Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję za wpłaty:

Jolanta08

Nesiowata

jankamałpa

Radek

maarit

helli

Karen116

Koki-99

b-b

miryca

Mazowszanka13

omi

Havanka

bakusiowa

Anula

Monika z Katowic

koja

Isiak

malti

guccio

Gify serca

• Like 3
Posted

Bardzo serdecznie dziękuję za wpłaty:

Elf i Mango

Olena84

Gify kwiaty - róże na bloga i stronę

Czekamy na ostatnią wpłatę i nr konta, na które możemy zrobić przelew dla Tuptusia Boryska :)

Posted

Livko, jeszcze raz dziękuję Ci mocno za tak owocny bazarek. Tuptuś tak tuptał, że wytuptał sobie domek stały... co prawda czeka go jeszcze pełna diagnostyka i w razie potrzeby dołożenie się z naszej strony do leczenia, ale... jeśli masz na horyzoncie jakiegoś innego biedaka (np. "własnego" Tobisia), któremu przyda się kasiorka to oczywiście możesz zmienić cel bazarku :) Więcej napisałam na wątku tuptusia Boryska. Tutaj tylko krótko.

PS: Jestem wzruszona, że dziadeczek zaskarbił tyle Serc, które mu pomogły, dziękuję! 0heart.gif0heart.gif0heart.gif

Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Livko, jeszcze raz dziękuję Ci mocno za tak owocny bazarek. Tuptuś tak tuptał, że wytuptał sobie domek stały... co prawda czeka go jeszcze pełna diagnostyka i w razie potrzeby dołożenie się z naszej strony do leczenia, ale... jeśli masz na horyzoncie jakiegoś innego biedaka (np. "własnego" Tobisia), któremu przyda się kasiorka to oczywiście możesz zmienić cel bazarku :) Więcej napisałam na wątku tuptusia Boryska. Tutaj tylko krótko.

PS: Jestem wzruszona, że dziadeczek zaskarbił tyle Serc, które mu pomogły, dziękuję! 0heart.gif0heart.gif0heart.gif

Tak jak napisałam na wątku Tuptusia - to dla niego wszyscy tu przyszli, pieniążki są Tuptusiowe.

Na pewno się przydają.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kochani darczyńcy !

Tuptuś Borysek nie potrzebuje pieniążków , ma wspaniałą rodzinkę, która dba o wszystkie jego potrzeby :)

Musimy podzielić pieniądze uzbierane na tym bazarku.

Jest tyle bied, czekam na propozycje podziału.

Posted

Jako opiekunka Meli i Figi bardzo dziękuję za wsparcie suniek! One bardzo tego potrzebują:) Jak tylko dostanę przelew, natychmiast dam znać tu na wątku i u suniek. Dziękuję z całego serca!

• Like 1
Posted
18 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Jako opiekunka Meli i Figi bardzo dziękuję za wsparcie suniek! One bardzo tego potrzebują:) Jak tylko dostanę przelew, natychmiast dam znać tu na wątku i u suniek. Dziękuję z całego serca!

Potwierdzam radośnie, że obie wpłaty po 100 zł dla każdej suni są już na ich koncie. Bardzo jesteśmy wdzięczne za tę pomoc:)

Posted
10 minut temu, Ewa Marta napisał:

Potwierdzam radośnie, że obie wpłaty po 100 zł dla każdej suni są już na ich koncie. Bardzo jesteśmy wdzięczne za tę pomoc:)

Na zdrowie sunieczkom :)

• Like 1