Ellig Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Bardzo serdecznie dziękuję za cudowne płatki róży. Jestem zachwycona. Quote
Mazowszanka13 Posted April 28, 2021 Author Posted April 28, 2021 Dziekuję 🙂 Wrzucili do skrzynki ? Quote
Ellig Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 2 minuty temu, Mazowszanka13 napisał: Dziekuję 🙂 Wrzucili do skrzynki ? Listonosz- kurier przyniósł do rąk własnych 🙂 1 Quote
majowa Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 jestem niedobra i nie dałam znać, że wszystko dotarło i pudełko jest już osaczane i wysiadywane przez mysz tzn szynszylę trzeba dawkować bo inaczej jadła by tylko same takie smakołyki 1 Quote
Mazowszanka13 Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 1 godzinę temu, majowa napisał: jestem niedobra i nie dałam znać, że wszystko dotarło i pudełko jest już osaczane i wysiadywane przez mysz tzn szynszylę trzeba dawkować bo inaczej jadła by tylko same takie smakołyki Szynszyla smakoszka. Nie wiedziałam, że gryzonie jedzą suszone kwiaty. Quote
Mazowszanka13 Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 Czekam na ostatnią wpłatę i definitywnie rozliczam bazarek. Quote
Mazowszanka13 Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 Ruszyła produkcja syropu z mniszka. https://images89.fotosik.pl/502/d894b4c01e1b9a40gen.jpg Kiszone pąki niedobre, twarde i bez smaku. Dam sobie spokój z nimi. 3 Quote
kado Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: Ruszyła produkcja syropu z mniszka. https://images89.fotosik.pl/502/d894b4c01e1b9a40gen.jpg Kiszone pąki niedobre, twarde i bez smaku. Dam sobie spokój z nimi. To mnie od razu wpisuj na listę zakupową ❤️Nawet nie czekaj:) Quote
Mazowszanka13 Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 1 godzinę temu, kado napisał: To mnie od razu wpisuj na listę zakupową ❤️Nawet nie czekaj:) Jasne 🙂 Ciężko pracuję, bo kwiaty wielkie jak talerze. Żal nie zbierać. Stokrotka nie miała wzięcia, a taka cenna . Właśnie piję herbatkę. Napar ze stokrotki jest neutralny w smaku i zapachu. Herbatka ze stokrotki działa przeciwzapalnie, moczopędnie i oczyszczająco. Wspiera pracę wątroby, jelit i nerek. Jest stosowana w zapaleniu stawów i bólach mięśni (fibromialgii) oraz pomocniczo w leczeniu górnych dróg oddechowych. Zewnętrznie, napary łagodzą podrażnienia na skórze, a także rozjaśniają piegi i likwidują przebarwienia. Quote
agat21 Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 52 minuty temu, Mazowszanka13 napisał: Jasne 🙂 Ciężko pracuję, bo kwiaty wielkie jak talerze. Żal nie zbierać. Stokrotka nie miała wzięcia, a taka cenna . Właśnie piję herbatkę. Napar ze stokrotki jest neutralny w smaku i zapachu. Herbatka ze stokrotki działa przeciwzapalnie, moczopędnie i oczyszczająco. Wspiera pracę wątroby, jelit i nerek. Jest stosowana w zapaleniu stawów i bólach mięśni (fibromialgii) oraz pomocniczo w leczeniu górnych dróg oddechowych. Zewnętrznie, napary łagodzą podrażnienia na skórze, a także rozjaśniają piegi i likwidują przebarwienia. Małgoniu, też strokrotkę piję dzięki Tobie :) Bardzo mi smakuje :) Dzięki!!! 1 Quote
Mazowszanka13 Posted May 18, 2021 Author Posted May 18, 2021 Bazarek rozliczony ! Dzięki Wam udało się zebrać z nadpłatami 530 zł 🙂 Bardzo Wszystkim dziękuję 🙂 Quote
Iv_ Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Piękna kwota! :) Bazarek był bardzo wartościowy, z niszowymi produktami, ekologiczny. Małgosiu, cieszę się bardzo, że mogłam wziąć w nim udział. Napracowałaś się z tymi ziołami. Ja wiem ile to zachodu, bo też coś tam suszę. Wiele czasu i pracy poświęciłaś. I ciągle Ci się chce. To wartość dodana. Serdecznie dziękuję :)) 1 Quote
Mazowszanka13 Posted May 18, 2021 Author Posted May 18, 2021 Przelałam 530 zł na konto ZEA. Dziewczyny zadecydują, który/które pies dostanie. Quote
limonka80 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Ja jakoś się zagapiłam i nie podziękowałam za szybko wysłane i wspaniałe produkty. Ziółka super, pierwszy gatunek, ale niech płacze ten kto nie kupił gruszek :-)) Po prostu poezja, proszę już teraz zapisać mnie na jesienną listę oczekujących :-)) Quote
Mazowszanka13 Posted May 19, 2021 Author Posted May 19, 2021 1 godzinę temu, limonka80 napisał: Ja jakoś się zagapiłam i nie podziękowałam za szybko wysłane i wspaniałe produkty. Ziółka super, pierwszy gatunek, ale niech płacze ten kto nie kupił gruszek :-)) Po prostu poezja, proszę już teraz zapisać mnie na jesienną listę oczekujących :-)) Z przyjemnością 🙂 Quote
Tola Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Na koncie fundacji jest kwota 530 zł - pięknie dziękujemy W ciągu najbliższych dni postaramy się wspólnie podzielić te pieniądze, o wszystkim tutaj napiszę:) 1 Quote
beataczl Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Odebrałam paczkę, ślicznie dziękuję. Pisze się na następny bazarek z produktami Mazowszanki ,polecam ☺ Czy wplata dotarła? Quote
Mazowszanka13 Posted May 23, 2021 Author Posted May 23, 2021 6 godzin temu, beataczl napisał: Odebrałam paczkę, ślicznie dziękuję. Pisze się na następny bazarek z produktami Mazowszanki ,polecam ☺ Czy wplata dotarła? Dotarła, dziękuję bardzo 🙂 Dam znać jak zrobię następny. Najwcześniej w październiku, bo czekamy na jabłka. Quote
beataczl Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: Dotarła, dziękuję bardzo 🙂 Dam znać jak zrobię następny. Najwcześniej w październiku, bo czekamy na jabłka. czy się nie pomyliłaś, bo w mojej paczce znalazłam mniszek i stokrotki, nie pamiętam że zamawiałam..? Ciekawe czy jabłka będą po tej aurze pogodowej, u mnie na jabloniach nieliczne są kwiatki. I szczerze to pszczół też nie widzę, jakiś bak czasami usiądzie. A jak na Twoim terenie to wygląda.? Zapomniałam napisać że paczkę z inpostem odebrałam otwieram w domu a tam.. 6 ślicznych samochodów jest.. Musiałam wrócić dzwonić do nich, i zdalnie mi otworzyli inną skrytki już z moimi zakupami. Quote
Mazowszanka13 Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 Gratisy:) Mam dwie różne malinówki i jedną papierówkę. I młodziutkie antonówki. Kwiaty były. Co dalej, zobaczymy. Quote
Recommended Posts