Kamila Proc Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 40 minut temu, Tyśka) napisał: Tak podejrzewałam. :) Mam nadzieję, że ogłoszenie pomoże Bolusiowi. wierze Quote
Nadziejka Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Wszelkiego cudownego kotelkom zasylam z calej duszy 1 Quote
Tyśka) Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Odświeżyłam ogloszenie chłopaków na Krakow, zmieniłam tytuł i zdjęcie główne: https://www.olx.pl/oferta/mruczaca-slodycz-idealne-8msc-kocurki-szukaja-domow-CID103-IDId906.html Może teraz... 2 Quote
guccio Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 Dziękuję. Mam też dobre wiadomości o Tosi. Przyglądała się kocurkom,ich zachowaniom i wczoraj razem z nimi podeszła do mnie i zaczęła ocierać się o nogi. Jeszcze tak niepewnie ale powtórka była. 1 Quote
Isabel Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 5 godzin temu, guccio napisał: Dziękuję. Mam też dobre wiadomości o Tosi. Przyglądała się kocurkom,ich zachowaniom i wczoraj razem z nimi podeszła do mnie i zaczęła ocierać się o nogi. Jeszcze tak niepewnie ale powtórka była. Czyli niedługo można będzie także ją ogłaszać :) Quote
guccio Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 13 minut temu, Isabel napisał: Czyli niedługo można będzie także ją ogłaszać :) Na to wygląda.Dzisiaj na rękach długo posiedziala.Zostalam nawet "barankami" zaszczycona. 2 Quote
Kamila Proc Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: Na to wygląda.Dzisiaj na rękach długo posiedziala.Zostalam nawet "barankami" zaszczycona. coraz lepiej Quote
Tyśka) Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Jak juz barankuje to przecudownie ♡ Jak tylko dasz zielone światło to ruszę z ogłaszaniem Tosi. 1 Quote
guccio Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Tosia robi takie postępy,że już można ogłaszać.Jest tylko problem za zdjęciami.Kociarnia jest bardzo ruchliwa.Mnie kojarzą z jedzonkiem.Jak wchodzę zaczyna się taniec radości.Nie siedzą tylko mizianka,baranki. Próbowałam z nimi siedzieć długo.Nic z tego.Koci taniec trwa cały czas.Syn mnie woła bo kotki spokojne-wchodze i po spokoju. A syn zdjęcia nie zrobi-ma sprawna tylko lewą rękę. Próbuje cały czas. Quote
Tyśka) Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Fajna trójca :) Dobrze że Tosię "odblokowalo". Quote
dwbem Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Śliczne buraski ale nie mogę wziąć żadnego kota bo mój adopciak wykazuje chęć polowania na koty, wszystkie wychowane przeze mnie psy z kotami żyły w zgodzie ale tego wzięłam jak miał 5 lat i teraz mimo, że u mnie jest już prawie 8 nie udalo mi się go odzwyczaić od polowania na koty. Quote
guccio Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 25 minut temu, dwbem napisał: Śliczne buraski ale nie mogę wziąć żadnego kota bo mój adopciak wykazuje chęć polowania na koty, wszystkie wychowane przeze mnie psy z kotami żyły w zgodzie ale tego wzięłam jak miał 5 lat i teraz mimo, że u mnie jest już prawie 8 nie udalo mi się go odzwyczaić od polowania na koty. Bywają takie.Moje psy na dworze kotu nie odpuszczą a w domu z moimi własnymi buzi,buzi i wspólne spanie. Quote
Nadziejka Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Cudne cudne gucinkowa Zaczarowalas kotelki Z calego serducha pozdrawiam Was i lapunki wszystkie 1 Quote
Baltimoore Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Piękne koteczki :)) Domki, gdzie jesteście??? Jeszcze trójka rodzeństwa czeka w kolejce na zwolnienie się miejscówki u Guccio !!!! 1 Quote
Baltimoore Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Gratuluję Guccio bazarku :)) Fajnie, że do Murki wpłaciłaś 170 zł, tam ten dług za Szczebrzeszyniaki dalej bardzo duży :(( Quote
Kamila Proc Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 fajnie wyszlo, udalo sie zrobic niezle zdjatka Quote
guccio Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Tosia nie do poznania z zachowaniem.W ciągu kilku dni zrobiła się niesamowity miziak i pieszczoch. 2 Quote
guccio Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 28 minut temu, Kamila Proc napisał: ale slicznota Zdjęcie trochę nie takie bo cały czas były wygibasy miziankowe. Quote
Recommended Posts