posted
Dnia 18.10.2021 o 18:40, Tyśka) napisał:

Kolejne zapytanie na olx, tym razem o Argo... Odesłałam do kontaktu telefonicznego.

Szkoda, że rodzina z Otwocka się wycofała 😞

Szkoda, bo była odpowiednia dla maluszki.

Posted
Dnia 18.10.2021 o 19:02, Alaskan malamutte napisał:

Telefonów o szczeniaki miałam dzisiaj 6!!

Zasada " nie ilość a jakość" jak najbardziej mi tutaj pasuje...

Wiekszość zdziwiona, że szczeniaki tak daleko, że jakieś procedury...

Pani chciala szczeniaka dla dziecka, pan chcial dla dziewczyny w prezencie...ale już i nigdzie jechać nie będzie...

Po poludniu telefonow nie mialam...

Biedne szczeniorki że są traktowane głównie jak zabawki.. Jak się znudzą, lądują w schronie lub na ulicy.

Posted
Dnia 18.10.2021 o 20:27, agat21 napisał:

Biedne szczeniorki że są traktowane głównie jak zabawki.. Jak się znudzą, lądują w schronie lub na ulicy.

To prawda 😞 P Marzenka martwi się czy znajdą się odpowiedzialne domki dla maluchów. Obiecałam jej, że tylko takie im znajdziemy... ale nie wiem kiedy 😞

Posted
Dnia 18.10.2021 o 20:31, Tyśka) napisał:

To prawda 😞 P Marzenka martwi się czy znajdą się odpowiedzialne domki dla maluchów. Obiecałam jej, że tylko takie im znajdziemy... ale nie wiem kiedy 😞

Martwi fakt, że jeszcze nie mamy żadnego domu.

No nic, trzeba być dobrej myśli, że gdzieś te odpowiedzialne rodziny są i odezwą się.