elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie i gorąco dziękuję za pochylenie się nad losem biednego Tuptusia. Wszyscy chcielibyśmy, żeby jak najszybciej znalazł się u Moli@. Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 Już zaczynam notowanie licytacji, ale jeszcze ja, jeśli pozwolicie, chciałabym zrobić zakupy dla mojej znajomej. W opcji K.T. proszę małą torebkę nr 22 A i imbryk nr 25. Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 1 godzinę temu, Malgoska napisał: podrzucę jakie śliczne kotki się załapały do zdjęć Witaj :) Bo to są kotki artystki i lubią pozować :) Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Dziękuję za zaproszenie i mam pytanie o buty nr 20 /Na razie proszę o rezerwację/ Czy są czarne i czy jest możliwość zrobienia zdjęcia zelówki? Chodzi mi o ich stan,czy były dużo używane...? Jeszcze wysokość koturny 1 godzinę temu, omi napisał: Pięknie witamy :) Buty są czarne, wysokość koturny 10 cm, ale jest też 2 cm platforma pod stopą i palcami. Dlatego napisałam, że są wygodne i stabilne. Właściwie były NIE używane. Zaraz zrobię zdjęcie podeszwy i wyślę do Elik. Witaj Boguniu :) Bożenka już butki opisała więc ja tylko "dokleję" zdjęcia i zarezerwuję butki :) Quote
omi Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 26 minut temu, caryca26 napisał: Jaki rozmiar ma nr 6 ? Witaj caryco :) Podam Ci wymiary : - w pasie 34 cm bez rozciągania tego ściągacza - długość 99 cm Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 1 godzinę temu, helli napisał: Podaruję serduszko, 100 Proszę o nr konta Witamy Cię serdecznie i bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniały gest Nr konta będziemy rozsyłać dzisiaj późnym wieczorem. Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 1 godzinę temu, kropka73 napisał: poproszę serduszko - 40zł i nr konta 1 godzinę temu, omi napisał: Pięknie witamy :) i z serca dziękujemy za serduszko dla psinki Quote
omi Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 40 minut temu, elik napisał: Już zaczynam notowanie licytacji, ale jeszcze ja, jeśli pozwolicie, chciałabym zrobić zakupy dla mojej znajomej. W opcji K.T. proszę małą torebkę nr 22 A i imbryk nr 25. Bardzo dziękujemy znajomej :) 1 Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dziękuję za zaproszenie, już tu byłam, ale sobie poszłam. Zastanawiam się co robią z fajnymi markowymi ciuchami osoby, które kupują rozmiary od 36 do 46, bo przecież nie dla siebie i nie z w trosce o beneficjentów. Cegiełki w takim razie poproszę za 50,00 zł. 50 minut temu, omi napisał: Aska witaj :) Na pytanie Ci nie odpowiem... Bardzo dziękuję za cegiełkę/cegłę dla Tuptusia :) Quote
Bogusik Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 22 minuty temu, elik napisał: Witaj Boguniu :) Bożenka już butki opisała więc ja tylko "dokleję" zdjęcia i zarezerwuję butki :) Bardzo Eluniu dziękuję i przepraszam za kłopot ale butki chcę kupić synowej i stąd moje "dociekliwe" pytania.Zapisz kochana w opcji KT. i poproszę o nr konta do przelewu :) 1 Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 5 minut temu, Bogusik napisał: Bardzo Eluniu dziękuję i przepraszam za kłopot ale butki chcę kupić synowej i stąd moje "dociekliwe" pytania.Zapisz kochana w opcji KT. i poproszę o nr konta do przelewu :) Boguniu pytać, to prawo kupującego więc nie przepraszaj kochana :) Wielgachne dzięki za zakup Nr konta poleci dzisiaj tylko jeszcze trochu poczekam, żeby za jednym zamachem wysłać wszystkim pytającym :) 1 Quote
omi Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 4 minuty temu, seramarias napisał: Zaglądam z zaproszenia :) Witamy i dziękujmy za przybycie :) Quote
elik Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dziękuję za zaproszenie, już tu byłam, ale sobie poszłam. Zastanawiam się co robią z fajnymi markowymi ciuchami osoby, które kupują rozmiary od 36 do 46, bo przecież nie dla siebie i nie z w trosce o beneficjentów. Cegiełki w takim razie poproszę za 50,00 zł. 1 godzinę temu, omi napisał: Aska witaj :) Na pytanie Ci nie odpowiem... Bardzo dziękuję za cegiełkę/cegłę dla Tuptusia :) Asko wielkie dzięki za wielką pomoc dla Tuptusia Quote
Nesiowata Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Cegiełkę za 10 zł proszę i zapraszam wszystkich od rana. Quote
omi Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 9 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie:) Witamy serdecznie :) 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Cegiełkę za 10 zł proszę i zapraszam wszystkich od rana. Witamy i z całego serca dziękujemy :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Miłego dnia wszystkim:) Dziękujemy i wzajemnie :) 15 minut temu, Jo37 napisał: Dziękuję za zaproszenie. Bardzo dziękujemy za przybycie :) Quote
omi Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 26 minut temu, Kamila Proc napisał: wpadlam Super :) Quote
elik Posted July 22, 2020 Author Posted July 22, 2020 11 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie:) A my dziękujemy za przybycie :) 1 Quote
elik Posted July 22, 2020 Author Posted July 22, 2020 1 godzinę temu, omi napisał: Witamy serdecznie :) Witamy i z całego serca dziękujemy :) Dziękujemy i wzajemnie :) Bardzo dziękujemy za przybycie :) Ja oczywiście dziękuję razem z Bożenką Quote
Recommended Posts