Onaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Życzę Boryskowi, żeby jego schroniskowa historia zakończyła się tak jak innego orzechowskiego staruszka - Judymka. Quote
Onaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 To może jakieś plakaty i ulotki mu poróbcie to będzie większa reklama i więcej osób się dowie o psiaku. Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Neczka']A może ludzie czekają z telefonami na czas poświąteczny bo nie chcą przeszkadzać czy coś :evil_lol: ...chociaż ja to bym chciała, żeby mi w ten sposób poprzeszkadzali :eviltong::roll:[/QUOTE] heh ja też dobie tak tłumacze brak telefonów w sprawie psów;) Borys przebierz ty się chlopie za zająca wielkanocnego wskakuj do koszyka i wbijaj sie 'czlowiekom' do domkow:-D Quote
Neczka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Ola, obyśmy tylko dobrze to interpretowały :roll: Może mógłby ktoś zrobić Boryskowi plakacik ? Taki z wyrywanymi numerami telefonu ? Można by rzeczywiście porozwieszać po lecznicach etc. ;) Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Neczka']Ola, obyśmy tylko dobrze to interpretowały :roll: Może mógłby ktoś zrobić Boryskowi plakacik ? Taki z wyrywanymi numerami telefonu ? Można by rzeczywiście porozwieszać po lecznicach etc. ;)[/QUOTE] Ja niestety nie potrafie:-( a to dobry pomysl...tez bym piesom druknela.tylko trzeba takiego artyste znaleźć co takiego plakata stworzy :-D moze [B]gibon[/B]:cool3: Quote
Neczka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Jestem za, plakat dla Rubiczka był superaśny :) Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nie widziałam:-( ale nic straconego :cool3: Napisze czy nie zrobilaby tez Dejrze i eszcze jednej suczce Obawie. a ty rozumiem sępisz o plakat dla Borysa?:cool3: Quote
majuska Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Boryskowy domku, gdzie jesteś???? Pewnie robisz wiosenne porzadki na przyjęcie Borysia, śpiesz się!!!! Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Majuska zapewne:-D i czerwony dywan rozwijają:evil_lol: a co:lol: Quote
majuska Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Czerwony i bardzo miękki ten dywan dla Borysia, ewentualnie może być na powitanie posypany płatkami róż.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i oczywiście lodówka w tym domku należycie ma być wyposażona:diabloti: Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 no i sama przez Ciebie wsponiana lodowka ma byc elegancko wyposazona:-D tj. Kurczaczki,indyczki,steczki i kosteczki :cool3: no i wszyscy musza byc przygotowani na spiewanie piesni na czesc Boryska:evil_lol: Quote
majuska Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Zamknijmy to w dwóch słowach Full Wypas - trzeba naszemu Borysiowi wynagrodzić długie lata cierpień:-( Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ;) dokladnie Teraz tylko czekajmy az Neczce rozdzwoni sie tel. w sprawie Boryska rzecz jasna.:cool3: Zycze mu tego z calego serducha... Quote
figa33 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 też tego życzę Borysowi , bo ma super oglądalność na allegro i 1 obserwatora , a może ktoś w takim razie zadzwoni i się zlituje..:modla::modla: Quote
Neczka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Oluś, jeszcze nie zaczęłam męczyć Gibonka ;) [quote name='becia66']no to dzwonić ludziska czym prędzej....:eviltong:.....Neczka póki co milczy na dogo, może był juz jakis telefon ?[/quote] Beciu, niestety [B]jeszcze[/B] cisza... :roll: Quote
Becia66 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='figa33'] ma super oglądalność na allegro i 1 obserwatora[/quote] no to dzwonić ludziska czym prędzej....:eviltong:.....Neczka póki co milczy na dogo, może był juz jakis telefon ? Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Neczka']Oluś, jeszcze nie zaczęłam męczyć Gibonka ;) [/QUOTE] hehe ja zaczelam:cool3: narazie nie ma jej na dogo:shake: ale wierze ,ze przybedzie:cool3: [QUOTE]też tego życzę Borysowi , bo ma super oglądalność na allegro i 1 obserwatora , a może ktoś w takim razie zadzwoni i się zlituje..[/QUOTE] no niech nie ogladaja a dzwonia czlowieki jedne no! Quote
Neczka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Szorściakowski wygłaskany najbardziej na świecie :) Sam już powoli podchodzi i nastawia główkę - o tak, głaskanie po główce najbardziej mu się podoba :roll: Cwaniak nauczył się wymuszać te głaski szorstką łapeczką - podchodzi do mnie, ustawia się z boku, że niby nic i unosi łapsko do góry i patrzy tymi bursztynowymi ślepiami spode łba w moją stronę :evil_lol: Quote
Ola la Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a to ci zawadiaka:evil_lol: iwe jak o siebie zadbać.Przedsiebiorczy pies .:evil_lol: Quote
agata51 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Śpij, ślicznoto i domek sobie wyśnij. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_8_4v.gif[/IMG] Quote
Miśka84 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Neczka'] Cwaniak nauczył się wymuszać te głaski szorstką łapeczką - podchodzi do mnie, ustawia się z boku, że niby nic i unosi łapsko do góry i patrzy tymi bursztynowymi ślepiami spode łba w moją stronę :evil_lol:[/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Ola la Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dziendobry przystojniaku!:multi: kurcze odnowie mu moze cafeanimala ...super gdyby sie w Metrze ukazal...Duzy odzew z tego jest... Najlepszy tam jest krotki opis.To moze cosik skroce? Quote
Recommended Posts