Radek Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: I po obiedzie. Po obiedzie są siły do podrzucania 🙂 Quote
elik Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 10 godzin temu, Radek napisał: Dobrego dnia zaglądającym. 1 Quote
Nadziejka Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 Prosimy prosimy z calego serducha prosimy 1 Quote
Kamila Proc Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 3 godziny temu, Radek napisał: Po obiedzie są siły do podrzucania 🙂 a po kolacji? Quote
Radek Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 17 minut temu, Kamila Proc napisał: a po kolacji? Po kolacji też. Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Num 3 ksiazka ,,Genialna przyjaciolka,, stan idealny nowa str 480 okladka twarda cena wywol 7 zl nowa cena 6 zl nowa cena 2 zl Num 4 szklane piekne puchary na lody 3 szt sa ozdobione lekkim brazowym paseczkiem uzywane ale stan idealny dosc ciezkie z gruszego szkla bardzo fajne ksztalty niezwykle a cena wywol 4 zl nowa wywol 2 zl b cena wywol 4 zl nowa wywol 2 zl c cena wywol 4 zl nowa wywol 2 zl Num 17 maseczki biale wyrob medyczny firma ptak medical 10 szt w opakowaniu cena wywol 4 zl nowa cena 2 zl Num 18 Zestaw ksiazek cena wywol 11 zl nowa cena 10 zl nowa cena 9 zl a ,,Piekny pan z telewizji..,, stan idealny str 352 nowa zafoliowana okladka miekka ,,Telewizja jest płytkim medium. Dla kijanek. A jednak, bywa, w jej sieć wpadają też i rekiny. "100 pytań do..." TVP, lipiec 1991 Leszek Moczulski: Byłem po prostu politycznie podejrzany. Dostałem w związku z tym specjalizację wojskową bardzo ładną, a mianowicie statystyk onuc. Tak, proszę pani, jeszcze mam tą książeczkę wojskową z lat 50., gdzie figuruję jako statystyk onuc...... Kręcąc się wokół przełomu lat 80. i 90., które też i telewizję postawiły na głowie, cofam się, a czasem w przód jej dziejów wybiegam. Znajdziecie tu facecje i rzeczy bardzo serio. Ale ogólnie rzecz biorąc, zajmuję się toaletą. Jeśli wybrać punkty, które po transformacji ustroju uwydatniły się na polu pozytywnych zmian szczególnie, to w pierwszym rzędzie postawiłabym na toalety publiczne, a zaraz potem na wizerunek polskich mężczyzn...,, b ,,Moj pomysl na zycie.,, piekna opowiesc .. stan idealny str 352 nowiutenka piekny bialy papier Powieść zaprasza kobiece serca do podążania własną drogą, odkrywania siebie. Melody Sawicka, odnosząc spektakularne sukcesy, pnie się po szczeblach kariery w bankowości. Bohaterka, otoczona gronem przyjaciół, tryska energią i nowymi pomysłami. W niesprzyjających okolicznościach spotyka intrygującego biznesmena, Pawła Baryckiego, który wprowadza zamieszanie w jej uporządkowane dotąd życie. Kiedy wydaje się, że ostatni puzzel trafił na swoje miejsce, do układanki wkrada się niechciany element. Młoda kobieta odnajduje szczęście tam i wtedy, gdy myśli, że wszystko jest stracone... potem potem wszystko znika i szczescie i radosci i nie ostaje nic... c ,, Ksiezniczka mafii,, stan idealny str 304 okladka miekka nowiutka, maly format Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 6 godzin temu, bakusiowa napisał: Poproszę cegiełkę za 20 zł. Bardzo bardzo dziekuje z calej duszy Niespodzianka wielka pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Zapraszamy obnizeczkowo poczarowane ksiazki fajne i na prezenta sie nadaje mnostwo rzeczy Dzieki Cegielce cioci bakusiowej bedzie dla psinuniow 77 zl Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 11 minut temu, Tyśka) napisał: Podrzucę :) Jak się masz, Nadziejko? Staram sie w miare normalnie w miare ale ciezko ciezko wszytko nie chodze juz do sklepow jak dawniej nie jezdze.. omijam wszelkie i wszystko b ciezko idzie bardzo zycie zycie wszystko we mnie calun czas dzien i noc i kazdenka chwile i wszystko przezd oczami w wszystko w srodku mnie zamiera ,jak tylko dalej bym gdzies wybrala nogi nie ida i dusznosci w gardle i odrazu poty ze mnie leje straszne koszmar trwa a nie wiadomo ile jeszcze musze zdobyc na wiecej odwagi musze musze ale w dzisiejszem swiecie pelno pelno przeciez na kazdem kroku wszelkich strasznosci Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Tysiu oby nasze dzieci nasze wnusie nasze skarby doczekaly swiata lepszego Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Jade do lekarza , do sklepow , do apteki dosc dalej dalej .. na razie pare dni wolne bylo z pracy, do pracki dopiero jutro i pojutrze spokojnego dzioneczka Wam Quote
elik Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Jeśli pakiet nr 17 - maseczki jeszcze jest wolny, to proszę. Quote
Recommended Posts