Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sharka po wizycie dała zielone światło ! Rodzina fajna, piesio bardzo zadbany i pieszczoch. Warunki dobre.

Sharka, bardzo dziękuję za poświęcony czas.

Już rozmawiałam z panią i panem, są zgodni co do decyzji. Czekają na Dango, którego zabiorą w następny weekend.

Oczywiście jak zwykle dużo mówiłam o bezpieczeństwie.

A Dango już jest po kastracji, którą zniósł dobrze. Przy okazji miał obcięte pazury, założony czip, sprawdzone uszy , zęby i zatoki około pupne.

Koszty zabiegu 250 zł

• Like 2
Posted
Dnia 15.02.2021 o 21:06, Poker napisał:

A Dango już jest po kastracji, którą zniósł dobrze. Przy okazji miał obcięte pazury, założony czip, sprawdzone uszy , zęby i zatoki około pupne.

Koszty zabiegu 250 zł

Cena za wszystko? i za rejestrację czipa?

Posted

Bardzo miło zaskoczyła mnie przyszła pańcia Dango. Zadzwoniła się spytać jak kawaler zniósł kastrację i jak się czuje.

Koleżanka mówi , że czuje się dobrze, je ładnie, koo też dobre.  Jutro ma iść z nim na antybiotyk i kontrolę.

• Like 2
Posted
Dnia 17.02.2021 o 09:06, malagos napisał:

i na Ciebie zarejestrował? Rejestracja kosztuje 50 zł

Poproszę to Magda zarejestruje za darmo.

Potrzebne tylko dane i numer Czip.

• Like 2
Posted

Dango zaczął się bawić sznurkiem.

Wczoraj spotkała go przykra przygoda. Koleżanka była z nim na spacerze , a z posesji wybiegł mały pies , ale rzucił się na Dango. Ten tylko się skulił z piskiem. Koleżance jakimś cudem udało się odgonić psiaka.

Dango jest bardzo łagodny i w schronisku byłby pewnie ofiarą w boksie. Na psacer i na posiłki ma zdejmowany abażur.

Nie mógł sobie poradzić z wejściem normalnie na legowisku, to wszedł tyłem. Spryciarz.

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Dango zaczął się bawić sznurkiem.

Wczoraj spotkała go przykra przygoda. Koleżanka była z nim na spacerze , a z posesji wybiegł mały pies , ale rzucił się na Dango. Ten tylko się skulił z piskiem. Koleżance jakimś cudem udało się odgonić psiaka.

Dango jest bardzo łagodny i w schronisku byłby pewnie ofiarą w boksie. Na psacer i na posiłki ma zdejmowany abażur.

Nie mógł sobie poradzić z wejściem normalnie do legowiska, to wszedł tyłem. Spryciarz.

Posted
19 godzin temu, Poker napisał:

super, dzięki. A gdzie zarejestruje i na kogo?

W SA , tylko muszę dostać dane Osoby na którą ma być zapisany czip i proszę o przypomnienie numery czipu.

Posted

Jestem umówiona na przekazanie Dango w sobotę ok. 16.30. Ma przyjechać cała rodzina z psem.

Trzymajcie kciuki.  Już mi w brzuchu wierci jak on zniesie zmianę i czy się dogadają z rezydentem.

• Like 2