ona03 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 8 godzin temu, 3 x napisał: Nie ma tak latwo ;-) Jak zerkniesz na zdjecie wczesniej, gdzie jest duzo niteczek i Twoj moteczek ma nr 2, to tam jest jeszcze na koncu "niebieski", ktory na chuste nie wszedl caly. I teraz pytanie, chcesz z niebieskim, zeby byl tez na chuscie czy dokladnie jak na zdjeciu? A mogę poprosić nr tego motka, popatrzę co tam na końcu, czego nie widać / chyba to szafir, jak dla mnie za intensywny/:) To miała być chusta do "garderoby" jesienno-zimowej, a tu, dotarło do mnie- sezon nam się kończy..... Poszperałam w kolorach iiiiiii wsiąkłam, w Jagodowe Love :)))) Wiosenno-letnią "garderobę" mam zdecydowanie w kolorach Jagodowe Love A 709 - pastel, i chyba na to w tej chwili się zdecyduję i oczywiście kokietka :)))) fotkę później wykasuję Quote
3 x Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 2 godziny temu, ona03 napisał: A mogę poprosić nr tego motka, popatrzę co tam na końcu, czego nie widać / chyba to szafir, jak dla mnie za intensywny/:) KOKONEK CLASSIC A445 na tej chuście ze zdjęcia nie wszedł cały kolor na chustę, bo najpierw był motek a potem pomysł na wzór, więc zamawiałam bezpieczną długość i pomyśl jeszcze czy chcesz z dodatkowa nitką błyszczącą tzn "lurex" do Jagodowe chyba by najbardziej srebrna pasowała albo tęczowa na moich zdjęciach to ta w brązie Adele ma złotą nić wplecioną :) Quote
3 x Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 3 godziny temu, beataczl napisał: na dzien dobry podrzuce :) a dzień dobry i dziękuję :) Quote
ona03 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 4 godziny temu, 3 x napisał: KOKONEK CLASSIC A445 na tej chuście ze zdjęcia nie wszedł cały kolor na chustę, bo najpierw był motek a potem pomysł na wzór, więc zamawiałam bezpieczną długość i pomyśl jeszcze czy chcesz z dodatkowa nitką błyszczącą tzn "lurex" do Jagodowe chyba by najbardziej srebrna pasowała albo tęczowa na moich zdjęciach to ta w brązie Adele ma złotą nić wplecioną :) Czym się różni efekt z błyszczącą nitką i bez, czy tylko tylko wizualnie się trochę błyszczy ? Może bez będzie spokojniejsza, bardziej pastelowa ? Jeżeli już to chyba raczej srebrna, może masz jakąś fotkę w przybliżeniu, żeby było widać różnicę :) Quote
uxmal Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 6 godzin temu, 3 x napisał: KOKONEK CLASSIC A445 na tej chuście ze zdjęcia nie wszedł cały kolor na chustę, bo najpierw był motek a potem pomysł na wzór, więc zamawiałam bezpieczną długość i pomyśl jeszcze czy chcesz z dodatkowa nitką błyszczącą tzn "lurex" do Jagodowe chyba by najbardziej srebrna pasowała albo tęczowa na moich zdjęciach to ta w brązie Adele ma złotą nić wplecioną :) Nie widzę fotki :( Quote
ona03 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 2 godziny temu, uxmal napisał: Nie widzę fotki :( Uxmalku, chyba chwilowo poznikały, a takie były śliczne :) Quote
3 x Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Tak poznikaly. Cos sie w fotosiku pokickalo. Czekam az wroca. Ona, generalnie z blyszczaca nicią chusta odrobine sie blyszczy, ale nie jakos drastycznie, po prostu delikatnie sie mieni. Jak odzyskam fotosika to wstawie jakies zdjecie tak, zeby bylo widac blyszczącą nić :-) Quote
3 x Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Ona, skad wstawiasz zdjecia? Bo Twoje nir zniknely Quote
ona03 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 51 minut temu, 3 x napisał: Ona, skad wstawiasz zdjecia? Bo Twoje nir zniknely To są fotki z internetu. Quote
3 x Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 Dnia 15.03.2021 o 23:58, ona03 napisał: To są fotki z internetu. a jak ją wrzucałaś na dogo? edti: już wrzuciłam, tak ... po prostu ;) ja przez "fotosik.pl" i jak widać zniknęły mi wszystkie :( fotosik ma jaki błąd i w ogóle nie mogę się na niego dostać Quote
3 x Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 Dnia 15.03.2021 o 19:24, uxmal napisał: Nie widzę fotki :( na pierwszą stronę wróciły wszystkie ważniejsze fotki :) Quote
3 x Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 6 godzin temu, ona03 napisał: Noooo, tak po prostu :)))) w piątek w ciągu dnia zrobię zdjęcie tak, żeby było widać błyszczącą nitkę ona nie jest jakoś mocno widoczna, ale postaram się już tak zrobić zdjęcie, zeby było widać Quote
3 x Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Dnia 17.03.2021 o 18:18, ona03 napisał: Noooo, tak po prostu :)))) mam nadzieję, że się dopatrzysz "złotej nitki" na ciemnym brązie widać bardziej, na jasnym prawie wcale, ona dodaje takiego delikatnego połysku nie oczojebnego żarówiastego refleksu złotego jak ząb w cesarskiej Rosji tylko taki delikatny połysk Daj znać czy jagodowelove ze srebrną nicią czy bez i czy na pewno jagodowe love :) tymczasem melduję, że Defiti wczoraj przekroczyła 40 rząd :) (jest 68 rzędów) czyli już z górki, tylko każdy kolejny rząd ... coraz dłuższy ;) 1 Quote
Figunia Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Zaglądam, z zachwytu (barwy, kunszt wykonania) mowę mi odjęło ale podrzucić dam radę :) Quote
ona03 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 22 godziny temu, 3 x napisał: mam nadzieję, że się dopatrzysz "złotej nitki" na ciemnym brązie widać bardziej, na jasnym prawie wcale, ona dodaje takiego delikatnego połysku nie oczojebnego żarówiastego refleksu złotego jak ząb w cesarskiej Rosji tylko taki delikatny połysk Daj znać czy jagodowelove ze srebrną nicią czy bez i czy na pewno jagodowe love :) Na pewno Jagodowe - dziób denim - itd. -przy szyi pastelowy róż, bez lurexu :) Quote
Recommended Posts