Radek Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 22 minuty temu, elik napisał: Mi przypomniał mój telefon 🙂 Z telefonem zawsze łatwiej 🙂 Quote
elik Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 13 minut temu, Radek napisał: Z telefonem zawsze łatwiej 🙂 2 minuty temu, Tyśka) napisał: Zdecydowanie łatwiej:) Noooo nie zawsze :) Jak coś robię, co wymaga skupienia, a telefon co chwilę dzwoni, to mam ochotę wywalić go za okno :) Ale przyznam, że w większości przypadków jest jednak przydatny i tylko z tego powodu jeszcze go mam :) Quote
Radek Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 3 godziny temu, elik napisał: w większości przypadków jest jednak przydatny i tylko z tego powodu jeszcze go mam 🙂 U mnie telefon służy za notatnik, terminarz i przypominajkę w jednym 🙂 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: telefon jest oki Nawet bardzo. Quote
Isabel Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Noooo nie zawsze :) Jak coś robię, co wymaga skupienia, a telefon co chwilę dzwoni, to mam ochotę wywalić go za okno :) Ale przyznam, że w większości przypadków jest jednak przydatny i tylko z tego powodu jeszcze go mam :) Potwierdzam :) Quote
guccio Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Co zaglądam to ruch na bazarku.Podrzucac nie trzeba.Czyli fajnie. Quote
elik Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 Niedziela powoli w odwrocie, a nie odbyła się żadna licytacja. Szkoda :( Quote
Radek Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Niedziela powoli w odwrocie, a nie odbyła się żadna licytacja. Szkoda :( 22 minuty temu, Isabel napisał: Może jednak ktoś coś...na koniec dnia... Jeszcze 1,5 godziny zostało do końca niedzieli. 1 Quote
elik Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 25 minut temu, Isabel napisał: Może jednak ktoś coś...na koniec dnia... Przydałoby się :) Dla piesków :) 2 minuty temu, Radek napisał: Jeszcze 1,5 godziny zostało do końca niedzieli. A może... :) 1 Quote
guccio Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 To ja na dobranoc przypomnę,że fanty czekają na nabywców. Quote
elik Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 13 minut temu, guccio napisał: To ja na dobranoc przypomnę,że fanty czekają na nabywców. Czekają, czekają, a ja jutro dodam kolejne fanty :) Quote
elik Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 Przed chwilą, koja napisał: hooop Nocna zmiana bluesa :) Quote
Radek Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 7 godzin temu, elik napisał: jutro dodam kolejne fanty :) W nowy tydzień z nowymi fantami :) Quote
Tyśka) Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Dzień dobry, choć raczej smutny start w tydzień... :( 15letni kuzyn koleżanki zmarł, druga koleżanka walczy pod tlenem, a jeszcze 2lata temu działałam z nią z bezdomniakami :( Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 24 minuty temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry, choć raczej smutny start w tydzień... :( 15letni kuzyn koleżanki zmarł, druga koleżanka walczy pod tlenem, a jeszcze 2lata temu działałam z nią z bezdomniakami :( Współczuję :( To rzeczywiście smutny początek tygodnia. Miejmy nadzieję, że to już koniec smutnych wiadomości. Quote
Kamila Proc Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry, choć raczej smutny start w tydzień... :( 15letni kuzyn koleżanki zmarł, druga koleżanka walczy pod tlenem, a jeszcze 2lata temu działałam z nią z bezdomniakami :( straszne.... Quote
Recommended Posts