Alaskan malamutte Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Rachunek za pobyt Runo. 450zł wpłacone na konto hoteliku. 29Runo.doc Quote
Alaskan malamutte Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Na konto Runo wpłynęło 20zł od Nesiowatej oraz 50zl od MikAgi. Z całego serca dziękuję! Quote
Alaskan malamutte Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 Wpłynęło 10zł od mari23. runo bardzo dziękuje Quote
mari23 Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Miałam nadzieje, że choć "głupi" telefon z zapytaniem o Runo był...taki cudny piesio...ludzie, gdzie jesteście ??? Quote
Alaskan malamutte Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 2 godziny temu, mari23 napisał: Miałam nadzieje, że choć "głupi" telefon z zapytaniem o Runo był...taki cudny piesio...ludzie, gdzie jesteście ??? Był...nawet fajnie brzmiący..do tego stopnia, że po konsultacji z Dexterką szukałam wizytatora... Pani jednak się wycofala z adopcji po rozmowie z córką. Tzn wycofala się na ten moment. Powiedziala, że jak już się przeprowadzi do Krakowa i urządzi a Runo nadal będzie do adopcji, to się odezwie. Pożyjemy, zobaczymy... 1 Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Wielka szkoda, że nie ma rodziny, która doceniłaby urok Runo. Mnie już nic nie zdziwi. Mój Gucio też piękny i nic, cisza:( Quote
Alaskan malamutte Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 4 godziny temu, Ewa Marta napisał: Wielka szkoda, że nie ma rodziny, która doceniłaby urok Runo. Mnie już nic nie zdziwi. Mój Gucio też piękny i nic, cisza:( Ewuniu...ja już powoli tracę nadzieję na adopcję Runo....jeszcze nie mialam takiej sytuacji aby byly tylko dwa telefony o psiaka... Nie mam pomyslu jak i gdzie go oglaszać.... Quote
Alaskan malamutte Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 Na konto Runo wpłynęło 20zł od alma591 i 20zl od p. Irenki z Katowic. Serdecznie dziękuję Quote
limonka80 Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: już powoli tracę nadzieję na adopcję Runo....jeszcze nie mialam takiej sytuacji aby byly tylko dwa telefony o psiaka... Przykro że Runo ciągle bez swojej rodziny ..... Nie mogę tego pojąć - taki cudny pies tyle czasu nie może znaleźć swojego człowieka. Podobne do niego fizycznie Quatro i Czester znalazły domy tak szybko ..... Wierzę jednak że znajdzie się ktoś, kto go pokocha. Quote
Tyśka) Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Runo nie jest jeszcze rekordzistą... Wszak Miłeczka znalazła dom po paru latach bezdomności. Piękniś też się doczeka :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 17, 2021 Author Posted September 17, 2021 10 minut temu, Tyśka) napisał: Runo nie jest jeszcze rekordzistą... Wszak Miłeczka znalazła dom po paru latach bezdomności. Piękniś też się doczeka 🙂 Wiem...ale finansowo u Runo bardzo krucho...w tym miesiącu zlapiemy minus...niestety... Quote
Tyśka) Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Wiem...ale finansowo u Runo bardzo krucho...w tym miesiącu zlapiemy minus...niestety... Ojej... nie wiedziałam :( Quote
Livka Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Poproszę o nr konta - dorzucę coś dla ślicznego Runo :) Pozostała jeszcze dyszka, którą mari23 przelała dla Rudego vel Tofisia - a jemu już niepotrzebna ;) Też zasili konto Runo :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 27 minut temu, Livka napisał: Poproszę o nr konta - dorzucę coś dla ślicznego Runo 🙂 Pozostała jeszcze dyszka, którą mari23 przelała dla Rudego vel Tofisia - a jemu już niepotrzebna 😉 Też zasili konto Runo 🙂 Livko kochana, bardzo Ci dziękuję. Ja staram się pożebrać trochę po znajomych o fanty i gotowkę.... Gdyby ktoś zrobil bazarek to fanty podrzucę... Quote
Livka Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Runo jako Reno wypromowany na Szczecin - https://www.olx.pl/d/oferta/reno-pies-rodzinny-CID103-IDLxLFQ.html 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 20 minut temu, Livka napisał: Runo jako Reno wypromowany na Szczecin - https://www.olx.pl/d/oferta/reno-pies-rodzinny-CID103-IDLxLFQ.html Dziękuję!! Quote
Alaskan malamutte Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 Przed chwilka zadzwonił pan ze Szczecina.....domku z tego nie będzie, ale myślę, że trzeba Runo pokazać na inne miasta.... Quote
Tyśka) Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: (...) myślę, że trzeba Runo pokazać na inne miasta.... U mnie Runo jest na Wałbrzych oraz Bielsko-Białą - na jakie miasta mam przenieść? :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 6 minut temu, Tyśka) napisał: U mnie Runo jest na Wałbrzych oraz Bielsko-Białą - na jakie miasta mam przenieść? :) Może jedno na Łódź? Sama nie wiem....drugie na Jastrzębie Zdrój? Nigdy nie był na te miasta ogłaszany... Quote
Tyśka) Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Może jedno na Łódź? Sama nie wiem....drugie na Jastrzębie Zdrój? Nigdy nie był na te miasta ogłaszany... To zmieniam :) Spróbujemy z tymi miastami. (A może ktoś miałby ochotę wyróżnić te ogłoszenia? Do jutra mam 50% zniżki, mogę wyróżnić, wystarczy że ktoś przeleje zwrotnie kwotę na moje konto) Quote
Alaskan malamutte Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 6 minut temu, Tyśka) napisał: To zmieniam :) Spróbujemy z tymi miastami. (A może ktoś miałby ochotę wyróżnić te ogłoszenia? Do jutra mam 50% zniżki, mogę wyróżnić, wystarczy że ktoś przeleje zwrotnie kwotę na moje konto) Tysiu, ja mam też 50% zniżki, już wyróżniam :-)))Tylko wrzuć tutaj linki, dobrze? Quote
Tyśka) Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tysiu, ja mam też 50% zniżki, już wyróżniam :-)))Tylko wrzuć tutaj linki, dobrze? Łódź: https://www.olx.pl/d/oferta/kochany-lagodny-5letni-pies-sredniej-wielkosci-cudenko-CID103-IDKWynq.html Ogłoszenie na Jastrzębie-Zdrój administratorzy olx jeszcze weryfikują ;) Quote
Alaskan malamutte Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 8 minut temu, Tyśka) napisał: Łódź: https://www.olx.pl/d/oferta/kochany-lagodny-5letni-pies-sredniej-wielkosci-cudenko-CID103-IDKWynq.html Ogłoszenie na Jastrzębie-Zdrój administratorzy olx jeszcze weryfikują ;) Tysiu, dałaś na psy ze schronisk? Proszę, przerzuć ogłoszenie na psy bez rodowodu. Quote
limonka80 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 21 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: finansowo u Runo bardzo krucho...w tym miesiącu zlapiemy minus...niestety... Też wpłacę coś dla Runo. Quote
Tyśka) Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Tysiu, dałaś na psy ze schronisk? Proszę, przerzuć ogłoszenie na psy bez rodowodu. Ok, po spacerze to zrobię. Quote
Recommended Posts