Radek Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 9 godzin temu, jola&tina napisał: Ja też przerzuciłam się na herbatę, bo ileż kawy można. U mnie to chyba uzależnienie od herbaty jest ;) 1 Quote
jola&tina Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Dzień dobry ! 1 godzinę temu, Radek napisał: U mnie to chyba uzależnienie od herbaty jest ;) Ale to uzależnienie przyjemne i mało szkodliwe. Znam gorsze ;) Quote
Isabel Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 5 godzin temu, Radek napisał: U mnie to chyba uzależnienie od herbaty jest ;) U mnie pół na pół, i od herbaty i od kawy, ale dzień zaczynam od kawy ;) Quote
UlaFeta Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 32 minuty temu, Isabel napisał: U mnie pół na pół, i od herbaty i od kawy, ale dzień zaczynam od kawy ;) Ja też Dzień dobry Quote
Radek Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 6 godzin temu, jola&tina napisał: Ale to uzależnienie przyjemne i mało szkodliwe. Znam gorsze ;) Jestem jeszcze uzależniony od czytania :) 2 godziny temu, Isabel napisał: U mnie pół na pół, i od herbaty i od kawy, ale dzień zaczynam od kawy ;) Jakoś nie nauczyłem się pić kawy. Za to zapach bardzo lubię. Quote
jola&tina Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 44 minuty temu, Radek napisał: Jestem jeszcze uzależniony od czytania :) Jakoś nie nauczyłem się pić kawy. Za to zapach bardzo lubię. Czyli masz same dobre uzależnienia :) Quote
jola&tina Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 10 minut temu, bakusiowa napisał: Podnosimy. Właśnie tak, tak podnosimy!!!!!!! Quote
Maciek777 Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 A tak przy okazji to poproszę nr 4 za 15 zł i nr 16 za CW :) 2 Quote
jola&tina Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 1 godzinę temu, Maciek777 napisał: A tak przy okazji to poproszę nr 4 za 15 zł i nr 16 za CW :) Dziękuję bardzo. Zapisałam. I tak przy okazji :) serdecznie pozdrawiam. Quote
Radek Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: hopsne pozno Nie aż tak bardzo. 7 godzin temu, jola&tina napisał: Czyli masz same dobre uzależnienia :) Od razu mi lepiej :) Quote
Recommended Posts