Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Mazowszanka13 napisał:

Dziekuję 🙂 Wrzucili do skrzynki ?

Listonosz- kurier przyniósł do rąk własnych 🙂

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

jestem niedobra i nie dałam znać, że wszystko dotarło i pudełko jest już osaczane i wysiadywane przez mysz tzn szynszylę

trzeba dawkować bo inaczej jadła by tylko same takie smakołyki

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, majowa napisał:

jestem niedobra i nie dałam znać, że wszystko dotarło i pudełko jest już osaczane i wysiadywane przez mysz tzn szynszylę

trzeba dawkować bo inaczej jadła by tylko same takie smakołyki

Szynszyla smakoszka. Nie wiedziałam, że gryzonie jedzą suszone kwiaty.

Posted
1 godzinę temu, kado napisał:

To mnie od razu wpisuj na listę zakupową ❤️Nawet nie czekaj:)

Jasne 🙂 Ciężko pracuję, bo kwiaty wielkie jak talerze. Żal nie zbierać.

Stokrotka nie miała wzięcia, a taka cenna . Właśnie piję herbatkę.

Napar ze stokrotki jest neutralny w smaku i zapachu. Herbatka ze stokrotki działa przeciwzapalnie, moczopędnie i oczyszczająco. Wspiera pracę wątroby, jelit i nerek. Jest stosowana w zapaleniu stawów i bólach mięśni (fibromialgii) oraz pomocniczo w leczeniu górnych dróg oddechowych. Zewnętrznie, napary łagodzą podrażnienia na skórze, a także rozjaśniają piegi i likwidują przebarwienia.

Posted
52 minuty temu, Mazowszanka13 napisał:

Jasne 🙂 Ciężko pracuję, bo kwiaty wielkie jak talerze. Żal nie zbierać.

Stokrotka nie miała wzięcia, a taka cenna . Właśnie piję herbatkę.

Napar ze stokrotki jest neutralny w smaku i zapachu. Herbatka ze stokrotki działa przeciwzapalnie, moczopędnie i oczyszczająco. Wspiera pracę wątroby, jelit i nerek. Jest stosowana w zapaleniu stawów i bólach mięśni (fibromialgii) oraz pomocniczo w leczeniu górnych dróg oddechowych. Zewnętrznie, napary łagodzą podrażnienia na skórze, a także rozjaśniają piegi i likwidują przebarwienia.

Małgoniu, też strokrotkę piję dzięki Tobie :) Bardzo mi smakuje :) Dzięki!!!

• Like 1
  • Mazowszanka13 changed the title to Rozliczony BAZAREK SPOŻYWCZY
Posted

Piękna kwota! :)

Bazarek był bardzo wartościowy, z niszowymi produktami, ekologiczny. 

Małgosiu, cieszę się bardzo, że mogłam wziąć w nim udział. Napracowałaś się z tymi ziołami. Ja wiem ile to zachodu, bo też coś tam suszę. Wiele czasu i pracy poświęciłaś. I ciągle Ci się chce. To wartość dodana. 

Serdecznie dziękuję :)) 

• Like 1
Posted

Ja jakoś się zagapiłam i nie podziękowałam za szybko wysłane i wspaniałe produkty.

Ziółka super, pierwszy gatunek, ale niech płacze ten kto nie kupił gruszek :-))  

Po prostu poezja, proszę już teraz zapisać mnie na jesienną listę oczekujących :-))

Posted
1 godzinę temu, limonka80 napisał:

Ja jakoś się zagapiłam i nie podziękowałam za szybko wysłane i wspaniałe produkty.

Ziółka super, pierwszy gatunek, ale niech płacze ten kto nie kupił gruszek :-))  

Po prostu poezja, proszę już teraz zapisać mnie na jesienną listę oczekujących :-))

Z przyjemnością 🙂

Posted

Na koncie fundacji jest kwota 530 zł - pięknie dziękujemy kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif

W ciągu najbliższych dni postaramy się wspólnie podzielić te pieniądze, o wszystkim tutaj napiszę:)

• Like 1
Posted
6 godzin temu, beataczl napisał:

Odebrałam paczkę,  ślicznie dziękuję.  Pisze się na następny  bazarek z produktami  Mazowszanki ,polecam ☺

Czy wplata dotarła? 

Dotarła, dziękuję bardzo 🙂

Dam znać jak zrobię następny. Najwcześniej w październiku, bo czekamy na jabłka.

Posted
2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał:

Dotarła, dziękuję bardzo 🙂

Dam znać jak zrobię następny. Najwcześniej w październiku, bo czekamy na jabłka.

czy się nie pomyliłaś,  bo w mojej paczce znalazłam  mniszek i stokrotki,  nie pamiętam że zamawiałam..? 

Ciekawe czy jabłka będą po tej aurze pogodowej,  u mnie na jabloniach  nieliczne są kwiatki. I szczerze  to pszczół  też nie widzę,  jakiś bak czasami usiądzie. A jak na Twoim terenie to wygląda.? 

Zapomniałam  napisać że paczkę z inpostem odebrałam otwieram w domu a tam.. 6 ślicznych samochodów  jest.. Musiałam wrócić dzwonić do nich,  i zdalnie mi otworzyli inną skrytki już z moimi zakupami.