Jump to content
Dogomania

BARDZO proszę o pomoc dla starego schorowanego psa! Nie może chodzić, ciągnie za sobą łapy po betonie, śniegu - jest szansa na ratunek po 13 latach spędzonych w schronie!!! Pies w dt, jest w dramatycznym stanie :( ŻEGNAJ WSPANIAŁY I KOCHANY FENIKSIE (')

Recommended Posts

Posted

Witam Cię Fenisu kolejnego 27. Jak co miesiąc, pamiętam o Tobie, choć w listopadzie tu nie zaglądałam, ale Ty wiesz dlaczego nie mogłam tutaj być ... 

• 5 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jak co miesiąc, pamiętam o Tobie Fenisu. Tym razem to 27 marzec ... Taka brzydka pogoda za oknem i pojawia się u mnie taka smutna myśl - tyle lat zmarnowanych w takim podłym miejscu i na koniec, kiedy udało Ci się uwolnić, byłeś tak schorowany. Nie nacieszyłeś się tą piękną zieloną trawką na wolności. Na szczęście udało Ci się poznać Anioła tutaj na ziemi,  w postaci naszej ukochanej Mari. A teraz, mam nadzieję, biegasz sobie bez bólu i cierpienia po tęczowych łąkach...

• Like 1
Posted
Dnia 28.03.2025 o 12:30, agat21 napisał:

Fenisiu, kochany, przywitaj tam  mojego Figusia. 

Na pewno razem z moim Dżekusiem, Tosią i Nusią przywitali Figunia. Nie martw się, Figuś na pewno nie jest samotny ❤️ 

• Like 1
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...