Nesiowata Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 10 godzin temu, Ellig napisał: W Warszawie jest tylko pochmurno. A u mnie niemal przez cały dzień mży, chwilami pada. Co kilka km jest inaczej. Quote
elik Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 A u mnie przez cały dzień pada, a czasem leje 😞 Quote
Radek Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Ja zaglądam, ale nie wiem czy to już po, czy jeszcze przed zachodem słońca, bo w zasadzie od rana jest bez słońca 😞 Na szczęście dobrze się zagląda niezależnie od pory dnia i pogody 🙂 Quote
Radek Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 3 godziny temu, elik napisał: A jest już tych kałuż sporo 😞 A deszcz wcale nie chce pójść. Quote
elik Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 4 godziny temu, elik napisał: A jest już tych kałuż sporo 😞 U nas nad Rabą jest taaaaka duuuża Tu gdzie kończy się ta stróżka, która biegnie od prawego rogu zdjęcia, są schody, potem plaża i dopiero rzeka. Teraz wszystko jest zalane. Ale to i tak nie największe wyjście Raby z koryta. W 2018 roku było tak. To są te same krzaki, co na wcześniejszych zdjęciach. A w 2010 roku tak 😞 Quote
Nadziejka Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 Straszne wszystko straszne i niechaj bedzie jak najmniej tragedii nasz swiat gorszy coraz,wszystko w nas przeciez zostaje..caly lek o nasze skarby o naszych najblizszych o swiat zwierzat o cale zycie 1 Quote
Radek Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 4 godziny temu, elik napisał: U nas nad Rabą jest taaaaka duuuża W tych zdjęciach widać, jak bezradni jesteśmy wobec przyrody. Quote
elik Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 33 minuty temu, Radek napisał: W tych zdjęciach widać, jak bezradni jesteśmy wobec przyrody. Bezradni i przerażeni, gdy znajdujemy się w centrum wydarzeń. Quote
Radek Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Bezradni i przerażeni, gdy znajdujemy się w centrum wydarzeń. Stają mi przed oczami obecne relacje z pożarów na południu Europy. U nas podtopienia, a tam gigantyczne pożary. Quote
Radek Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Może ktoś jeszcze dołączy? Jakoś dzisiaj brak chętnych na bazarek. Quote
elik Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: Jakoś dzisiaj brak chętnych na bazarek. Letni, wakacyjny wieczór - spacery, odwiedziny, imprezy... 1 Quote
Recommended Posts