Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 44 minuty temu, Ellig napisał: Zagladam do Szamanka :) 42 minuty temu, konfirm31 napisał: Witaj, Błękitnooki :) Witamy pięknie i dziękujemy za odwiedziny. Na informacje musimy chwilkę poczekać. Anetka ma teraz trudny czas... Na pewno jest wszystko w porządku, łapka się goi, bo gdyby było inaczej miałabym informacje. Z ogłoszeń cisza..... Zjawiskowy Szaman z niebieskimi oczami do adopcji! Katowice Śródmieście • OLX.pl Piękny, niebieskooki pies do aktywnego domku!! Kraków Krowodrza • OLX.pl Niebieskooki Szron do adopcji! Bielsko-Biała • OLX.pl Niebieskooki Shadow do adopcji! Wrocław Śródmieście • OLX.pl Jest też ogłoszony na grupach psów północy na fb..... Może ktoś jeszcze zrobi ogłoszenie?? Proszę... Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 Na koncie Szamanka jest 50zl od helli. Ślicznie dziękuję!! Quote
Patmol Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 16 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Może ktoś jeszcze zrobi ogłoszenie?? Proszę... Mogę go tez wrzucić na swojego OLX/ np na Legnicę. Wrzucić? Czy to chodzi o jakieś inne strony ogłoszeniowe? Ma na FB jakieś ogłoszenie do udostępniania? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 4 minuty temu, Patmol napisał: Mogę go tez wrzucić na swojego OLX/ np na Legnicę. Wrzucić? Czy to chodzi o jakieś inne strony ogłoszeniowe? Ma na FB jakieś ogłoszenie do udostępniania? Proszę, wrzuć na swojego olx na Legnicę. tutaj ogłaszany na grupie Psy północy Psy Północy | Facebook Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 6 minut temu, Ewa Marta napisał: Odwiedzam Szamanka:) Witamy Quote
Patmol Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Proszę, wrzuć na swojego olx na Legnicę. tutaj ogłaszany na grupie Psy północy Psy Północy | Facebook ok - to wieczorem, bo teraz nie mam jak. I wkleję potem tutaj linka. Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 1 minutę temu, Patmol napisał: ok - to wieczorem, bo teraz nie mam jak. I wkleję potem tutaj linka. Dziękuję Quote
Ellig Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 44 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: tutaj ogłaszany na grupie Psy północy Psy Północy | Facebook Udostępniam na FB. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 6 minut temu, Ellig napisał: Udostępniam na FB. Quote
mari23 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Może ktoś jeszcze zrobi ogłoszenie?? Proszę... i ja bardzo chętnie zrobię OLX - tylko proszę o wskazanie, na jakie miasto :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 1 minutę temu, mari23 napisał: i ja bardzo chętnie zrobię OLX - tylko proszę o wskazanie, na jakie miasto :) Marysiu, już sama nie wiem...Może Opole? Quote
mari23 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Marysiu, już sama nie wiem...Może Opole? Dobrze, zrobię na Opole :) potem można zmieniać. Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 4 minuty temu, mari23 napisał: Dobrze, zrobię na Opole :) potem można zmieniać. Dokladnie. Patmol zrobi na Legnicę... Czyli będziemy mieć na : Katowice, Wrocław, Kraków, Opole, Legnica, Bielsko-Biała... Myślę, czy na Warszawę wrzucić.... Quote
mari23 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Dokladnie. Patmol zrobi na Legnicę... Czyli będziemy mieć na : Katowice, Wrocław, Kraków, Opole, Legnica, Bielsko-Biała... Myślę, czy na Warszawę wrzucić.... Opole zrobione :) a Warszawa - no cóż - powinna być "u stóp" naszego pięknisia, może tam znajdzie się ktoś godny zatańczyć z nim walca.... :) Quote
Patmol Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Legnica zrobiona https://www.olx.pl/d/oferta/przyjazny-energiczny-sredniej-wielkosci-pies-21-kg-shaman-CID103-IDJ0iA9.html w Legnicy jest tylko 5 psów (typu mieszaniec) w ogłoszeniach https://www.olx.pl/zwierzeta/psy/psy-bez-rodowodu/legnica/ Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 2 godziny temu, mari23 napisał: Opole zrobione :) a Warszawa - no cóż - powinna być "u stóp" naszego pięknisia, może tam znajdzie się ktoś godny zatańczyć z nim walca.... :) Bardzo dziękuję. Muszę poprosić kogoś o wrzucenie ogłoszenia na Warszawę. Na swoim olx mam już cztery ogłoszenia Szamana, boję się, że mi usuną... Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 29 minut temu, Patmol napisał: Legnica zrobiona https://www.olx.pl/d/oferta/przyjazny-energiczny-sredniej-wielkosci-pies-21-kg-shaman-CID103-IDJ0iA9.html w Legnicy jest tylko 5 psów (typu mieszaniec) w ogłoszeniach https://www.olx.pl/zwierzeta/psy/psy-bez-rodowodu/legnica/ Bardzo dziękuję Quote
Ewa Marta Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo dziękuję. Muszę poprosić kogoś o wrzucenie ogłoszenia na Warszawę. Na swoim olx mam już cztery ogłoszenia Szamana, boję się, że mi usuną... Dam znać Eli. Ona robi nasze ogloszenia Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Dam znać Eli. Ona robi nasze ogloszenia Dziękuję Teksty są gotowe, trzeba tylko minimalnie zmodyfikować. Quote
Ellig Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo dziękuję. Muszę poprosić kogoś o wrzucenie ogłoszenia na Warszawę. Na swoim olx mam już cztery ogłoszenia Szamana, boję się, że mi usuną... 55 minut temu, Ewa Marta napisał: Dam znać Eli. Ona robi nasze ogloszenia 53 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Dziękuję Teksty są gotowe, trzeba tylko minimalnie zmodyfikować. Jutro zrobię ogłoszenie na Warszawę. 1 Quote
Ellig Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Dzień dobry. Ogłoszenie na Warszawę. https://www.olx.pl/oferta/szaman-czeka-na-dom-CID103-IDJ0wEB.html 2 Quote
Alaskan malamutte Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 7 godzin temu, Ellig napisał: Dzień dobry. Ogłoszenie na Warszawę. https://www.olx.pl/oferta/szaman-czeka-na-dom-CID103-IDJ0wEB.html Pięknie dziękuję za ogłoszenie, jak wrócę do domu to wyróżnię. EDIT: wyróżnione :-)) Quote
Alaskan malamutte Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 3 godziny temu, Jo37 napisał: A jak Szamanek ze zdrowiem? Króciutko rozmawiałam z Anetką. Z Szamankiem wszystko dobrze, rana po usunięciu guza goi się dobrze. Szaman jest grzeczny, abażur mu nie przeszkadza. Humor dopisuje. Szwy będą zdjęte w odpowiednim czasie. 1 Quote
Recommended Posts