Poker Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 2 godziny temu, Jo37 napisał: Mam nadzieję, że worek jest pusty. Jak to pusty? wrocławskie powietrze do niego napompuję :) Quote
Poker Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 1 godzinę temu, mila-ada napisał: Poproszę 104, 105 i 107 w kt Super. Odbiór jak zwykle? Quote
uxmal Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 O nie....kolejna afrykańska rzeźba. :/ co tu zrobić co tu zrobić Hop Quote
mila-ada Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: Super. Odbiór jak zwykle? Oczywiście Quote
Aldrumka Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Dziękuję za zmierzenie naczynka - jeszcze myślimy :) Quote
Poker Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 3 godziny temu, uxmal napisał: O nie....kolejna afrykańska rzeźba. :/ co tu zrobić co tu zrobić Hop Co zrobić ? Ja Ci poradzę dobrze. Kupić, odebrać i się cieszyć :) 41 minut temu, Aldrumka napisał: Dziękuję za zmierzenie naczynka - jeszcze myślimy :) Co tu jest do myślenia? taka mała rzecz, nie ma o czym myśleć. Na dodatek uxmalek odbierze i gratis dowiezie do stolycy :) 23 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Pojemnik 103. poproszę KT. Dziakuję Quote
Poker Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 3 godziny temu, Smyku napisał: Pokerku proszę 2 i 11 - 3 szt za CW. dziękuję Smukusiu 2 godziny temu, uxmal napisał: Dzień dobry:) już z Wrocławia? Quote
Poker Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 uxmalku, przed chwilą dzwoniła do mnie Anna G-R. Kupiła baletnicę , ale jest gotowa się wymienić na "Twoją" rzeźbę , jeżeli Ci zależy. Jej jest obojętnie którą będzie mieć. Quote
uxmal Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 27 minut temu, Poker napisał: dziękuję Smukusiu już z Wrocławia? Jeszcze nie. Od 17:00 :) Quote
uxmal Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 12 minut temu, Poker napisał: uxmalku, przed chwilą dzwoniła do mnie Anna G-R. Kupiła baletnicę , ale jest gotowa się wymienić na "Twoją" rzeźbę , jeżeli Ci zależy. Jej jest obojętnie którą będzie mieć. Ufff, dziękuję Pani Aniu :)) bo się biłam z myślami :) Nic nie szkodzi. Ten ludzik będzie miał kolegów ;) więc ludzika wezmę Pokerku I Pani Anno G-R Quote
Poker Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 41 minut temu, uxmal napisał: Ufff, dziękuję Pani Aniu :)) bo się biłam z myślami :) Nic nie szkodzi. Ten ludzik będzie miał kolegów ;) więc ludzika wezmę Pokerku I Pani Anno G-R OK. Już się nie bij, bo siniaki będziesz miała. Do kompletu ludzików jest jeszcze kobieta :) i ma zostać samotna? Rzeźba z jakiegoś drewna afrykańskiego , wysokość 30 cm CW 20 zł Quote
ona03 Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Dzień dobry :) Chciałam się skusić na nr 54 ale......., brakuje mi 2 metry z hakiem......, też zaczynam się bić jak uxmalek, następna posiniaczona będzie :))) Quote
Poker Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 oneczko, czy Ty masz hangar? W sumie jest 7,5 metra !!! zazdrostki :) Nie bij się, chyba że zazdrostką :) Quote
ona03 Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Nooooo, chyba hangar :))) Potrzebuję 3 x 1,5 m, 3x 1 m, 2x 0,8 To tak na trzy okna w jednym pomieszczeniu, w tym jedno balkonowe z dużą szybą:))) Quote
Poker Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 58 minut temu, ona03 napisał: Nooooo, chyba hangar :))) Potrzebuję 3 x 1,5 m, 3x 1 m, 2x 0,8 To tak na trzy okna w jednym pomieszczeniu, w tym jedno balkonowe z dużą szybą:))) No faktycznie , nieźle. i właśnie zazdrostki są potrzebne? Bo są firany w ogromnej ilości. Schowały mi się i teraz je odkryłam. Jaką wysokość potrzebujesz? Quote
uxmal Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 14 minut temu, Poker napisał: No faktycznie , nieźle. i właśnie zazdrostki są potrzebne? Bo są firany w ogromnej ilości. Schowały mi się i teraz je odkryłam. Jaka wysokość potrzebujesz? Pokerku a masz jeszcze roślinki na wydaniu? Quote
uxmal Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: OK. Już się nie bij, bo siniaki będziesz miała. Do kompletu ludzików jest jeszcze kobieta :) i ma zostać samotna? Rzeźba z jakiegoś drewna afrykańskiego , wysokość 30 cm CW 20 zł Hmmmm. :) Quote
Poker Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 6 minut temu, Smyku napisał: Pokerku pokaż firany . Zrobię pod wieczór zdjęcia i wkleję. 5 minut temu, uxmal napisał: Pokerku a masz jeszcze roślinki na wydaniu? mam, sansewierii dużo, begonię 2 rodzaje, papirusek ukorzeniony też się znajdzie, zielistki też mam. 5 minut temu, uxmal napisał: Hmmmm. :) ładnie brzmi , lepiej niż nie :) Quote
Recommended Posts