Jump to content
Dogomania

Łaciatek Chester z zamojskiego schroniska po latach w schronisku zmienia adres zamieszkania na lepszy. Już w swoim własnym domu na zawsze!

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj wspaniałe wiadomości z domu Chestera:) Elunia potem wgra zdjęcia:)

"Od niedawna Chester wędruje po mieszkaniu, przez ponad tydzień spal w sypialni na swoim legowisku, a teraz odkrył, że najwygodniej mu na kanapie. Opuszcza ją tylko na wyjście na spacer i jedzenie. Czyli robi się z niego całkiem normalny pies"

Nareszcie! On tak długo spal w przedpokoju, nie chcąc wejść dalej. Miał jakąś blokadę i nie można mu było wytłumaczyć, że obok Pani Iwony jest fajnie. Teraz wreszcie sam do tego doszedł 🙂

• Like 6
Posted
Dnia 23.02.2022 o 15:34, Ewa Marta napisał:

"Od niedawna Chester wędruje po mieszkaniu, przez ponad tydzień spal w sypialni na swoim legowisku, a teraz odkrył, że najwygodniej mu na kanapie. Opuszcza ją tylko na wyjście na spacer i jedzenie. Czyli robi się z niego całkiem normalny pies"

Nareszcie! On tak długo spal w przedpokoju, nie chcąc wejść dalej. Miał jakąś blokadę i nie można mu było wytłumaczyć, że obok Pani Iwony jest fajnie. Teraz wreszcie sam do tego doszedł 🙂

❤❤❤❤❤❤

IMG-20220223-WA0001_copy_360x640.jpg

IMG-20220223-WA0000_copy_360x640.jpg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 23.02.2022 o 15:34, Ewa Marta napisał:

Potrzebował trochę więcej czasu, żeby uwierzyć, że to jego miejsce na ziemi.

Całkiem do pysia mu w tej scenerii;)

• Like 2
  • 1 month later...
Posted

"Serdeczne życzenia z okazji Świąt Wielkiej Nocy, zdrowia i spokoju - Iwona. Ps Chester wreszcie zaakceptował całe mieszkanie a przede wszystkim kanapę gdzie spędza dni i noce. Pozdrawiam serdecznie !"

278506448_505840031024354_8020495245174393548_n.jpg

278384567_650080059429907_3433028265862633797_n.jpg

• Like 2
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

"Serdeczne życzenia z okazji Świąt Wiekiej Nocy, pozdrowienia z porannego spaceru."

"Chester ma się dobrze, leczymy tarczycę ale ogolnie jest ok. Nadal nie jest towarzyski w stosunku do psów i ludzi ale może jest z charakteru introwertykiem 😀
W domu zachowuje się jak każdy pies, zaglada do torby jak wracam ze sklepu, czeka  na jakies  extra smaczki (najchętniej z mojego talerza - co dziwne bo jestem wege), śpi w sypialni i nadal jest bardzo grzeczny.
Pozdrawiam serdecznie ! Iwona"

IMG-20240401-WA0001.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 1.04.2024 o 16:24, Ellig napisał:

"Serdeczne życzenia z okazji Świąt Wiekiej Nocy, pozdrowienia z porannego spaceru."

"Chester ma się dobrze, leczymy tarczycę ale ogolnie jest ok. Nadal nie jest towarzyski w stosunku do psów i ludzi ale może jest z charakteru introwertykiem 😀
W domu zachowuje się jak każdy pies, zaglada do torby jak wracam ze sklepu, czeka  na jakies  extra smaczki (najchętniej z mojego talerza - co dziwne bo jestem wege), śpi w sypialni i nadal jest bardzo grzeczny.
Pozdrawiam serdecznie ! Iwona"

IMG-20240401-WA0001.jpg

🍀Misie🍀

Posted

Dzień dobry, ja z wieściami o Chesterku 🙂

Dziś podczas spaceru poraz pierwszy od momentu gdy Chesterek zamieszkał w Gliwicach (czyli po trzech latach) spotkałam chłopaka gdy spacerował razem ze swoją Panią.  

Od razu go poznałam, ten sam cudny pyszczek i mądre oczy. Wciąż wygląda młodo i jest śliczny - taki bielutki i puszysty 😍

Nie podszedł do mnie, chyba nawet trochę się speszył i zaniepokoił moję radością na jego widok  😁

Jest ostrożny do obcych, ale widać że ze swoją Panią jest bardzo związany, a po sposobie w jaki Pani o nim mówiła, jestem pewna że to miłość z wzajemnością 😍.

Pani mówi do Chesterka ,,Czesiu" ❤️

Pani bardzo sympatyczna, rozmawiałyśmy dłuższą chwilę i zrobiłam kilka zdjęć, model nie lubi aparatu ale i tak ładnie wyszedł.

Mówię Wam - Czesio super trafił 😀

• Like 1
  • Upvote 1
  • 4 months later...
Posted

Chester  w ulubionej pozycji - kanapa jest jego. Niestety ostatnio zaczęły się problemy z tylną, prawą łapką - czasem problemem jest zejscie ze schodów (ślizga się), po płaskim jest lepiej. Jest oczywiscie pod opieką weta.
Życzę zdrowia - Iwona  🙂🐕

IMG-20240916-WA0001_copy_480x640.jpg