Jump to content
Dogomania

Szaman ma dom!! Zamieszkał w Krakowie. Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks...

Recommended Posts

Posted
44 minuty temu, Ellig napisał:

Zagladam do Szamanka :)

42 minuty temu, konfirm31 napisał:

Witaj, Błękitnooki :) 

Witamy pięknie nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0122 i dziękujemy za odwiedziny. Na informacje musimy chwilkę poczekać. Anetka ma teraz trudny czas...

Na pewno jest wszystko w porządku, łapka się goi, bo gdyby było inaczej miałabym informacje. 

Z ogłoszeń cisza.....

Zjawiskowy Szaman z niebieskimi oczami do adopcji! Katowice Śródmieście • OLX.pl

Piękny, niebieskooki pies do aktywnego domku!! Kraków Krowodrza • OLX.pl

Niebieskooki Szron do adopcji! Bielsko-Biała • OLX.pl

Niebieskooki Shadow do adopcji! Wrocław Śródmieście • OLX.pl

Jest też ogłoszony na grupach psów północy na fb.....

Może ktoś jeszcze zrobi ogłoszenie?? Proszę...nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0380 

Posted
16 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Może ktoś jeszcze zrobi ogłoszenie?? Proszę...nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0380 

Mogę go tez wrzucić na swojego OLX/ np na Legnicę. Wrzucić?

Czy to chodzi o jakieś inne strony ogłoszeniowe?

Ma na FB jakieś ogłoszenie do udostępniania?

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

i ja bardzo chętnie zrobię OLX - tylko proszę o wskazanie, na jakie miasto :)

Posted
4 minuty temu, mari23 napisał:

Dobrze, zrobię na Opole :) potem można zmieniać.

Dokladnie. Patmol zrobi na Legnicę...

Czyli będziemy mieć na : Katowice, Wrocław, Kraków, Opole, Legnica, Bielsko-Biała...

Myślę, czy na Warszawę wrzucić....

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Dokladnie. Patmol zrobi na Legnicę...

Czyli będziemy mieć na : Katowice, Wrocław, Kraków, Opole, Legnica, Bielsko-Biała...

Myślę, czy na Warszawę wrzucić....

Opole zrobione :) 

a Warszawa - no cóż - powinna być "u stóp" naszego pięknisia, może tam znajdzie się ktoś godny zatańczyć z nim walca.... :)

Posted
2 godziny temu, mari23 napisał:

Opole zrobione :) 

a Warszawa - no cóż - powinna być "u stóp" naszego pięknisia, może tam znajdzie się ktoś godny zatańczyć z nim walca.... :)

Bardzo dziękuję. milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0252 Muszę poprosić kogoś o wrzucenie ogłoszenia na Warszawę. Na swoim olx mam już cztery ogłoszenia Szamana, boję się, że mi usuną...

Posted
22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo dziękuję. milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0252 Muszę poprosić kogoś o wrzucenie ogłoszenia na Warszawę. Na swoim olx mam już cztery ogłoszenia Szamana, boję się, że mi usuną...

Dam  znać Eli. Ona robi nasze ogloszenia

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

55 minut temu, Ewa Marta napisał:

Dam  znać Eli. Ona robi nasze ogloszenia

53 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Dziękuję milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0091Teksty są gotowe, trzeba tylko minimalnie zmodyfikować. 

Jutro zrobię ogłoszenie na Warszawę. 

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Jo37 napisał:

A jak Szamanek ze zdrowiem?

Króciutko rozmawiałam z Anetką. Z Szamankiem wszystko dobrze, rana po usunięciu guza goi się  dobrze. Szaman jest grzeczny, abażur mu nie przeszkadza. Humor dopisuje. Szwy będą zdjęte w odpowiednim czasie.  

• Like 1