Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted

Dziękuję.

Mam też dobre wiadomości o Tosi.

Przyglądała się kocurkom,ich zachowaniom i wczoraj razem z nimi podeszła do mnie i zaczęła ocierać się o nogi.

Jeszcze tak niepewnie ale powtórka była.

• Like 1
Posted
5 godzin temu, guccio napisał:

Dziękuję.

Mam też dobre wiadomości o Tosi.

Przyglądała się kocurkom,ich zachowaniom i wczoraj razem z nimi podeszła do mnie i zaczęła ocierać się o nogi.

Jeszcze tak niepewnie ale powtórka była.

Czyli niedługo można będzie także ją ogłaszać :)

Posted
13 minut temu, Isabel napisał:

Czyli niedługo można będzie także ją ogłaszać :)

Na to wygląda.Dzisiaj na rękach długo posiedziala.Zostalam nawet "barankami" zaszczycona.

• Like 2
Posted

Tosia robi takie postępy,że już można ogłaszać.Jest tylko problem za zdjęciami.Kociarnia jest bardzo ruchliwa.Mnie kojarzą z jedzonkiem.Jak wchodzę zaczyna się taniec radości.Nie siedzą tylko mizianka,baranki.

Próbowałam z nimi siedzieć długo.Nic z  tego.Koci taniec trwa cały czas.Syn mnie woła bo kotki spokojne-wchodze i po spokoju.

A syn zdjęcia nie zrobi-ma sprawna tylko lewą rękę.

Próbuje cały czas.

Posted

Śliczne buraski ale nie mogę wziąć żadnego kota bo mój adopciak wykazuje chęć polowania na koty, wszystkie wychowane przeze mnie psy z kotami żyły w zgodzie ale tego wzięłam jak miał 5 lat i teraz mimo, że u mnie jest już prawie 8 nie udalo mi się go odzwyczaić od polowania na koty.

Posted
25 minut temu, dwbem napisał:

Śliczne buraski ale nie mogę wziąć żadnego kota bo mój adopciak wykazuje chęć polowania na koty, wszystkie wychowane przeze mnie psy z kotami żyły w zgodzie ale tego wzięłam jak miał 5 lat i teraz mimo, że u mnie jest już prawie 8 nie udalo mi się go odzwyczaić od polowania na koty.

Bywają takie.Moje psy na dworze kotu nie odpuszczą a w domu z moimi własnymi buzi,buzi i wspólne spanie.