Jump to content
Dogomania

LIWIA- wyruszyła z podlasia by zacząc nowe zycie. Znalazła DS w Bielsko-Biała :) <3 NORCIA też ma DS w Czechowicach <3

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.11.2021 o 21:47, jankamałpa napisał:

Czy to coś zmieni na lepsze? 

Sądzę że to miejsce zostanie zamknięte jak Radysy. 

Z tego co słyszalam maja jakieś mocne dowody, moim osobistym zdaniem, dobrze że weszli tam z inspekcja i prokuratura z Ostrowa - to daje nadzieję 

• Upvote 1
Posted
Matko jedyna ..niechaj sie uda   Zamknac kolejne miejsce cierpienia zaglady ....wielu od wielu lat probowalo . Niechaj sie uda. na samo wspomnienie zdjec tylko zdjec i artykolow to poprostu wszystko zamiera z w czlowieku 
Posted
Dnia 30.10.2021 o 01:40, Nadziejka napisał:
             Sciskam ogromnie sciskam za lalunie
Z bazarku zakonczonego bedzie tylko kilkanascie zlotych,ale jeszcze nie wplacam, tylko za jakis czas doloze swoje cegielenki
i wtedy posle Tobie dopiero pieniazki dla Liwci
  z zakonczonego 25 zl poslalam dla Liweczki  ❤️ 
Posted
Dnia 30.10.2021 o 01:42, Nadziejka napisał:
             Zapraszam sercem na nowy kramik Liweczkowy ❤️❤️

Z calego serducha dla Liweczki z zakonczonego kramku wyslalam 68 zl ❤️

Posted
Dnia 16.11.2021 o 19:39, Nadziejka napisał:

Z calego serducha dla Liweczki z zakonczonego kramku wyslalam 68 zl ❤️

pienizki są juz na koncie Livki- 68 zł- baaardzo Wam dziękuje ❤️

jest też 20 zł do Pani Irenki- Dziękuje równie ślicznie ❤️

Posted
Zagladam Liweczko niezwykla zasylam mnostwo pozdrowien
i sciskam za domek za cieplo za swoje wlasne kanapy zabaweczki ludzi swoich najukochanszych abys miala juz iskierko
Posted

Na koncie Liwki 10 zł od mdk8- bardzo ślicznie dziekuje ❤️

Przelałam Kasi 300 zł za pobyt suni w listopadzie. Fajnie byłoby zobaczyć chociaż jedno jakies aktualne jej zdjęcie, czy krótki filmik....

NIe wiem czy uda się znaleźć dom Liwce. Telefony milczą, jest totalny zastój w adopcjach. Olx znów powywalało ogłoszenia- wyróznienia poszły w góre (prawie 25 zł za m-c)...dramat.... 😞

Posted
Dnia 27.11.2021 o 08:33, kiyoshi napisał:

Na koncie Liwki 10 zł od mdk8- bardzo ślicznie dziekuje ❤️

Przelałam Kasi 300 zł za pobyt suni w listopadzie. Fajnie byłoby zobaczyć chociaż jedno jakies aktualne jej zdjęcie, czy krótki filmik....

NIe wiem czy uda się znaleźć dom Liwce. Telefony milczą, jest totalny zastój w adopcjach. Olx znów powywalało ogłoszenia- wyróznienia poszły w góre (prawie 25 zł za m-c)...dramat.... 😞

U mojej Norci też cisza. Też nie wiem już o co chodzi. Czy coś niewłaściwie napisane, czy za dużo wymagań? Czy fajni ludzie już nie poszukują zwierząt? 

Posted
Dnia 27.11.2021 o 11:58, agat21 napisał:

U mojej Norci też cisza. Też nie wiem już o co chodzi. Czy coś niewłaściwie napisane, czy za dużo wymagań? Czy fajni ludzie już nie poszukują zwierząt? 

chyba to ostatnie....:(

naprawde ciężka sytuacja ...nawet śliczne małe szczeniaczki nie moga znaleźć domu a co dopiero dorosłe pieski 😞 😞

Posted
Dnia 27.11.2021 o 12:19, kiyoshi napisał:

chyba to ostatnie....:(

naprawde ciężka sytuacja ...nawet śliczne małe szczeniaczki nie moga znaleźć domu a co dopiero dorosłe pieski 😞 😞

Musimy mieć nadzieję, że to minie. Że wrócą jeszcze lepsze czasy. 

Posted

Liwka dostała trochę pieniązków:

• 40 zł od Kasi z Zamościa
  • 20 zł od Ainana
  • 50 zł od Limonka

Dziękuje Wam z całego serca

Ja mam od Kasi filmiki z Liwcią, ale za bardzo nie potrafię ich pobrać z Whatsppa. W każdym razie sunia jest cudna na zywo, bardzo urocza i mądra

• Like 1
Posted

Na koncie Liwci 10 zł od Nesiowata- bardzo dziękuje.

Dzięwczyny, może któraś z Was wie jak pobrać filmik z WhatsAppa????chciałabym Wam pokazać jak cudna jest ta Liwcia...

Posted
Dnia 4.12.2021 o 07:51, kiyoshi napisał:

Dzięwczyny, może któraś z Was wie jak pobrać filmik z WhatsAppa????chciałabym Wam pokazać jak cudna jest ta Liwcia...

Ja nie mam pojęcia. Jedyne co mj przychodzi do głowy to przez whatsappa udostępnić na coś z czego można pobrać.. z messengera się da? Może prosto na dysk google albo na youtube ..

Posted
Dnia 4.12.2021 o 07:51, kiyoshi napisał:

Na koncie Liwci 10 zł od Nesiowata- bardzo dziękuje.

Ja udostępniam sobie na messengera i stamtąd pobieram i zapisuję na dysku w laptopie.

Posted
Dnia 4.12.2021 o 16:59, Tianku napisał:

Ja nie mam pojęcia. Jedyne co mj przychodzi do głowy to przez whatsappa udostępnić na coś z czego można pobrać.. z messengera się da? Może prosto na dysk google albo na youtube ..

faktycznie 😄 nawet nie wiedziałam że z WjhatsAppa można wrzucić prosto na you tube, a jednak 😄

• Like 2
Posted
Dnia 4.12.2021 o 17:37, Sara2011 napisał:

Ja udostępniam sobie na messengera i stamtąd pobieram i zapisuję na dysku w laptopie.

jednak można prosto na youtube 🙂

• Like 2