Ewa Marta Posted February 23, 2022 Author Posted February 23, 2022 Dzisiaj wspaniałe wiadomości z domu Chestera:) Elunia potem wgra zdjęcia:) "Od niedawna Chester wędruje po mieszkaniu, przez ponad tydzień spal w sypialni na swoim legowisku, a teraz odkrył, że najwygodniej mu na kanapie. Opuszcza ją tylko na wyjście na spacer i jedzenie. Czyli robi się z niego całkiem normalny pies" Nareszcie! On tak długo spal w przedpokoju, nie chcąc wejść dalej. Miał jakąś blokadę i nie można mu było wytłumaczyć, że obok Pani Iwony jest fajnie. Teraz wreszcie sam do tego doszedł 🙂 6 Quote
Ellig Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Dnia 23.02.2022 o 15:34, Ewa Marta napisał: Dzisiaj wspaniałe wiadomości z domu Chestera:) Elunia potem wgra zdjęcia:) "Od niedawna Chester wędruje po mieszkaniu, przez ponad tydzień spal w sypialni na swoim legowisku, a teraz odkrył, że najwygodniej mu na kanapie. Opuszcza ją tylko na wyjście na spacer i jedzenie. Czyli robi się z niego całkiem normalny pies" Nareszcie! On tak długo spal w przedpokoju, nie chcąc wejść dalej. Miał jakąś blokadę i nie można mu było wytłumaczyć, że obok Pani Iwony jest fajnie. Teraz wreszcie sam do tego doszedł 🙂 ❤❤❤❤❤❤ 2 1 Quote
Tola Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Dnia 23.02.2022 o 15:34, Ewa Marta napisał: Dzisiaj wspaniałe wiadomości z domu Chestera:) Elunia potem wgra zdjęcia:) "Od niedawna Chester wędruje po mieszkaniu, przez ponad tydzień spal w sypialni na swoim legowisku, a teraz odkrył, że najwygodniej mu na kanapie. Opuszcza ją tylko na wyjście na spacer i jedzenie. Czyli robi się z niego całkiem normalny pies" Nareszcie! On tak długo spal w przedpokoju, nie chcąc wejść dalej. Miał jakąś blokadę i nie można mu było wytłumaczyć, że obok Pani Iwony jest fajnie. Teraz wreszcie sam do tego doszedł 🙂 Potrzebował trochę więcej czasu, żeby uwierzyć, że to jego miejsce na ziemi. Całkiem do pysia mu w tej scenerii;) 2 Quote
Ellig Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 "Serdeczne życzenia z okazji Świąt Wielkiej Nocy, zdrowia i spokoju - Iwona. Ps Chester wreszcie zaakceptował całe mieszkanie a przede wszystkim kanapę gdzie spędza dni i noce. Pozdrawiam serdecznie !" 2 Quote
Ellig Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Pourlopowe pozdrowienia od zadowolonego Chesterka. 2 1 Quote
Ellig Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Pani Iwona przysłała życzenia Świąteczne ze zdjęciem Chesterka ,że spaceru. 1 Quote
Ellig Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 "Serdeczne życzenia z okazji Świąt Wiekiej Nocy, pozdrowienia z porannego spaceru." "Chester ma się dobrze, leczymy tarczycę ale ogolnie jest ok. Nadal nie jest towarzyski w stosunku do psów i ludzi ale może jest z charakteru introwertykiem 😀 W domu zachowuje się jak każdy pies, zaglada do torby jak wracam ze sklepu, czeka na jakies extra smaczki (najchętniej z mojego talerza - co dziwne bo jestem wege), śpi w sypialni i nadal jest bardzo grzeczny. Pozdrawiam serdecznie ! Iwona" 1 1 Quote
Nadziejka Posted April 16, 2024 Posted April 16, 2024 Dnia 1.04.2024 o 16:24, Ellig napisał: "Serdeczne życzenia z okazji Świąt Wiekiej Nocy, pozdrowienia z porannego spaceru." "Chester ma się dobrze, leczymy tarczycę ale ogolnie jest ok. Nadal nie jest towarzyski w stosunku do psów i ludzi ale może jest z charakteru introwertykiem 😀 W domu zachowuje się jak każdy pies, zaglada do torby jak wracam ze sklepu, czeka na jakies extra smaczki (najchętniej z mojego talerza - co dziwne bo jestem wege), śpi w sypialni i nadal jest bardzo grzeczny. Pozdrawiam serdecznie ! Iwona" 🍀🍀 Quote
limonka80 Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 Dzień dobry, ja z wieściami o Chesterku 🙂 Dziś podczas spaceru poraz pierwszy od momentu gdy Chesterek zamieszkał w Gliwicach (czyli po trzech latach) spotkałam chłopaka gdy spacerował razem ze swoją Panią. Od razu go poznałam, ten sam cudny pyszczek i mądre oczy. Wciąż wygląda młodo i jest śliczny - taki bielutki i puszysty 😍 Nie podszedł do mnie, chyba nawet trochę się speszył i zaniepokoił moję radością na jego widok 😁 Jest ostrożny do obcych, ale widać że ze swoją Panią jest bardzo związany, a po sposobie w jaki Pani o nim mówiła, jestem pewna że to miłość z wzajemnością 😍. Pani mówi do Chesterka ,,Czesiu" ❤️ Pani bardzo sympatyczna, rozmawiałyśmy dłuższą chwilę i zrobiłam kilka zdjęć, model nie lubi aparatu ale i tak ładnie wyszedł. Mówię Wam - Czesio super trafił 😀 1 1 Quote
Ewa Marta Posted April 29, 2024 Author Posted April 29, 2024 Bardzo Ci dziękujemy Limonko za wspaniałe wiadomości ♥️ To miód na nasze serca 😀 Quote
Ellig Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 Chester w ulubionej pozycji - kanapa jest jego. Niestety ostatnio zaczęły się problemy z tylną, prawą łapką - czasem problemem jest zejscie ze schodów (ślizga się), po płaskim jest lepiej. Jest oczywiscie pod opieką weta. Życzę zdrowia - Iwona 🙂🐕 Quote
Recommended Posts